Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cześć Madziu :buzi:

Teraz dopiero dotarłam na dogo i oglądam zdjęcia błyszczącego Mikusia :loveu: a w kąpieli to nprawde te nasze Yoreczki wyglądają jakbyśmy nie wiadomo jak znęcali się nad nimi. Takie smutne te oczeta i minki robią, że aż się serce kraja, ale żeby być pięknym, trzeba pocierpieć :cool3: :cool3:

Posted

PiotrekJ napisał(a):

:roflt::roflt::roflt:Przepraszam za ten bezczelny śmiech, ale powstrzymać się nie mogłem ;) ... Zawsze zastanawiałem się jak wygląda York po kąpieli, teraz już wiem :p ...

:mad::mad: No nie............Co to za smiechy?

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Bo on tak śmiesznie wygląda :lol: ;) ...

To bedziesz musial poczekac jeszcze troche to zobaczysz jaki jest smieszny:evil_lol::evil_lol: Jutro wkleje wycieranko w dywanik, czyli to co yorki kochaja po kapieli:lol:

Posted

Witajcie :)
Wczoraj zaatakował nas kolejny raz york....Zmoreczka jako 100% pacyfistka oniemiała:evil_lol: Tym razem obyło sie bez szycia fafla.... Postanowiłam ubezpieczyc Zmoreczke bo yorkow sporo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Dzien dobry!
Wpadlam sie tylko przywitac i zaraz lece sprzatac;)

Basiu to bardzo wspolczuje. Moj tata tez dzisiaj w szkole siedzi:lol:

Pysiu to musial byc bardzo niedobry york:roll: Dobrze, ze nic powazniejszego sie nie stalo:evil_lol::evil_lol:

Pozniej postaram sie do wszystkich wpasc i wkleje troche obiecanych zdjec;)

Posted

[quote name='Magda_Miki']Dzien dobry!
Pysiu to musial byc bardzo niedobry york:roll: Dobrze, ze nic powazniejszego sie nie stalo:evil_lol::evil_lol:

Śmiej sie śmiej a po jednym to dwa lata temu szyliśmy fafla Zmorce....

Posted

Uff...... dopiero teraz mam czas z wami posiedziec:lol: Tak mi sie dobrze leniuchowalo na kanapie:evil_lol::evil_lol:

Wykapciany Mikus czuje sie swietnie, a Guciol jak zwykle spi:lol:

Pysiu yorki to potrafia byc zlosliwe:evil_lol: Ucaluj Zmoreczke:loveu:

Posted

Ta jego minka :roflt: :roflt: :roflt:. Oglądając zdjęcia yorków w kąpieli to według mnie wyglądają jak Chińskie grzywacze.

Jak dobrze, że mój pies jest krótkowłosy :lol!: :lol!:

Posted

[quote name='Cimi']

Ta jego minka :roflt: :roflt: :roflt:. Oglądając zdjęcia yorków w kąpieli to według mnie wyglądają jak Chińskie grzywacze.

Jak dobrze, że mój pies jest krótkowłosy :lol!: :lol!:

Yoreczki w kapieli wyglądają jak mokre szczurki :cool3: i strasznie chude się robią...:evil_lol:

ale po wysuszeniu i uczesaniu raptownie pięknieją :p

Posted

Alka napisał(a):

ale po wysuszeniu i uczesaniu raptownie pięknieją :p

Oj Alu to prawda:cool3::cool3: Jeszcze musicie poczekac na te fotki po czesaniu:evil_lol::evil_lol:

Zaraz ciag dalszy.....