obraczus87 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Ponieważ jestem bardzo skromna :evil_lol::evil_lol: skromna jak i Gryzelda :evil_lol: chce powiedzieć, że tymczas u Gryzledy ja załatwiłam buahahaha :evil_lol::evil_lol: Quote
kizimizi Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [COLOR=Red][B]Wycofana i zlękniona Hope potrzebuje dt, inaczej sunia umrze w schronie bez szans na jakąkolwiek adopcje. [U] Szukamy odpowiedzialnych dt i zbieramy deklaracje dla Hope. proszę o pomoc![/U] [URL="http://www.dogomania.pl/../174165-Hope-juA-straciA-a-nadziejAE-rozpoczynamy-walkAE-o-psie-A-ycie"]http://www.dogomania.pl/threads/1741...-o-psie-A-ycie[/URL][/B][/COLOR] Quote
Gryzelda Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 W piątek jadę sprawdzić jeden dom odnośnie Pchełki , nie nastawiam się ani na tak ani na nie. Quote
Kinia1984 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 wczoraj jak bylam u wetki to powiedziala ze Felus powinien miec zdjete szwy 24.12 lub tak jak Gabi 27.12. Watpie czy ktos w wigilie bedzie mial czas jechac do weta wiec moze ktos bedzie mogl przywiezc Felka w niedziele 27.12 na zdjecie szwow do wolomina. Przypominam ze w tej lecznicy zdjecie szwow jest wliczone w cene zabiegu. Z drugiej strony jesli nie znajdzie sie transport szwy mozna zdjac w innej lecznicy, mysle ze koszt nie bedzie jakis wielki powinien kosztowac 15 zł z tego co mi wetka powiedziala.. wiec mamy czas zeby sie zastanowic... Quote
Ewanka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Gryzeldo, wstaw proszę nowe fotki dzieciaków, już bardzo sie za nimi stęskniłam :) ... jak zdrówko Felutka? Quote
Gryzelda Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Jak będę jechać w pon z kupami to dam znać jaki jest koszt zdjęcia szwów u mnie. Zdjęcia wstawię jak będę miała chwilę. Quote
Gryzelda Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Nikogo nie interesuje jak domek dla Pchełki ?? Quote
Kinia1984 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 mnie interesuje bardzo:) chyba szalenstwo przedswiateczne bo pusto na calej dogomani:) Quote
emilak Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 przepraszam za off'a: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/175410-15-szczeniAE-t-w-wieku-3-miesiAE-cy-szuka-domA-w-i-prosi-o-karme[/URL] Quote
Gryzelda Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Wczoraj odwiedziłam Państwa zainteresowanych adopcją Pchełki. Mała bardzo się spodobała i z wzajemnością. Państwo niestety wyjeżdżają na Święta i Sylwestra i mogą wziąć Pchełkę 3-4 Styczeń. Ja odczucia mam dobre. Małżeństwo z dzieckiem 6 lat + kot. Dom z ogrodem. Odszedł im bokser mający (15 lat) półtora roku temu i już dawno myśleli o psie , gdy zobaczyli moje ogłoszenie odrazu zadzwonili. Dziewczyna pracuje z moim mężem więc będę miała psinę pod kontrolą. Są za sterylizacją. Co Wy na to ?? Obiecałam że jutro dam im odpowiedz. Quote
Ewanka Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Gryzeldo, myślę, że to świetne rozwiązanie dla Pchełki ... mili państwo, dom z ogrodm, znasz ich, więc może z oddali pilotować ... czegóż chcieć więcej? Ciekawa jestem co inne ciotki o tym sądzą? Quote
Gryzelda Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Kobiety wyrazić swoje zdanie plizzzzzzzz Quote
Aga-33-76 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Myślę, że trzeba spróbować. Pchełka fanatastycznie rozwija się, dzięki opiece Gryzeldy i wyciąganiu za uszy przez Felka. Gryzeldo, bałaś się oddawać któregokolwiek z psiaków w przypadku jakichkolwiek wątpliwości. Sama sprawdziłaś domek i jesteś spokojna, więc my tym bardziej !!! I bardzo, bardzo Ci dziękujemy za zaangażowanie Twoje i Twojego męża by podopiecznym znaleźć ten wymarzony dla nich dom. Pchełka jest gotowa na dom. "Jestem na tak" Quote
Gryzelda Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Dzięki Agnieszka :* Powiem szczerze że na Twojej opinii najbardziej mi zależało , bo najbardziej znasz moje kurczaczki no i je utrzymujesz. Jedyne co mi się nie podoba to ten ich wyjazd ale z drugiej strony rozumiem ich. Quote
Aga-33-76 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Gryziu, Pchełka poczyniła ogromne postępy. Kiedy byłam u psiaków jeszcze w Duczkach, to właśnie Pchła i Bursztyn omijali mnie najszerszym możliwie łukiem. Sunia jest jeszcze młodziutka i wszystko przed nią. Bardzo chcę żeby trafiła do swojego domku, bo to najwyższa pora - im dłużej będzie z Tobą i Felkiem tym gorzej każde z Was przeżyje tą rozłąkę. Co do wyjazdu Państwa - może już wcześniej mieli zaplanowany ten wyjazd i chcą skorzystać zanim znów pojawią się dodatkowe obowiązki - rozumiem to. I żeby była jasność - nie staram się pozbyć Pchły z Twojego DT (ze względów finansowych ) ;) Quote
Kinia1984 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 ja tez jestem za:) teraz czas na Felunia:) najwazniejsze ze ty czujesz ze ci panstwo maja pozytywne fluidy:)kobieca intuicja jest najlepsza:) Quote
Gryzelda Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Jutro zadzwonię do Państwa i wszystko napisze. Quote
Gryzelda Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Dzwoniłam do Państwa i powiedzieli że wrócą dzień wcześniej żeby wziąć Pchełkę. Odwiozę ją chyba sama żeby nie miała aż takiego stresu. Pchełeczka pójdzie do swojego domku 2-3 styczeń. Quote
Recommended Posts