Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='madziasto4']:evil_lol: kocham Cię 2B :loveu: :evil_lol:[/quote]

[quote name='Kasia']Beatrycze Ósma przebija wszystkich :loveu: :evil_lol:
[/quote]
Matko jedyna furrore robię na dogo :megagrin::loveu:

Cze Władysławo :loveu:

Posted

Ludzie! Ja żyję!:multi:

Jeszcze papiery, książki i te inne głupoty mnie nie zabiły... uff. Cholibcia ja nie mam czasu! Wpadam se na dogo, a tu tłumy walą na priv, mail itp. I kiedy ja mam przyjść do siebie, co?:mad:

W piątek mam cały dzień wolny, więc wpadam i nigdzie się nie ruszam:obrazic: Przygotuję foteczki żebyście zobaczyły zarośniętego M w jego nowej kurtce moro:loveu: Nie mogę się na niego napatrzeć hihi

Dobra to lecę dalej na forum.

• 2 weeks later...
Posted

Noo trzeba przyznać, że wstyd!:oops: Nie mam czasu na robienie zdjęć, wklejanie itp. Wolę wyjść z Mikim na spacer, albo cosik obejrzeć. Jestem jako wolny słuchacz, przeglądam Wasze galerie, ale mi się nie chce pisać:eviltong: Leniwa jestem hihi

Wczoraj wzięło mnie na zrobienie zdjęć, ale baterie padły. Muszę kupić nowe akumulatorki, bo te już ledwo dyszą.

Niedługo coś wstawię:eviltong:

Posted

Oprócz tego, że mam lenia to... próbna matura za tydzień (dowiedzieliśmy się dopiero dzisiaj!), kupiłam w końcu dywan do pokoju - Miki jest przeszczęśliwy, bo w końcu ma gdzie się wycierać:grins: Teraz brakuje nam tylko jakiegoś ładnego abażura do samotnie wiszącej żarówki na kablu hihi

Kupiłam Mikiemu sweterek na wystawie w Poznaniu, niedługo zobaczycie. M oczywiście zarośnięty, dzisiaj udało mi się nawet zrobić mu kitkę:loveu: Nie mogę się przyzwyczaić. Tata jeszcze go nie widział, ale będzie w szoku:lol:

Kominek na razie nie jest uruchamiany, ale Mikulec-Szpikulec grzeje gnaty na podłodze w kuchni. U nas dzisiaj tylko 3 stopnie i przed chwilką zaczął padać śnieg z deszczem... A my jeszcze szykujemy się na spacer! brr...

Aha, no i jeszcze kilka dołujących rzeczy - nie jedziemy w góry:placz:, druga to taka, że mama nie chce mi dołożyć do butów!:placz::placz: W końcu znalazłam te JEDYNE i doopa!

Coś jeszcze?:evil_lol: Ja mogę tak dłuuugo wymieniać.