Magda Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 Jupi fajnie, ze do nas wpadlas:multi: I dziekujemy za takie mile komplementy:oops::oops: Quote
Patka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 ale on ma minkę powazną :) śliczności :) [URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://img58.imageshack.us/img58/1977/10022312re9jm.jpg[/IMG][/URL] Quote
Moniś Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Witaj ponownie [SIZE=1][COLOR=Yellow]zarazku ;););) [SIZE=2][COLOR=Black]Widziałam, że robisz na yorkach liste "podręcznych" tematów :cool3: Jak chcesz to Ci pomoge przy czasie - chcesz? :cool3: Tylko już nie dziś ani nie w weekend, bo bede w szkole ;) Coś długo jesteście na tym spacerze? :diabloti: [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE] Quote
Teklunia Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Czesc Wredna-Prawie-16latko ;) Zdradz nam, czym sie ta Twojaj wrednosc objawia? Podstawiasz staruszkom nogi na przejsciu dla pieszych, czy moze wyrywasz muszkom skrzydelka? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ;) Quote
Magda Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='Moniś']Witaj ponownie [SIZE=1][COLOR=Yellow]zarazku ;););) [SIZE=2][COLOR=Black]Widziałam, że robisz na yorkach liste "podręcznych" tematów :cool3: Jak chcesz to Ci pomoge przy czasie - chcesz? :cool3: Tylko już nie dziś ani nie w weekend, bo bede w szkole ;) Coś długo jesteście na tym spacerze? :diabloti: [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/quote] Juz jestem. Ten spis zajal mi dosyc czasu......., ale juz prawie koncze;) Zostaly mi tylko sporty, galerie i inne. Nie wiem czy pamietasz, ale kiedys cos takiego bylo robione przez Adiraje, ale po zmianach na forum wszystkie linki nie dzialaly, wiec je Wind usunela..... Pozniej ktos wspomnial, ze fajnie by bylo zrobic cos takiego jeszcze raz, ale nikt sie nie chcial tego podjac, a ze ja ma teraz duzo czasu to postanowilam wziac sprawy w swoje rece.:lol::lol: Czekam tylko na Wind, zeby przykleila ten watek (wysylalam pv, ale jeszcze jej chyba nie ma:roll:) Ja ide na obiad, a potem lezec bo znowu temperaturka skoczyla:placz::placz: Moze wpadne wieczorem do was:cool1: Quote
Magda Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='Teklunia']Czesc Wredna-Prawie-16latko ;) Zdradz nam, czym sie ta Twojaj wrednosc objawia? Podstawiasz staruszkom nogi na przejsciu dla pieszych, czy moze wyrywasz muszkom skrzydelka? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ;)[/quote] Czesc Kasiu!! Hihi....z ta wredota to troche zartowalam (napisalam tak po rozmowie z Moniczka:evil_lol::evil_lol:) Quote
Figusia Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Magda_Miki']Hihihii........wredna prawie 16-latka:evil_lol::evil_lol: A ile mysleliscie, ze mam lat?:lol:[/quote] No ja to myślałam, ze o jakieś 50 więcej;) haha Quote
Magda Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='Figusia']No ja to myślałam, ze o jakieś 50 więcej;) haha[/quote] Ile?:crazyeye::crazyeye: Boze.....to straszne:shake::evil_lol::evil_lol: Zartujesz chyba? Quote
Magda Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 To ja tez pokaze wam jezorek (szkoda, ze oczka zle wyszly:shake:) [IMG]http://img295.imageshack.us/img295/5893/10022609rw.jpg[/IMG] Zmeczony po zabawie [IMG]http://img113.imageshack.us/img113/3888/10022571wg.jpg[/IMG] I nasz prywatny tor agility:evil_lol::evil_lol: (sklada sie z deski do prasowania mamy:evil_lol:) [IMG]http://img295.imageshack.us/img295/5226/10022621wc.jpg[/IMG] [IMG]http://img113.imageshack.us/img113/6243/10022648sq.jpg[/IMG] Quote
nikusia Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 :lol: :lol: :lol: Tor agility super!!! Magda, uznałam że nasze psiaki są baardzo podobne do siebie :cool3: A Twój Miki ma papiery? Quote
Moniś Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Magda_Miki']Juz jestem. Ten spis zajal mi dosyc czasu......., ale juz prawie koncze;) Zostaly mi tylko sporty, galerie i inne. Nie wiem czy pamietasz, ale kiedys cos takiego bylo robione przez Adiraje, ale po zmianach na forum wszystkie linki nie dzialaly, wiec je Wind usunela..... Pozniej ktos wspomnial, ze fajnie by bylo zrobic cos takiego jeszcze raz, ale nikt sie nie chcial tego podjac, a ze ja ma teraz duzo czasu to postanowilam wziac sprawy w swoje rece.:lol::lol: Czekam tylko na Wind, zeby przykleila ten watek (wysylalam pv, ale jeszcze jej chyba nie ma:roll:) [/quote] To ja pisałam, że wszysto zniknęło :cool3: Ale super, że się wziełaś za to :lol: Widze, że już pomocy nie potrzebujesz, ale jakby co to wiesz.. :cool1: Quote
Figusia Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Magda_Miki']Ile?:crazyeye::crazyeye: Boze.....to straszne:shake::evil_lol::evil_lol: Zartujesz chyba?[/quote] hahaha nieee no coś Ty, ja nigdy nie żartuje;) :eviltong: No dobrze, już dobrze, bo jeszcze mi zabronisz tu wpadać a tego bym nie przeżyła chyba:lol: Żartowałam:diabloti: Quote
zaba14 Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Magda temu Twojemu psiakowi sie chyba w domu wogole nie nudzi jak nawet tor macie hihi Quote
g_o_n_i_a Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Hej Magda! :buzi: A wiesz w ogole, ze ja sie na Ciebie obrazilam? :placz: Quote
Magda Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Hej Magda! :buzi: A wiesz w ogole, ze ja sie na Ciebie obrazilam? :placz:[/quote] Jejku, ale dlaczego??:-o Mozesz mnie oswiecic?:roll: [B]Figusia[/B] spokojnie......:evil_lol::evil_lol: Ja sie nie gniewam. Wszyscy sa tutaj mile widziani;) [B]Monis[/B] wiem, dziekuje bardzo:buzi: Jak cos to wiem do kogo mam isc. [B]Zaba[/B] oj nudzi sie, nudzi:roll::roll: Nawet swinia go nie interesuje... [B]Weroniko[/B] Miki nie ma papierow (szkoda:roll:) Quote
HaPPy_PsIaRa Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 najbardziej to mi sie podoba ta fotka z piwkiem na początku:evil_lol: jak moglas tak psine upic?!:angryy: oj nie ładnie !!nie ładnie!! :wink: Quote
Magda Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='HaPPy_PsIaRa']najbardziej to mi sie podoba ta fotka z piwkiem na początku:evil_lol: jak moglas tak psine upic?!:angryy: oj nie ładnie !!nie ładnie!! :wink:[/quote] Czesc Happy psiara:multi: Milo, ze wpadlas Quote
Magda Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]Jak zdróweczko :razz::razz:[/I][/B][/quote] Oj.....slabo. Mozesz mi powiedziec czym sie leczysz? Moze ja sprobuje twoimi sposobami:lol: Quote
Magda Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 [CENTER][SIZE=6][COLOR=Red]DOBRANOC[/COLOR][/SIZE] [SIZE=6][COLOR=Cyan]KOCHANI!!! [IMG]http://img316.imageshack.us/img316/7005/10023235wt.jpg[/IMG] [/COLOR][/SIZE][/CENTER] Quote
HuSkYdIaNa Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 dziendobry wam ten twoj piesiaczek jest cudny:)wejdz do mnie papa Quote
nikusia Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Dzień dobry!! A dobranoc-syuuuuuper!!!!!!!! :D Quote
ewelinabuck Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 zapraszam ciebie i mikiego do stronki o moich pieskach;) Quote
Recommended Posts