Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

Posted

[quote name='Magda_Miki']Dzien dobry!!
Ja juz po pierwszym tesciku:cool3: Byl nawet latwy..... mam narazie 3 pkt. w tyl... Zostaje jeszcze tylko ocena ogloszenia i rozprawki. Dzisiaj to jeszcze bylo nic.....jutro to sie zacznie:roll: Matematyka jest dla mnie pieta.....:placz:

Dziekuje za trzymanie kciukasow:eviltong:

Madziu, nie zapominaj ,że ja tez trzymałam i dalej będę trzymać kciuki.Mati jest w sumie zadowolony z 1 dnia,chociaż nie podobał mu się temat rozprawki...;)

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Alka']Madziu, nie zapominaj ,że ja tez trzymałam i dalej będę trzymać kciuki.Mati jest w sumie zadowolony z 1 dnia,chociaż nie podobał mu się temat rozprawki...;)
a jaki był :cool3:

Posted

madziasto4 napisał(a):
a jaki był :cool3:

Udowodnij, ze smiech moze byc niekiedy nauka, odwolujac sie do przykladow z literatuty lub filmu.:lol: Dla mnie temat byl raczej normalny.....przyklady szybko przyszly do glowki i nawet sie rozpisalam:cool3:

Alu rowniez dziekuje!!:multi:

Posted

o własnie , taki temat jak podałas ...spóżniłam się trochę ...

Mati sprawdzał sobie test na internecie i mówi ,że w zamknietym ma 20/20:roll:

Posted

Alka napisał(a):
o własnie , taki temat jak podałas ...spóżniłam się trochę ...

Mati sprawdzał sobie test na internecie i mówi ,że w zamknietym ma 20/20:roll:

To ladnie! Ja z zamknietych mam 19/20;) Blad mialam z tym Leonardem da Vinci i latach kiedy zyl.... :roll:

U nas nieliczni chlopcy byli zadowoleni....a Mati?:cool3: Dobry z niego uczen chyba?

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Udowodnij, ze smiech moze byc niekiedy nauka, odwolujac sie do przykladow z literatuty lub filmu.:lol: Dla mnie temat byl raczej normalny.....przyklady szybko przyszly do glowki i nawet sie rozpisalam:cool3:

Alu rowniez dziekuje!!:multi:

śmiech nauką???????? :roll:
mnie też się niezbyt podoba ten temat :roll:

Posted

madziasto4 napisał(a):
śmiech nauką???????? :roll:
mnie też się niezbyt podoba ten temat :roll:

Ogolnie to mozna to uzasadnic tak: kiedy wysmiewamy sie z wad ludzi, a nie z nich samych to wtedy ta osoba moze zrozumiec "przeslanie" i sprobowac zmienic swoje zle zachowanie...(przyklad: w zarcie smiejemy sie z lenistwa, a osoba jesli powiaze zart ze soba powinna sprobowac sie zmienic:lol:)

Posted

[quote name='Magda_Miki']To ladnie! Ja z zamknietych mam 19/20;) Blad mialam z tym Leonardem da Vinci i latach kiedy zyl.... :roll:

U nas nieliczni chlopcy byli zadowoleni....a Mati?:cool3: Dobry z niego uczen chyba?

też super ! :thumbs:

teraz trzeba doliczyc ogłoszenie , rozprawke ...no cóż , zobaczymy ..;)

a z Matiego, ja wiem :oops:...bardzo dobry uczeń

Posted

[quote name='Alka']też super ! :thumbs:

teraz trzeba doliczyc ogłoszenie , rozprawke ...no cóż , zobaczymy ..;)

a z Matiego, ja wiem :oops:...bardzo dobry uczeń

No wlasnie.....ok.21 pkt:roll: Prawie polowa wszystkich punktow do uzyskania. Ale nie pisze chyba najgorzej, prawda?
A jak u niego z matematyka i reszta?:roll:

Posted

Madziu, matma jest jego najmocniejszą stroną z resztą też nienajgorzej ...

Mati chciałby mieć w sumie ok130 pkt.. tyle powinno starczyc , aby dostac się tam gdzie on chciałby.;)

Posted

No, wiec juz jestem!:multi:
Powiem tak, test nie nalezal do najprostrzych, ale nie byl tez najgorszy.....jednak rok temu ten test byl latwiejszy:roll: Wszystko zrobilam (w jednym zadaniu nie wiedzialam jak obliczyc wyniku, ale mysle, ze 1pkt bedzie:evil_lol:), wiec jestem dobrej mysli:cool3: Nie bede sprawdzala wynikow w gazecie.... wole poczekac na te ostateczne.
Nareszcie koniec!! Teraz juz tylko blogie lenistwo i czekanie do balu:loveu:

Dziekuje kochani, ze trzymaliscie mocno kciuki!! Bardzo mi sie przydaly:multi:

Posted

hej Madziu !:multi:

Mati juz tez wrócił , zdjął garnitur i pognał na trening .Zadowolony z testu ponieważ biologii za dużo nie było :evil_lol:

Madziu, czas na relaksik i głowa do góry , będzie dobrze !:multi:

Posted

Alka napisał(a):
hej Madziu !:multi:

Mati juz tez wrócił , zdjął garnitur i pognał na trening .Zadowolony z testu ponieważ biologii za dużo nie było :evil_lol:

Madziu, czas na relaksik i głowa do góry , będzie dobrze !:multi:

Ja zaraz tez pognam, ale na relaksujacy spacerek z Mikim:lol: Relaksik pelna para:evil_lol:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Brawo Madzia :cool3: Na pewno będziesz miała mnóstwo punkcików.
A za rok to Ty będziesz za mnie kciuki trzymac oo :diabloti: ;)

No pewnie, ze tak!!:multi: A to jeszcze kupa czasu......:lol:

Czesc Basiulka!! Zaraz powinnam do was wpasc:cool3:

Posted

Dziewczyny, nie mówcie o relaksie :placz::placz: bo przede mną jeszcze WIELKA MĘKA :placz::placz::placz::placz: zrelaksuje sie dopiero po 22 maja :roll::roll::roll:

Posted

Madziu gratuluję świetnych wyników testów gimnazjalnych - wiedziała,, ze pójdzie Ci dobrze :cool3: :cool3:

[quote name='madzia18sosnowiec']
ufff chociaz ty madzia stresik masz za sobą :lol:
ja z moniką i dagą czekamy do po 22 maja :eviltong:

a czemu tylko do 22go :placz: ja wolne będę miała po 25 :placz: