Teklunia Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Magda, masz wiecej swinki? Prosze, prosze, prosze!!!!! Quote
Gosiek Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 suuuuuuperowe fotaski - zazdroszczę spotkanka :oops: Quote
PiotrekJ Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Aaaale nagadały :shake: ... Suuuper fotki :lol: :lol: :lol: ... A tak w ogóle to dobry wieczór Magdo :p ... Quote
PIKA Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Gosiek napisał(a):suuuuuuperowe fotaski - zazdroszczę spotkanka :oops: No wlasnie a czemu Ty się z nami kiedys nie wybierzesz? :roll: Quote
sota36 Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 PIKA napisał(a):No wlasnie a czemu Ty się z nami kiedys nie wybierzesz? :roll: - no wlasnie??? Quote
madzia20sosnowiec Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 kasiu niestety nie, świnki booskie, ale dosc ciemno było a moj aparat nie podołał takiej ciemnosci, nastepnym razem jesli nadarzy sie okazja, napstrykam ci swinek ile chcesz :eviltong: i ostatnie foteczki :p Guciu Guciu Guciu!!Jakie ja widziałem wieeeelkie konie!!Takie duże jak ty! no co tak na mnie patrzysz?:lol: bo sie zakochasz chłopie!:cool1: no juz do domu!Daga jak pospacerowałaś, to bierz mnie na ręce!:placz: ale Ty sie Gutek, chłopie, rzucaj!:razz: cos mi pod nogi wpadło hihi :eviltong: aaa to tylko Oskarek jest :oops: i na pozegnanie głaski głaski :loveu: hop na łapki i buzi buzi:eviltong: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 ppapapapapapa wszystkim!ja tu jeszcze wróce ( nie wątpimy :cool3: ) i juz odpoczywamy w samochodzie :roll: i w domciu :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 podsumowując było naprawde super, strasznie sie bałam:oops: że mi Gaja trzody narobi, jednak obyło się bez wiekszych starć z jej strony :cool3: juz sie nie mozemy doczekać następnego spacerku :buzi: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Madziu świetne zdjęcia i super komenatrze :lol: :lol: :lol: haha jaki Oskarek tu maciupki wyszedł, móglby sie z Gajka bawic w chowanego i pod Gutkiem sie schowac, ciekawe czy by go znalazła :cool3: :cool3: haha jacy wpatrzeni w siebie :loveu: tylko szkoda ze obaj to chłopcy :evil_lol: "Guciu Guciu Guciu!!Jakie ja widziałem wieeeelkie konie!!Takie duże jak ty!" ten komentarz jest rewelacyjny hahahaha Madziu, Gajusiu :buzi:aczki Quote
sota36 Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] "Guciu Guciu Guciu!!Jakie ja widziałem wieeeelkie konie!!Takie duże jak ty!" - Gutek - pastuch - odpowiada - A gadj se, gadaj se - ja je dobrze znam - to moi kumple i ukochanki mojej Joli. Quote
Gosiek Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 PIKA napisał(a):No wlasnie a czemu Ty się z nami kiedys nie wybierzesz? :roll: ja? :crazyeye: Mój pies nie jest taki grzeczniutki - niestety...... od kiedy go w zeszłe wakacje pies dziabnął to potrafi on w ramach rewanżu większe psy w pysiorki dziabać :oops: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='Gosiek']ja? :crazyeye: Mój pies nie jest taki grzeczniutki - niestety...... od kiedy go w zeszłe wakacje pies dziabnął to potrafi on w ramach rewanżu większe psy w pysiorki dziabać :oops: Gosiu ale przeciez to we wlasnej obronie. A myślisz, ze moj w co dziabie jak sie zdenerwuje?? w pycholek który sie pochyli po wyzej nie dostanie :oops: :lol: :lol: Quote
Gosiek Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Gosiu ale przeciez to we wlasnej obronie. A myślisz, ze moj w co dziabie jak sie zdenerwuje?? w pycholek który sie pochyli po wyzej nie dostanie :oops: :lol: :lol:Daga... wszystko fajnie ale Axel od wakacji ma lęk do dużych psów i nie gryzie delikatnie :-( ale kto wie... może kiedyś sama podjadę na forty? :cool1: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='Gosiek']Daga... wszystko fajnie ale Axel od wakacji ma lęk do dużych psów i nie gryzie delikatnie :-( ale kto wie... może kiedyś sama podjadę na forty? :cool1: no pewnie ze jedz, poznasz mase super ludzi i ich pociechy no i piękne zdjęcia nam przywieziesz :cool3: Quote
PIKA Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):podsumowując było naprawde super, strasznie sie bałam:oops: że mi Gaja trzody narobi, jednak obyło się bez wiekszych starć z jej strony :cool3: Jak te psy nas lubia zaskakiwać ... pozytywnie ;) Quote
PIKA Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Gosiek napisał(a):ja? :crazyeye: Mój pies nie jest taki grzeczniutki - niestety...... od kiedy go w zeszłe wakacje pies dziabnął to potrafi on w ramach rewanżu większe psy w pysiorki dziabać :oops: :crazyeye: :roflt: wyobrazilam sobie malego Axelka jak wisi Sabie na faflu :roflt: Gosiek napisał(a):Daga... wszystko fajnie ale Axel od wakacji ma lęk do dużych psów i nie gryzie delikatnie :-( ale kto wie... może kiedyś sama podjadę na forty? :cool1: zalozymy duzym kagańce, (żeby Axel im pyskow nie uszkodzil :roflt:) i bedziemy odczulać gnoma :razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 [quote name='PiotrekJ'] A tak w ogóle to dobry wieczór Magdo :p ... dobry wieczór Piotrze ;) i dobry wieczór wszystkim :) my jeszcze na chwilke dobranoc powiedzieć i uciekamy spiochac, ferie nam sie konczą, matura sie zbliza wieeeeelkimi krokami, trzeba cos zacząć robić :-( dobranoc robaczki :buzi: Quote
SwEet_LiLi Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Dzien Dobry !! Może jakieś foteczki ?/ A tak apropos ...ja też z Z Kasandrą wybrałabym się gdzień na spotkanie z Większym " grzecznym" znajomym ...:loveu: Quote
Alicja Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Madzia do roboty , do ksiażeczek :evil_lol:. O kurcze ja w maju będe mieć 24 lata po maturze :oops: Quote
sota36 Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Madzia do roboty , do ksiażeczek :evil_lol:. O kurcze ja w maju będe mieć 24 lata po maturze :oops: - Ala - ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!! Madzia jak w budzie??? U mnie nudno, dlugo i leniwie. Dziek Bogu juz nie musze wkuwac do matury!!!! alleluja - chwalmy Pana!!!!! Quote
Alicja Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='sota36']- Ala - ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!! Madzia jak w budzie??? U mnie nudno, dlugo i leniwie. Dziek Bogu juz nie musze wkuwac do matury!!!! alleluja - chwalmy Pana!!!!!:evil_lol: poczekaj do wielkiejnocy mamy jeszcze karnawał :p Quote
Pysia Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Madzia do roboty , do ksiażeczek :evil_lol:. O kurcze ja w maju będe mieć 24 lata po maturze :oops: A ja 20....:oops: :oops: :oops: Co do yorasków to znamy te gagadki ;) Po jednym szylismy Zmoreczce fafelka.... Pirania normalnie to chyba była :crazyeye: Na szczęście Zmoreczka nadal kocha wszystkie stworzenia małe i duze :p Quote
SwEet_LiLi Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 EeEe ... A ja Niestety ...matura w tym roku :oops: Quote
Pysia Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 SwEet_LiLi napisał(a):EeEe ... A ja Niestety ...matura w tym roku :oops: Ale zobacz ile osób na dwuch i czterech nogach będzie trzymało kciuki!!!! Quote
Daga_i_Oskar Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 Cześć Madziu i Gajusiu :buzi: A co Was tak długo nie ma?? Tylko nie mów ze juz się uczysz :eviltong: Quote
Recommended Posts