Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

Posted

ło hihi:evil_lol:

Mówiłam, że czytam, nie?:eviltong:

Miałam napięty tydzień, bo próbne maturki i tak w ogóle wyszło. Dzisiaj miała być domówka, ale też nie wyszło, tak więc siedzę sobie z Mikusiem. Będziemy sami do rana:loveu:

Zaraz poszukam zdjęć... mam nadzieję, ze mi jakieś zostały, bo dawno nie pstrykałam. Baterie poszły, a nie mam kasy na nowe akumulatorki... za dużo wydatków przed świętami, studniówką i moim wyjazdem. Już mi głupio brać od rodziców:roll:

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Kasia']patrz Aga jak łatwo idzie Ją tu przytargać :evil_lol: :loveu:

Hi, wystarczył mały dialog ogrodowy i o, mamy skutek natychmiastowy :roll:

Posted

Szkoda, że aparat nie żyje, bo pokazałabym zarośniętego Mikuchna. Może w tygodniu się uda.

No nic chyba trzeba skończyć przygodę z dogo na dzisiaj i wziąć się za psa. hehe biedny siedzi koło mnie i czeka na jego kolej:loveu:

Posted

hihi bardzo śmieszne:eviltong:
Przed świętami wszystko się zbiera i nie mam czasu na internet. Aktualnie zaliczam sprawdziany i ucze się poloneza:razz: Aha no i oczywiście szukam sukienki na studniówkę. Upatrzyłam sobie jedną i jutro idę ją bliżej obejrzeć.

Wiecie, że za pół godziny przebijam uszy? hihi:multi: Jestem chyba jedyna w szkole. Czas to zmienić.

Mikuchna przytył, bo ma duży apetyt, a niestety nie ma jak spalić kalorii... tata zabronil biegać po podłodze, bo świeżo woskowana. Bidula:-(

Ok, to ja lecę!