madzia20sosnowiec Posted February 14, 2006 Author Posted February 14, 2006 jeszcze raz wszystkim dziękujemy, film był cudowny, obzarłam się ponad normę a teraz znow zasiadam do teorii bohra :lol: także dagusia, nie myliłaś się...jest super :razz: dobranoc :buzi: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 15, 2006 Author Posted February 15, 2006 [quote name='PiotrekJ']Dzień Doberek pięknym Paniom :p ... a dzień dobry dzień dobry nasi troskliwi mężczyźni :cool3: u nas w sosnowcu wiosna chyba idzie,słonko świeci jak tylko może, pięknie jest, nie ma co, tylko jeszcze ten okropny śnieg z ulicy i troche trawki i będzie jak w niebie :loveu: 2 zdjątka z zabawy rękawiczką :cool3: no masz masz masz! idz pani rękawiczko, bo ci palce odgryze :lol: Quote
SwEet_LiLi Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 W Krakowe też prześwity Wiosny :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 15, 2006 Author Posted February 15, 2006 na dobranoc instrukcja jak krok po kroku dostac to co chcesz :cool1: musisz zrobic dobrą minę do złej gry...tzw. "zbity pies":lol: zaślinić siebie i wszystko dokoła to podstawa :p jeśli to nie podziała, trzeba troche pohisteryzować:cool3: płacz budzi litość:p jeszcze troche ślinotoku:cool3: i mam to co chciałam :multi: :p DOBRANOC WSZYSTKIM:buzi: Quote
Alka Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Dzień doberek !:multi: Madziu, świetne opowiadanko ! Gajka zachowuje się jak prawdziwa kobieta , i tak wyjdzie na swoje...:loveu: Quote
Gosiek Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 cześć Madziu - właściwie chciałam napisać to co Ala :lol: Gajeczka sie wycwaniła... oj potrafi dopoiąć swego :multi: Quote
Teklunia Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): zaślinić siebie i wszystko dokoła to podstawa :p .................. jeszcze troche ślinotoku:cool3: ................. Czesc Magda :) Ten slinotok brzmi tak jakos znajomo :razz: ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 Alka napisał(a):Dzień doberek !:multi: Madziu, świetne opowiadanko ! Gajka zachowuje się jak prawdziwa kobieta , i tak wyjdzie na swoje...:loveu: Gosiek napisał(a):cześć Madziu - właściwie chciałam napisać to co Ala :lol: Gajeczka sie wycwaniła... oj potrafi dopoiąć swego :multi: czesc i czołem Alu i Gosiu :buzi: Ciesze sie ze opowiadanie się podoba :lol: a Gaja...no cóż...jej żebranki przechodzą najśmielsze oczekiwania kazdego z nas...Ten mokry ryjeczek tego dowodzi, Gajka wtedy wciągneła w siebie całą miche marchwki z ogórkiem i pomidorkiem a pomimo tego miejsce na paluszki zawsze sie znajdzie :cool3: Teklunia napisał(a):Czesc Magda :smile: Ten slinotok brzmi tak jakos znajomo :razz: ;-) czesc kasiu :buzi: tak własnie myślałam, że Gaja sie chyba tego nauczyła od starszego brata hihi :eviltong: a tak na poważnie, to czy Tenek też jest czasami okropny w swoich zebraniach?:eviltong: a wogóle to dzien doberek wszystkim :buzi: lecimy na długaśny spacerek bo potem pancia studiuje wojne na wschodzie :placz: Quote
panienkabubu Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] też mam takie kwiatki w pokoju jak Ty na szafce :D no i czekamy z Benem na wspolny spacerek :-) Faaaajna jesteś, psia sąsiadko Bena ;-) Quote
Teklunia Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): czesc kasiu :buzi: tak własnie myślałam, że Gaja sie chyba tego nauczyła od starszego brata hihi :eviltong: a tak na poważnie, to czy Tenek też jest czasami okropny w swoich zebraniach?:eviltong: Tenek ma sklonnosci do wsadzania pyska na stol, a za wzrost mu na to pozwala, to czasem tak robi. I od razu na stole jest wielka mokra plama... fuj... Ale troche go oduczylismy i w zasadzie kiedy my jemy przy stole obiad czy cos, on grzecznie lezy na poslaniu i nie dopomina sie... Tylko kiedy szykuje sie cos w kuchni na przyklad, wtedy jest obok i czuwa. Ale mysle ze to "dzieki" nam, bo przy stole nigdy nic nie dostaje, a w kuchni zdarza sie, ze spadnie mu jakis skrawek ludzkiego zarelka :lol: Quote
Magda Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Czesc Madzia! Wszystkie fotki obejrzalam. Hhi.... smieje sie z Oskarka bo caly czas albo stal kolo Dagi, albo byl na jej rekach:evil_lol::evil_lol: Czyzby tak sie bal?:lol: A komentarze? Nic dodac, nic ujac:p Quote
madzia20sosnowiec Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 Magda_Miki napisał(a):Czesc Madzia! Wszystkie fotki obejrzalam. Hhi.... smieje sie z Oskarka bo caly czas albo stal kolo Dagi, albo byl na jej rekach:evil_lol::evil_lol: Czyzby tak sie bal?:lol: A komentarze? Nic dodac, nic ujac:p super madziu ze ci sie podobał, mam nadzieje ze juz niedługo znow sie zobaczymy i oskarek pobiega z nami ( nie tylko za pomocą nog dagmary :eviltong: ) zaraz dorzucimy nowe fotki :cool1: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 cd. sesji wróciłam!moze jeszcze bym cos dostała...:mad: zęby mam takie ładne i jęzor...dajcie cos :cool1: TAK TAK TAK!!PALUSZEK!!:multi: Quote
SwEet_LiLi Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Co za paszcza ... :mad: Prawie jak Lwa :evil_lol: Miodzio :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Cześć Madziu :multi: właśmie dotarłam na dogo i nadrabiam zaległosci w zdjęciach, bo na czytanie to mam zbyt mało czasu :roll: Sliczna Gajusia - wymiziaj ją od cioci Łapeczka od Oskareczka Quote
Teklunia Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] TAK TAK TAK!!PALUSZEK!!:multi: ale zaplute mordzisko :D wyobrazam sobie powitania takiej mordziuchy - czlowiek jest caly mokry :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 [quote name='PIKA']Cześc Madzia Jak Eneida? :evil_lol: czesc Pika :buzi: eneida...hmmm...no cóż...udało mi się dzisiaj :cool3: [quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Madziu :multi: właśmie dotarłam na dogo i nadrabiam zaległosci w zdjęciach, bo na czytanie to mam zbyt mało czasu :roll: Sliczna Gajusia - wymiziaj ją od cioci Łapeczka od Oskareczka czesc Dagmarko, widzę, że Ty tez musisz nadrabiać, jak nie na dogo to w szkole i tak w kółko :shake: co to sie dzieje, żeby sie człowiek musiał w szkole uczyć:p a łapeczka oskarcia :loveu: pięknaaaa:loveu: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:ale ufaflunione pysio [quote name='Teklunia']ale zaplute mordzisko :-D wyobrazam sobie powitania takiej mordziuchy - czlowiek jest caly mokry :evil_lol: no własnie takie ufaflunione...słodkie ale tylko na zdjęciach :evil_lol: a Gaja podczas tych zdjec była po jedzonku no i tak sobie biegała po domu z mokrym pyskiem :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Qrcze wiesz co Madziu, czasem wolałabym się cofnąć do 2 klasy i nie mieć jeszcze tych wszytskich stresów przezd tą maturka :placz: P.S a jak tam praca? zaczęłaś pisac, bo ja niet :oops: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 i jeszcze przerażenie w oczach psa... paluszków brak :eviltong: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 16, 2006 Author Posted February 16, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Qrcze wiesz co Madziu, czasem wolałabym się cofnąć do 2 klasy i nie mieć jeszcze tych wszytskich stresów przezd tą maturka :placz: P.S a jak tam praca? zaczęłaś pisac, bo ja niet :oops: tez bym chciala :-( a praca...coz...2 ksiazki przeczytałam, oddałam plan pracy wiec juz cos niby zaczęłam...ale sie nie widzę :p [quote name='PiotrekJ']Dobry Wieczór Magdo i Gajko :p ... czesc i czołem Warszawiaki :loveu: Quote
Recommended Posts