FREDZIU Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 czekamy na zdjecia z wystawy:lol:i pozdrawiamy:loveu: Quote
eve86 Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 [quote name='FREDZIU']czekamy na zdjecia z wystawy:lol:i pozdrawiamy:loveu:[/quote] O tak zdjęcia z wystawy obowiązkowe :mad::lol: Quote
tigrunia Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 [quote name='dzasta']No to czekamy na zdjęcia z wystawy!!![/quote] Zdjęcia są w dziale "wystawy" Fajnie było poznać Mikuchnę .. super chłopak :loveu: Quote
Jofka Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Witamy,witamy,tak przywitać się wpadliśmy:cool3: Quote
***Paulina*** Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Cze Magda :loveu: fotki super, Miki jest cudowny! Quote
Magda Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 Hej!;) Zdjęcia są, tak jak napisała tigrunia, w dziale Yorki -> Wystawy. Nie wstawiłam jeszcze wszystkich, bo mam problem ze swoim kontem na imageshack i nie chce ładować mi fotek... Może jak przesiądę się na stacjonarny to coś ruszy. Beatko i Marto (i Dagmaro) miło mi było z Wami posiedzieć:loveu: Szkoda, że tylko jeden dzień... Będę na pewno w Poznaniu zimą:eviltong: Jesteśmy właśnie na wakacjach nad morzem. Pogoda jest piękna, upał i lekki wiaterek. Opalam się już 3 dzień, ale nadal nogi białe jak ściana... zawsze mam z nimi problemy:mad: O Mikim to nawet nie wspominam, bo rozleniwił się totalnie i czasami ruszy go do biegania za traktorem / ptakiem. W tej chwili leży plackiem pod leżakiem :lol: Aparatu nie wzięłam ze sobą... wszystko przez to, że mieliśmy tu być tylko do wczoraj, więc nie widziałam potrzeby zabierania tylu rzeczy na 3 dni. Jednak plany się zmieniły i proszę bardzo hihi Aha i jeszcze chcę napisać, że będę wpadała na dogo rzadziej (do 5 sierpnia). Wyjeżdżamy w niedzielę i wracamy we wtorek wieczorem. Wydarzyła się bardzo przykra sprawa w rodzinie :-( [SIZE=1] [*][/SIZE] Do napisania! Przyjdę z fotkami :razz: Quote
dzasta Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Trzymaj się tam dzielnie Madga. Fotki z wystawy obejrzałam. Czekamy na twój powrót na DGM Quote
Pegaza Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Nozki se opalaj najpierw w solarce a potem na plaze:cool1: Quote
Asiaczek Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 A ja ostatnio w jakimś szmatławcu czytałam, że solarki sa rakotwórcze...:lol: Pzdr. Quote
Kasia Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 może i tak, ale za to w kilka minut ma się to co na zonku w kilka godzin....:lol: a zonko też niezdrowe ponoć jest... cze Władka :loveu: Quote
Asiaczek Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 [quote name='Kasia']może i tak, ale za to w kilka minut ma się to co na zonku w kilka godzin....:lol: [B]a zonko też niezdrowe ponoć jest... [/B] cze Władka :loveu:[/quote] ... o tym też czytałam...:evil_lol: Pzdr. Quote
Pegaza Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Kobity wszystko z umiarem..:cool1: i bedzie oki... Quote
Arabeska^^ Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Witamy wieczorową porą i czekamy na nowe fotki :) :lol: Miłego weekendu! :) :loveu: Quote
iwa63 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Tak na króciutko wpadłam się przywitać bo już póżno, dobrze że jeszcze mam urlop bo inaczej to bym nie wyrobiła :cool3: Ale na wywijałam z tymi zdjęciami:evil_lol: Ale teraz już jestem w temacie . Tak trochę poznałam Mikiego bo wszystkich stron nie uda mi się naraz przejrzeć ale i tak mnie zdążył oczarować w ogóle jestem zakochana w yorkach.Będę zaglądać i nadrabiać zaległości Pozdrawiam:) Quote
dzasta Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 My też życzymy miłego weekendu Władko Nasza Kochana ( lizusostwo pełną gębą hehehe) :evil_lol: Quote
Magda Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 Witamy tych nowych i tych nieco starszych ludziów:loveu: W obecnej chwili siedzę na działce i odpoczywam. Od soboty spędzamy czas na wybrzeżu krążąc między Kołobrzegiem a Koszalinem. Mieliśmy słońce przez 3 dni - zaliczyliśmy plażę, a dzisiaj pierwszy raz weszłam do wody. Były taaakie duże fale, że aż strach wejść dalej od brzegu. Miałam chwilę słabości hihi Ale pomyślałam sobie "Nie wpadaj w panikę":evil_lol: Wpadnę jeszcze popatrzeć co tam u Was. Pozdrawiamy gorąco! Magda, Miki i Gizmo:multi: dzasta :evil_lol::eviltong::loveu: Quote
Nati28 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Witamy! Milego wypoczywania zyczymy :lol::loveu: Quote
Magda Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Wakacje pełną gębą:p Niestety na razie w łóżku z gorączką po wcześniejszych kąpielach w zimnym morzu... heh[SIZE=2] Gdzieś miałam zdjęcia... momencik [/SIZE] [SIZE=1]szykuje nam się wesele[/SIZE]:eek: Quote
Magda Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Coś z wystawy:evil_lol: [IMG]http://img242.imageshack.us/img242/2619/p7253610.jpg[/IMG] [IMG]http://img514.imageshack.us/img514/2753/p7253611.jpg[/IMG] [IMG]http://img514.imageshack.us/img514/6290/p7253612.jpg[/IMG] Wystawy to fajna rzecz hihi Quote
iwa63 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Witam środowo ;) Widzę że Miki to mały zdobywca tytułów:multi: GRATULACJE Pozdrawiam życzę powrotu do zdrowia i zapraszam do nas:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts