madziasto4 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Pegaza napisał(a):Madzia tos mnie zaskoczyla :evil_lol:dopiero se dziurke przebijasz:evil_lol: Ekhm, ucho, nie dziurkę :evil_lol: Quote
Aga76 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Pegaza napisał(a):Madzia tos mnie zaskoczyla :evil_lol:dopiero se dziurke przebijasz:evil_lol: :mdleje:i się już chyba nie podniosę... Quote
Pegaza Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 madziasto4 napisał(a):Ekhm, ucho, nie dziurkę :evil_lol: ucho nie ucho czy jak zwał tak zwał.:evil_lol:.....ale dziurke:evil_lol: Quote
Kasia Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 ...a w lesie tyle iglaków wycina/ła to se za darmochę mogła przebić. sama! no nie? :p Quote
Aga76 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Kasia napisał(a):...a w lesie tyle iglaków wycina/ła to se za darmochę mogła przebić. sama! no nie? :p :roflt::roflt::roflt: Quote
Kasia Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 niby Władza a zero pomyślunku :shake: :evil_lol: Quote
Aga76 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Kasia napisał(a):niby Władza a zero pomyślunku :shake: :evil_lol: No nieee mogę już... :roflt: Nie wytrzyma, znów tu zaglądnie :evil_lol: Quote
Kasia Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Aga76 napisał(a): Nie wytrzyma, znów tu zaglądnie :evil_lol: i na to liczę :evil_lol: Quote
Aga76 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Kasia napisał(a):i na to liczę :evil_lol: Wpadnie na dogo w przerwie na wycinkę :cool1: Quote
Pegaza Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 :roflt:I jeszcze sie chwali ze jedyna w szkole nie ma przebitej dziurki no nie moge :roflt: taa Madzia dobrze napisalas ze czas to zmienic!!!! Quote
Kasia Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 :roflt::roflt: Władka nas pozabija :evil_lol: Quote
Aga76 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Kasia napisał(a)::roflt::roflt: Władka nas pozabija :evil_lol: Wydziedziczy :cool1: i choinki nie da :shake: Quote
Kasia Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Aga76 napisał(a): Wydziedziczy :cool1: i choinki nie da :shake: nie da bo dla siebie zachowa na ZAŚ :evil_lol: i na czym girlandy zawiesimy? Quote
Pegaza Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 yhm przecie tak pisala nie...:eviltong: czas zalozyc kolczyk :evil_lol: zawsze piekna ozdoba jest kobiet:p Quote
Aga76 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 HALO WŁADZO :cool1: Pytanie mam: Dlaczego nie mogę pisać w dziale administracji? Chciałam się poskarżyć i jak ma to zrobić, jeśli mam zakaz wstępu do tego uświęconego miejsca? I w dodatku napisałam grzecznie: " Nie posiadam abonamentu na dogo: - muti cytat nie działa (nie znalazłam w tym zakresie oficjalnego wyjaśnienia) - nie działa szybka odpowiedź - posty skaczą " Quote
Kasia Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 z tym skakaniem postów to chyba zależy od tego jaką kto ma godzinę ustawiona na kompie...bo chyba takiej samej wszyscy nie mamy, co nie? :roll: Quote
Mała Rita Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Kasia napisał(a):z tym skakaniem postów to chyba zależy od tego jaką kto ma godzinę ustawiona na kompie...bo chyba takiej samej wszyscy nie mamy, co nie? :roll: no właśnie :roll: Quote
Aga76 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Kasia napisał(a):z tym skakaniem postów to chyba zależy od tego jaką kto ma godzinę ustawiona na kompie...bo chyba takiej samej wszyscy nie mamy, co nie? :roll: Jeśli tak jest to też mogliby o tym napisać... Ale kiedyś tego nie było. Madzia, dziś się wkleił mój post na administracji, to z takim opóźnieniem działa? Quote
Magda Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 Aga76 napisał(a): Madzia, dziś się wkleił mój post na administracji, to z takim opóźnieniem działa? Tak, na administracji wszystkie posty czekają na zatwierdzenie przez moderatorów działu. Dlatego takie opóźnienie. Posty skaczą wszystkim i niestety my nic nie możemy z tym zrobić. To sprawa siły wyższej. Jeśli chodzi o szybką odpowiedź i multi-cytat to nawet ja tego nie mam... Nie wiem nawet czy ludziska z abonamentem to mają:roll: Wszystko widzę!!:motz::evil_lol: Uszka przebite, sukienka kupiona!! łiii jak się cieszę:bigcool: Istne cudo:loveu: Teraz zostały tylko buty i dodatki. Fryzjera mam z głowy. Quote
Aga76 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Madziu, dziękuję za odpowiedź :buzi: od razu mi lepiej. Pokaż albo troszkę opisz jaką kupiłaś sukienkę? Są u was jakieś ograniczenia co do koloru czy fasonu damskich strojów studniówkowych? Ooo, już się tak nie denerwuj - złość piękności szkodzi :grins: Quote
Pegaza Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Aga76 napisał(a):Madziu, dziękuję za odpowiedź :buzi: od razu mi lepiej. Pokaż albo troszkę opisz jaką kupiłaś sukienkę? Są u was jakieś ograniczenia co do koloru czy fasonu damskich strojów studniówkowych? Ooo, już się tak nie denerwuj - złość piękności szkodzi :grins: Aga chce sukienke a ja chce widziec te uszka:evil_lol: Quote
Aga76 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Pegaza napisał(a):Aga chce sukienke a ja chce widziec te uszka:evil_lol: Jak tak dalej pomarudzimy to Madzia znów zaglądnie na chwilkę :roll: Madzia pokaż uszka :cool1: i sukienkę Quote
Pegaza Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Apropo ucha boli mnie cosik zle na nim spalam...:roll: koniecznie chce widziec te kolczyki pewno ma teraz zdrowotne:p Quote
Aga76 Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Pegaza napisał(a):Apropo ucha boli mnie cosik zle na nim spalam...:roll: koniecznie chce widziec te kolczyki pewno ma teraz zdrowotne:p Noo żeś je musiała mocno splaskać skoro boli :evil_lol: Jakie to są zdrowotne? Quote
Pegaza Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 no chyba tak i rece i w nocy dretwialy..:roll::evil_lol: po zrobieniu swiezej dziurki zakladaja takie zeby ucho sie w nich dobrze goilo dopiero po jakims czasie moze zmienic na inne Quote
Recommended Posts