sota36 Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Chodź Mała spadamy stąd:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ALA!!!!! Do czgo Ty ciotka go namawiasz??? Quote
Daga_i_Oskar Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']haha spadać to mogą ale osobno, cos Gajce wali w głowke, normalnie szczeka na biednego Gucia a on taki dobry chłopczyna jest :eviltong: może szczekaniem szeptała mu ciepłe słowka :cool3: :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 cd. taaak...tu juz Gucio pokazał patyka Oskarkowi a Gaja oczywiscie, jak to babsko, musiała nadzorować, co sie dokładnie dzieje :mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: i to piekne ujęcie, gdzie widać biednego Oskarka wdrapującego się na Dagę :loveu: cuuuuuuuuuuuudo, mowie wam :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']może szczekaniem szeptała mu ciepłe słowka :cool3: :cool3: haha taaaaaaaaaaak, pewnie mu mówiła, spadaj wielki rudy kudłaczu :lol: to jest mój piękny terenik :eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Madziu a jakie teraz ma fajne stojące włoski tam gdzie ubranko ich nie przysłaniało :cool3: :cool3: Briardzikowy żel :evil_lol: Quote
Patka Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 ale super sie wyszalały :multi: piękności :loveu: a nie pytali Was "a to małe to ich dziecko" :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='Patka']ale super sie wyszalały :multi: piękności :loveu: a nie pytali Was "a to małe to ich dziecko" :evil_lol: Nioe pytali bo oprócz nas nie było tam nikogo :):) Gajusia z poczatku tak jakby traktowała jaj dziecko Oskarcia, obwiąchiwała i przeganiała Gutka jak podchodził :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Madziu a jakie teraz ma fajne stojące włoski tam gdzie ubranko ich nie przysłaniało :cool3: :cool3: Briardzikowy żel :evil_lol: Dagaaaaa-zdjęcie :cool1: [quote name='Patka']ale super sie wyszalały :multi: piękności :loveu: a nie pytali Was "a to małe to ich dziecko" :evil_lol: no własnie Patka, nie było ludzi poza nami, ale niezły pomysł z tym "dzieckiem":loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Nioe pytali bo oprócz nas nie było tam nikogo :):) Gajusia z poczatku tak jakby traktowała jaj dziecko Oskarcia, obwiąchiwała i przeganiała Gutka jak podchodził :lol: bo jej sie instynkt mama właczył, uroiła sobie ze Oskarcio jej, nooo i nie przegadasz babie :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Oskar jest taki padnięty, że zwinął się w kłębuszek na podusi i zasnął :lol: Już go fotami męczyć nie bede ;) Quote
Patka Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 No to zróbcie przechadzkę i zbierzcie zamówienia na "małe" :evil_lol: Lilith też zawsze sie opiekuje małymi psami :) Quote
madzia20sosnowiec Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 kto pierwszy kto pierwszy do Oskara!! Ja byłam pierwsza!Nie bo ja! Daga powiedz im cos! Quote
Teklunia Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Dziewczyny, swietny musial byc ten Wasz spacerek! Tenowi nie bede pokazywac zdjec, bo by sie zaplakal, ze briardzia klika spotyka sie bez niego :lol: [quote name='madzia18sosnowiec'] ile futra:-o:-o:-o Quote
madzia20sosnowiec Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 i jeszcze :lol: zasypie was dzisiaj zdjęciami :evil_lol: daga taka ładna jest babka, ze psy nieodstępowały jej na krok :cool1: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 ciekawe co ta daga tam robiła :cool3: ps.ale gaja wyszła:crazyeye: :lol: struś pędziwiatr :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 i do albumu rodzinnego ;) Quote
Teklunia Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 buuuuuuuu buuuuuuuu:placz::placz::placz::placz: ja tez chce:placz::placz::placz: nie moge ogladac tych fot, bo skreca mnie z zalu...:placz: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 moja modelinka :evil_lol: Quote
PIKA Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 ciekawe co ta daga tam robiła :cool3: trenowala telemark :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 i już powoli wracamy do domku... ooo bałwan! juz na spokojnie mozna tą wielką kudłatą panią obwąchać :lol: jeszcz byliśmy w stadnince :lol: piechy tez były koniki oglądać :) i Oskarek: " Jaki duży ten pan koooon jest :-o " a tu świneczki jeszcze :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 PIKA napisał(a):trenowala telemark :evil_lol: haha no tak a teraz poszła sprawdzic czy dobrze, bo skoki ogląda :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Madzia to zdjęcie powaliło mnie znóg :biggrina: :biggrina: :scream_3: :scream_3: :megagrin: :megagrin: :grins: :grins: Ja po prostu chciałam pobiegac sobie tak jak pieski na 4 łapach :lol: :evil_lol: Foty rewelacyjne, sporo ich zrobiłas, ale teraz mamy co oglądac :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']haha no tak a teraz poszła sprawdzic czy dobrze, bo skoki ogląda :evil_lol: tak sie przyglądałam tym skoczkom i jednak telemark za dobrze nie wyszedł, musze jeszcze pocwiczyc :lol: :lol: :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']tak sie przyglądałam tym skoczkom i jednak telemark za dobrze nie wyszedł, musze jeszcze pocwiczyc :lol: :lol: :lol: haha pocwiczysz przy nastepnej okazji Gabryjella, komentarz bomba :lol: Quote
Alicja Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 No piechy wyszły rewelacyjnie , panie też :razz:, koniki też no ale świnka rewelacja ;):lol: Quote
Recommended Posts