Pegaza Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Aga76 napisał(a):No to wymieniaj, proszę bardzo... :megagrin: Tylko, czy będzie ci się chciało? A nam bedzie sie czytac chcialo:evil_lol: w przeciwienstwie do Be i innych..:P Quote
Magda Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Buty są w sklepie i nie mogę ich pokazać... ale sweterek pokaże wieczorkiem. Porobię kilka zdjęć i się pochwalimy:p Quote
Aga76 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Magda napisał(a):Buty są w sklepie i nie mogę ich pokazać... ale sweterek pokaże wieczorkiem. Porobię kilka zdjęć i się pochwalimy:p A co, nie wpuszczają cię do sklepu czy jak? :evil_lol: Dario, noo właśnie : my czytać będziemy ze zrozumieniem :megagrin: Quote
Pegaza Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 wynies zrob fotke i odnies :evil_lol: Pani powiedz ze My chcemy zobaczyc ja i Aga bo reszta to nie musi :evil_lol: Ja zawsze... :lol: i ogladac tez:evil_lol: Quote
Aga76 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Pegaza napisał(a):wynies zrob fotke i odnies :evil_lol: Pani powiedz ze My chcemy zobaczyc ja i Aga bo reszta to nie musi :evil_lol: Ja zawsze... :lol: i ogladac tez:evil_lol: :thumbs: Madzia, jak tak powiesz pani w sklepie, to na pewno się zgodzi !!! Quote
Pegaza Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 musowo i moze jej sprzedaz wzrosnie bo tez takie bedziemy chciec..:lol: dobra ja mykam na obiadek film i do roboty bye Quote
tigrunia Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Pegaza napisał(a):A nam bedzie sie czytac chcialo:evil_lol: w przeciwienstwie do Be i innych..:P Nie no ewidentny spisek :crazyeye: Ja tam lubie czytać bez zrozumienia :czytaj::obrazic: Quote
Kasia_zg Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Pegaza napisał(a):wynies zrob fotke i odnies :evil_lol: Pani powiedz ze My chcemy zobaczyc ja i Aga bo reszta to nie musi :evil_lol: Jak to reszta nie musi:mad: ja też ciekawska jestem i też bym chciała zobaczyć;) Cześć Madziu :loveu: Poka Mikulca w sweterku?? Quote
Pegaza Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 tigrunia napisał(a):Nie no ewidentny spisek :crazyeye: Ja tam lubie czytać bez zrozumienia :czytaj::obrazic: Oo obudzila sie haha nasza Be taa spisek i to jawny haha:evil_lol:kuna Be muszem sie tego nauczyc od Ciebie:evil_lol: Quote
Magda Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Hmm... buciki za kostkę, na średnim obcasie, czarna skórka, z boku przewiązana delikatna kokardka - taka kobieca:loveu: Normlanie się zdenerwuję i się wrócę po nie! Mam zdjęcia:razz: Na razie stare. Quote
Pegaza Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 wroc wroc!! Miki ma talie caly czas...:p czyje to nozyce?:eviltong: Quote
tigrunia Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Pegaza napisał(a):Oo obudzila sie haha nasza Be taa spisek i to jawny haha:evil_lol:kuna Be muszem sie tego nauczyc od Ciebie:evil_lol: Polecam :razz: Czytanie bez zrozumienia - fajna sprawa :razz: Tego nie uczą w szkolach ! :evil_lol: Ale Mikuliński zgrabny jest :loveu: Quote
Magda Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Zuza dzięki:loveu: wroc wroc!! Miki ma talie caly czas...:p czyje to nozyce?:eviltong: hihi Teraz już nie ma. Przytył, do tego włosy już urosły. Zaraz zobaczysz. Giry moje:p Model dopiero co wstał, więc mina nie za wesoła:lol: sweterek i kurteczka moro Quote
Magda Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 jesteśmy przygotowani na wszelki mrozy! Quote
Pegaza Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Nie no full wypas sweter i katanka noo :loveu: Quote
Magda Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Coś mi posty przeskoczyły:mad: I trochę inne Quote
Kasia Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 :crazyeye::crazyeye: Władka przyszła i sie nawet zasiedziała trochę! hihi, Miki gwałci kurtałkę moro :evil_lol: Quote
Magda Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Kasia napisał(a)::crazyeye::crazyeye: Władka przyszła i sie nawet zasiedziała trochę! hihi, Miki gwałci kurtałkę moro :evil_lol: A przyszła! Ma trochę wolnego to siedzi:razz: hehe, nie... bawiłam się z nim i go zaczepiałam. Tak się akurat ułożył:eviltong: Głodnemu chleb na myśli:diabloti: Quote
madziasto4 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 tigrunia napisał(a): Ja tam lubie czytać bez zrozumienia :czytaj::obrazic: Widać 2B, widać ::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :loveu: http://img220.imageshack.us/img220/3673/pb192708ol6.jpg :roflt: http://img220.imageshack.us/img220/6162/pb192701ma1.jpg Ej, bomba sweterek! :loveu: Na mrozy dla chłopaków moich by się przydał taki :razz: Quote
Kasia Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Magda napisał(a): hehe, nie... bawiłam się z nim i go zaczepiałam. Tak się akurat ułożył:eviltong: Głodnemu chleb na myśli:diabloti: ja ino piszę co widzę na zdjeciu :diabloti: a kubrak naprawdę fajowy :loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Ślicznie mu i w kubraczku i w kurteczce, prawdziwy model z niego. Quote
tigrunia Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 E no kurtałka jest superowa :loveu: Piknie Mikulskiemu w niej :loveu: Quote
Pegaza Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 taa w takim kozuchu doopka mu nie zmarznie:loveu: a ja widze fajnego losia:loveu: Quote
Asiaczek Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Ubranka - OK, ale czy Mikulcowi się spodobały? Pzdr. Quote
Recommended Posts