madziasto4 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='tigrunia']Cos tam o tym metalowym czytałam ale nie skumałam o co chodzi :p [/QUOTE] :evil_lol: kocham Cię 2B :loveu: :evil_lol: Quote
Kasia Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Beatrycze Ósma przebija wszystkich :loveu: :evil_lol: cześć Władka! Quote
tigrunia Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='madziasto4']:evil_lol: kocham Cię 2B :loveu: :evil_lol:[/quote] [quote name='Kasia']Beatrycze Ósma przebija wszystkich :loveu: :evil_lol: [/quote] Matko jedyna furrore robię na dogo :megagrin::loveu: Cze Władysławo :loveu: Quote
Kasia Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 widzisz Be jak poprawiasz humory nam :loveu: dobry Władziu nasza! Quote
tigrunia Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='Kasia']widzisz Be jak poprawiasz humory nam :loveu: [/quote] Fajosko :sweetCyb: Quote
Asiaczek Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Jejku, Wy juz o Świętach myślicie? Ja jeszcze w proszku... Pzdr. Quote
Patikujek Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 hejka Co tam słychać Mam nadzieje że radzisz sobie sama z moderowaniem:) Buziaki dla ciebie i Mikula :loveu::loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam z mokrej Holandii Quote
Magda Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Ludzie! Ja żyję!:multi: Jeszcze papiery, książki i te inne głupoty mnie nie zabiły... uff. Cholibcia ja nie mam czasu! Wpadam se na dogo, a tu tłumy walą na priv, mail itp. I kiedy ja mam przyjść do siebie, co?:mad: W piątek mam cały dzień wolny, więc wpadam i nigdzie się nie ruszam:obrazic: Przygotuję foteczki żebyście zobaczyły zarośniętego M w jego nowej kurtce moro:loveu: Nie mogę się na niego napatrzeć hihi Dobra to lecę dalej na forum. Quote
Aga76 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='Magda']Ludzie! Ja żyję!:multi: [/quote] Aby na pewno? :evil_lol: Władka pokaż się na dłużej, noo... Quote
Anusia & Alutka Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Halo Władysława beznetowa :loveu: Quote
Kasia_zg Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [CENTER][I][COLOR=navy]Cześć Władziu :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Pokaż nam wkońcu Mikusia [/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Pozdrawiamy:loveu:[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
Pegaza Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Władka zamknij Ty tą galerie bo az wstyd :shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Aga76 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 [quote name='Pegaza']Władka zamknij Ty tą galerie bo az wstyd :shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] :roflt: no cóż... Quote
Pegaza Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 To juz? juz? cisze slysze... wiec chyba Koniec:evil_lol: Quote
Magda Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 Noo trzeba przyznać, że wstyd!:oops: Nie mam czasu na robienie zdjęć, wklejanie itp. Wolę wyjść z Mikim na spacer, albo cosik obejrzeć. Jestem jako wolny słuchacz, przeglądam Wasze galerie, ale mi się nie chce pisać:eviltong: Leniwa jestem hihi Wczoraj wzięło mnie na zrobienie zdjęć, ale baterie padły. Muszę kupić nowe akumulatorki, bo te już ledwo dyszą. Niedługo coś wstawię:eviltong: Quote
madziasto4 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Władka, no norrrrmalnie....brak sił na Ciebie :splat: A co słychać oprócz tego, że lenia masz? :razz: Mikulec-Szpikulec pewnie grzeje gnaty przy kominku, gdy na dworze taki ziąb co? Quote
Pegaza Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 dobre dobre Władka i szpikulec:roflt: no ja czasem tez mam takie dni ze Was ukradkiem poogladam ale nic nie pisze bo albo czasu brak albo ochoty nie ma... :roll: Quote
Magda Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 Oprócz tego, że mam lenia to... próbna matura za tydzień (dowiedzieliśmy się dopiero dzisiaj!), kupiłam w końcu dywan do pokoju - Miki jest przeszczęśliwy, bo w końcu ma gdzie się wycierać:grins: Teraz brakuje nam tylko jakiegoś ładnego abażura do samotnie wiszącej żarówki na kablu hihi Kupiłam Mikiemu sweterek na wystawie w Poznaniu, niedługo zobaczycie. M oczywiście zarośnięty, dzisiaj udało mi się nawet zrobić mu kitkę:loveu: Nie mogę się przyzwyczaić. Tata jeszcze go nie widział, ale będzie w szoku:lol: Kominek na razie nie jest uruchamiany, ale Mikulec-Szpikulec grzeje gnaty na podłodze w kuchni. U nas dzisiaj tylko 3 stopnie i przed chwilką zaczął padać śnieg z deszczem... A my jeszcze szykujemy się na spacer! brr... Aha, no i jeszcze kilka dołujących rzeczy - nie jedziemy w góry:placz:, druga to taka, że mama nie chce mi dołożyć do butów!:placz::placz: W końcu znalazłam te JEDYNE i doopa! Coś jeszcze?:evil_lol: Ja mogę tak dłuuugo wymieniać. Quote
madziasto4 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Pokaż buty! I sweterek Szpikulca :loveu: Masterek też twardo zarasta, nożyczki omijam szerokim łukiem :p Quote
Recommended Posts