Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Ależ ona jest sliczniutka :loveu: :loveu:
Na zdjęciach wcale na taka mniejsza jak na Briardziki przystało nie wygląda - jest cudowna, wymiziaj ja i wycałuj :buzi:

wymiziana wycałowana, cd. spacerku

dumna postawa, jak na dame przystało :cool1:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']dobranoooooooooooooooooooooooooooooooooc moje cukiereczki :buzi:

Magda, widzialam te lapke juz w innych galeriach, ale tutaj chce uroczyscie oswiadczyc, ze jest sliczna :)
Taka wyrazna i najwazniejsze - Gajkowa :p:p:p

Posted

kasiu nie pytaj :-(

pies jakby zapadł sie pod ziemie, nikt go nie widział a kto widział to nie umie go opisac :-(
narazie mamy przerwe, lena musiała isc na obiecane lodowisko z corcią, asi psinka rozcieła poduche i pojechaly na szycie wiec ich nie było, no i agnieszka...biedna, juz sama nie wie co ma robic...

po poludniu jeszcze jedziemy rozwiesic ogłoszenia...

Posted

cholera,to no zle, ja moge ci tylko podesłac na maila ( ja tez drukarki nie mam u szefa piotrka drukuje :roll: )

a wogole to przepraszam ze sie nie przywitałam,

czesc i czołem kasiu i tenulku, alicjo i ozzulku, jolu i gutkosławie i piotrze i locusiu i dagusiu i oskarciu...i wogóle wszystkim mowie czesc :eviltong:

odpoczynek w czasie spacerku :cool3:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Qrcze no chciałabym pomóc ale nie mam gdzie tego wydrukowac buu :placz:

nie ma sprawy;) dziekuje za chec pomocy, tez sie liczy :buzi:

[quote name='PiotrekJ']Biedny psiutek :shake: ... Strasznie dużo zwierzaków ostatnio ginie :shake: ...

tez to zauwazyłam piotrek i co najdziwniejsze wcale nie giną psy rasowe, ale coraz czesciej sa to zwykłe kundelki:-(

nic, uciekam sie uczyc, bo wieczorem znow jedziemy zbadac okolice, moze akurat...

buziaki dla wszystkich i miłej niedzielki :buzi: