Alka Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 [quote name='Magda_Miki']Dzien dobry!! Ja juz po pierwszym tesciku:cool3: Byl nawet latwy..... mam narazie 3 pkt. w tyl... Zostaje jeszcze tylko ocena ogloszenia i rozprawki. Dzisiaj to jeszcze bylo nic.....jutro to sie zacznie:roll: Matematyka jest dla mnie pieta.....:placz: Dziekuje za trzymanie kciukasow:eviltong: Madziu, nie zapominaj ,że ja tez trzymałam i dalej będę trzymać kciuki.Mati jest w sumie zadowolony z 1 dnia,chociaż nie podobał mu się temat rozprawki...;) Quote
madziasto4 Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 [quote name='Alka']Madziu, nie zapominaj ,że ja tez trzymałam i dalej będę trzymać kciuki.Mati jest w sumie zadowolony z 1 dnia,chociaż nie podobał mu się temat rozprawki...;) a jaki był :cool3: Quote
Magda Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 madziasto4 napisał(a):a jaki był :cool3: Udowodnij, ze smiech moze byc niekiedy nauka, odwolujac sie do przykladow z literatuty lub filmu.:lol: Dla mnie temat byl raczej normalny.....przyklady szybko przyszly do glowki i nawet sie rozpisalam:cool3: Alu rowniez dziekuje!!:multi: Quote
Alka Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 o własnie , taki temat jak podałas ...spóżniłam się trochę ... Mati sprawdzał sobie test na internecie i mówi ,że w zamknietym ma 20/20:roll: Quote
Magda Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 Alka napisał(a):o własnie , taki temat jak podałas ...spóżniłam się trochę ... Mati sprawdzał sobie test na internecie i mówi ,że w zamknietym ma 20/20:roll: To ladnie! Ja z zamknietych mam 19/20;) Blad mialam z tym Leonardem da Vinci i latach kiedy zyl.... :roll: U nas nieliczni chlopcy byli zadowoleni....a Mati?:cool3: Dobry z niego uczen chyba? Quote
madziasto4 Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Magda_Miki napisał(a):Udowodnij, ze smiech moze byc niekiedy nauka, odwolujac sie do przykladow z literatuty lub filmu.:lol: Dla mnie temat byl raczej normalny.....przyklady szybko przyszly do glowki i nawet sie rozpisalam:cool3: Alu rowniez dziekuje!!:multi: śmiech nauką???????? :roll: mnie też się niezbyt podoba ten temat :roll: Quote
Magda Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 madziasto4 napisał(a):śmiech nauką???????? :roll: mnie też się niezbyt podoba ten temat :roll: Ogolnie to mozna to uzasadnic tak: kiedy wysmiewamy sie z wad ludzi, a nie z nich samych to wtedy ta osoba moze zrozumiec "przeslanie" i sprobowac zmienic swoje zle zachowanie...(przyklad: w zarcie smiejemy sie z lenistwa, a osoba jesli powiaze zart ze soba powinna sprobowac sie zmienic:lol:) Quote
Alka Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 [quote name='Magda_Miki']To ladnie! Ja z zamknietych mam 19/20;) Blad mialam z tym Leonardem da Vinci i latach kiedy zyl.... :roll: U nas nieliczni chlopcy byli zadowoleni....a Mati?:cool3: Dobry z niego uczen chyba? też super ! :thumbs: teraz trzeba doliczyc ogłoszenie , rozprawke ...no cóż , zobaczymy ..;) a z Matiego, ja wiem :oops:...bardzo dobry uczeń Quote
Magda Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 [quote name='Alka']też super ! :thumbs: teraz trzeba doliczyc ogłoszenie , rozprawke ...no cóż , zobaczymy ..;) a z Matiego, ja wiem :oops:...bardzo dobry uczeń No wlasnie.....ok.21 pkt:roll: Prawie polowa wszystkich punktow do uzyskania. Ale nie pisze chyba najgorzej, prawda? A jak u niego z matematyka i reszta?:roll: Quote
Alka Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Madziu, matma jest jego najmocniejszą stroną z resztą też nienajgorzej ... Mati chciałby mieć w sumie ok130 pkt.. tyle powinno starczyc , aby dostac się tam gdzie on chciałby.;) Quote
g_o_n_i_a Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Trzymamy mocno kciuki za jutrzejszy egzamin! :kciuki: Quote
Alka Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Madziu , jak wrócisz to zdaj relacje jak ci poszło.Trzymamy kciuki !!!:kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Magda Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 No, wiec juz jestem!:multi: Powiem tak, test nie nalezal do najprostrzych, ale nie byl tez najgorszy.....jednak rok temu ten test byl latwiejszy:roll: Wszystko zrobilam (w jednym zadaniu nie wiedzialam jak obliczyc wyniku, ale mysle, ze 1pkt bedzie:evil_lol:), wiec jestem dobrej mysli:cool3: Nie bede sprawdzala wynikow w gazecie.... wole poczekac na te ostateczne. Nareszcie koniec!! Teraz juz tylko blogie lenistwo i czekanie do balu:loveu: Dziekuje kochani, ze trzymaliscie mocno kciuki!! Bardzo mi sie przydaly:multi: Quote
Alka Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 hej Madziu !:multi: Mati juz tez wrócił , zdjął garnitur i pognał na trening .Zadowolony z testu ponieważ biologii za dużo nie było :evil_lol: Madziu, czas na relaksik i głowa do góry , będzie dobrze !:multi: Quote
Magda Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 Alka napisał(a):hej Madziu !:multi: Mati juz tez wrócił , zdjął garnitur i pognał na trening .Zadowolony z testu ponieważ biologii za dużo nie było :evil_lol: Madziu, czas na relaksik i głowa do góry , będzie dobrze !:multi: Ja zaraz tez pognam, ale na relaksujacy spacerek z Mikim:lol: Relaksik pelna para:evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Brawo Madzia :cool3: Na pewno będziesz miała mnóstwo punkcików. A za rok to Ty będziesz za mnie kciuki trzymac oo :diabloti: ;) Quote
Magda Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Brawo Madzia :cool3: Na pewno będziesz miała mnóstwo punkcików. A za rok to Ty będziesz za mnie kciuki trzymac oo :diabloti: ;) No pewnie, ze tak!!:multi: A to jeszcze kupa czasu......:lol: Czesc Basiulka!! Zaraz powinnam do was wpasc:cool3: Quote
Moniś Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Dziewczyny, nie mówcie o relaksie :placz::placz: bo przede mną jeszcze WIELKA MĘKA :placz::placz::placz::placz: zrelaksuje sie dopiero po 22 maja :roll::roll::roll: Quote
madziasto4 Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 cześć Madziu :) no to masz już testy za sobą ;) teraz tylko czekanie na wyniki :p Quote
madzia20sosnowiec Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 ufff chociaz ty madzia stresik masz za sobą :lol: ja z moniką i dagą czekamy do po 22 maja :eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Madziu gratuluję świetnych wyników testów gimnazjalnych - wiedziała,, ze pójdzie Ci dobrze :cool3: :cool3: [quote name='madzia18sosnowiec'] ufff chociaz ty madzia stresik masz za sobą :lol: ja z moniką i dagą czekamy do po 22 maja :eviltong: a czemu tylko do 22go :placz: ja wolne będę miała po 25 :placz: Quote
Teklunia Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Madga ,super ze masz za soba te stresy okropne i jeszcze bardziej ze dobrze sie po nich czujesz :) P.S.: dalej czekam na zdjecie Twojej grzywki :evil_lol: Quote
Pysia Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Ciesze sie Madziu ze Ci dobrze poszło:multi: :multi: :multi: Ufffffffff ! Nareszcie mozemy puscic te kciuki ;) Quote
Recommended Posts