Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Hej!;)
Zdjęcia są, tak jak napisała tigrunia, w dziale Yorki -> Wystawy. Nie wstawiłam jeszcze wszystkich, bo mam problem ze swoim kontem na imageshack i nie chce ładować mi fotek... Może jak przesiądę się na stacjonarny to coś ruszy.

Beatko i Marto (i Dagmaro) miło mi było z Wami posiedzieć:loveu: Szkoda, że tylko jeden dzień... Będę na pewno w Poznaniu zimą:eviltong:

Jesteśmy właśnie na wakacjach nad morzem. Pogoda jest piękna, upał i lekki wiaterek. Opalam się już 3 dzień, ale nadal nogi białe jak ściana... zawsze mam z nimi problemy:mad: O Mikim to nawet nie wspominam, bo rozleniwił się totalnie i czasami ruszy go do biegania za traktorem / ptakiem. W tej chwili leży plackiem pod leżakiem :lol: Aparatu nie wzięłam ze sobą... wszystko przez to, że mieliśmy tu być tylko do wczoraj, więc nie widziałam potrzeby zabierania tylu rzeczy na 3 dni. Jednak plany się zmieniły i proszę bardzo hihi

Aha i jeszcze chcę napisać, że będę wpadała na dogo rzadziej (do 5 sierpnia). Wyjeżdżamy w niedzielę i wracamy we wtorek wieczorem. Wydarzyła się bardzo przykra sprawa w rodzinie :-( [SIZE=1]
[*][/SIZE]

Do napisania! Przyjdę z fotkami :razz:

Posted

[quote name='Kasia']może i tak, ale za to w kilka minut ma się to co na zonku w kilka godzin....:lol:
[B]a zonko też niezdrowe ponoć jest...
[/B]
cze Władka :loveu:[/quote]
... o tym też czytałam...:evil_lol:

Pzdr.

Posted

Tak na króciutko wpadłam się przywitać bo już póżno, dobrze że jeszcze mam urlop bo inaczej to bym nie wyrobiła :cool3:
Ale na wywijałam z tymi zdjęciami:evil_lol: Ale teraz już jestem w temacie .
Tak trochę poznałam Mikiego bo wszystkich stron nie uda mi się naraz przejrzeć ale i tak mnie zdążył oczarować w ogóle jestem zakochana w yorkach.Będę zaglądać i nadrabiać zaległości Pozdrawiam:)

Posted

Witamy tych nowych i tych nieco starszych ludziów:loveu: W obecnej chwili siedzę na działce i odpoczywam. Od soboty spędzamy czas na wybrzeżu krążąc między Kołobrzegiem a Koszalinem. Mieliśmy słońce przez 3 dni - zaliczyliśmy plażę, a dzisiaj pierwszy raz weszłam do wody. Były taaakie duże fale, że aż strach wejść dalej od brzegu. Miałam chwilę słabości hihi Ale pomyślałam sobie "Nie wpadaj w panikę":evil_lol:

Wpadnę jeszcze popatrzeć co tam u Was.

Pozdrawiamy gorąco!
Magda, Miki i Gizmo:multi:

dzasta :evil_lol::eviltong::loveu:

Posted

Wakacje pełną gębą:p Niestety na razie w łóżku z gorączką po wcześniejszych kąpielach w zimnym morzu... heh[SIZE=2]

Gdzieś miałam zdjęcia... momencik
[/SIZE]
[SIZE=1]szykuje nam się wesele[/SIZE]:eek:

Posted

Coś z wystawy:evil_lol:
[IMG]http://img242.imageshack.us/img242/2619/p7253610.jpg[/IMG]

[IMG]http://img514.imageshack.us/img514/2753/p7253611.jpg[/IMG]

[IMG]http://img514.imageshack.us/img514/6290/p7253612.jpg[/IMG]

Wystawy to fajna rzecz hihi

Posted

Witam środowo ;)
Widzę że Miki to mały zdobywca tytułów:multi: GRATULACJE