Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kasiu niestety nie, świnki booskie, ale dosc ciemno było a moj aparat nie podołał takiej ciemnosci, nastepnym razem jesli nadarzy sie okazja, napstrykam ci swinek ile chcesz :eviltong:

i ostatnie foteczki :p

Guciu Guciu Guciu!!Jakie ja widziałem wieeeelkie konie!!Takie duże jak ty!

no co tak na mnie patrzysz?:lol: bo sie zakochasz chłopie!:cool1:

no juz do domu!Daga jak pospacerowałaś, to bierz mnie na ręce!:placz:

ale Ty sie Gutek, chłopie, rzucaj!:razz:

cos mi pod nogi wpadło hihi :eviltong:

aaa to tylko Oskarek jest :oops:

i na pozegnanie głaski głaski :loveu:

hop na łapki i buzi buzi:eviltong:

Posted

Madziu świetne zdjęcia i super komenatrze :lol: :lol: :lol:

haha jaki Oskarek tu maciupki wyszedł, móglby sie z Gajka bawic w chowanego i pod Gutkiem sie schowac, ciekawe czy by go znalazła :cool3: :cool3:

haha jacy wpatrzeni w siebie :loveu: tylko szkoda ze obaj to chłopcy :evil_lol:

"Guciu Guciu Guciu!!Jakie ja widziałem wieeeelkie konie!!Takie duże jak ty!"
ten komentarz jest rewelacyjny hahahaha

Madziu, Gajusiu :buzi:aczki

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']

"Guciu Guciu Guciu!!Jakie ja widziałem wieeeelkie konie!!Takie duże jak ty!"
- Gutek - pastuch - odpowiada - A gadj se, gadaj se - ja je dobrze znam - to moi kumple i ukochanki mojej Joli.

Posted

PIKA napisał(a):
No wlasnie a czemu Ty się z nami kiedys nie wybierzesz? :roll:
ja? :crazyeye:
Mój pies nie jest taki grzeczniutki - niestety...... od kiedy go w zeszłe wakacje pies dziabnął to potrafi on w ramach rewanżu większe psy w pysiorki dziabać :oops:

Posted

[quote name='Gosiek']ja? :crazyeye:
Mój pies nie jest taki grzeczniutki - niestety...... od kiedy go w zeszłe wakacje pies dziabnął to potrafi on w ramach rewanżu większe psy w pysiorki dziabać :oops:

Gosiu ale przeciez to we wlasnej obronie. A myślisz, ze moj w co dziabie jak sie zdenerwuje?? w pycholek który sie pochyli po wyzej nie dostanie :oops: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Gosiu ale przeciez to we wlasnej obronie. A myślisz, ze moj w co dziabie jak sie zdenerwuje?? w pycholek który sie pochyli po wyzej nie dostanie :oops: :lol: :lol:Daga... wszystko fajnie ale Axel od wakacji ma lęk do dużych psów i nie gryzie delikatnie :-(

ale kto wie... może kiedyś sama podjadę na forty? :cool1:

Posted

[quote name='Gosiek']Daga... wszystko fajnie ale Axel od wakacji ma lęk do dużych psów i nie gryzie delikatnie :-(

no pewnie ze jedz, poznasz mase super ludzi i ich pociechy no i piękne zdjęcia nam przywieziesz :cool3:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
podsumowując było naprawde super, strasznie sie bałam:oops: że mi Gaja trzody narobi, jednak obyło się bez wiekszych starć z jej strony :cool3:

Jak te psy nas lubia zaskakiwać ... pozytywnie ;)

Posted

Gosiek napisał(a):
ja? :crazyeye:

:crazyeye: :roflt:
wyobrazilam sobie malego Axelka jak wisi Sabie na faflu :roflt:

Gosiek napisał(a):
Daga... wszystko fajnie ale Axel od wakacji ma lęk do dużych psów i nie gryzie delikatnie :-(

zalozymy duzym kagańce, (żeby Axel im pyskow nie uszkodzil :roflt:) i bedziemy odczulać gnoma :razz:

Posted

[quote name='PiotrekJ']

A tak w ogóle to dobry wieczór Magdo :p ...

dobry wieczór Piotrze ;)

i dobry wieczór wszystkim :) my jeszcze na chwilke dobranoc powiedzieć i uciekamy spiochac, ferie nam sie konczą, matura sie zbliza wieeeeelkimi krokami, trzeba cos zacząć robić :-(

dobranoc robaczki :buzi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Madzia do roboty , do ksiażeczek :evil_lol:.
O kurcze ja w maju będe mieć 24 lata po maturze :oops:
- Ala - ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!
Madzia jak w budzie??? U mnie nudno, dlugo i leniwie. Dziek Bogu juz nie musze wkuwac do matury!!!! alleluja - chwalmy Pana!!!!!

Posted

[quote name='sota36']- Ala - ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!
Madzia jak w budzie??? U mnie nudno, dlugo i leniwie. Dziek Bogu juz nie musze wkuwac do matury!!!! alleluja - chwalmy Pana!!!!!:evil_lol: poczekaj do wielkiejnocy mamy jeszcze karnawał :p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Madzia do roboty , do ksiażeczek :evil_lol:.
O kurcze ja w maju będe mieć 24 lata po maturze :oops:

A ja 20....:oops: :oops: :oops:
Co do yorasków to znamy te gagadki ;) Po jednym szylismy Zmoreczce fafelka.... Pirania normalnie to chyba była :crazyeye: Na szczęście Zmoreczka nadal kocha wszystkie stworzenia małe i duze :p