Aga76 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Kuciaki, szkoda - fajnie było :cool1: oby się polanka ostała Quote
Magda Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Mam złą wiadomość, bo lasek nam wycinają.... buuu! Budują nowe szeregówki i teraz muszę przekopywać się przez wielkie hałdy, żeby dojść na polanę:placz: Niesprawiedliwe... Quote
tigrunia Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Ojj biedna Władzia :shake: Ale tak to już jest .. u mnie całą polane już domy obstawiły :mad: A takie fajne było pole do biegania dla piesów Quote
Magda Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Jeszcze rok i stąd zmykam:p Mikusia pod pachę i sio! Dlaczego nie przyjedziesz do Koszalina?:-( Quote
Pegaza Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Cze Magda:p iii tylko tyle to rodzine tez nam pokaz:p Quote
PositiveThought Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 cze Madzia :grins: u nas jeszcze dużo dziczy zostało... bardzo dużo :p Quote
madziasto4 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Cześć Madzia, a na swoją działeczkę już jeździcie? Quote
Sara_i_Aris Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Cześć Madziu. Przynajmniej miałaś fajnie, bo lasek. U mnie (mieszkam w centrum miasta) o kawałku polanki dla psa to można pomarzyć. Nie dośc, że ciągle jeżdżą samochody, multum ludzi, to pozbawili nas jedynej większej trawki, bo będziemy mieli nową klinikę weterynaryjną :lol: Quote
Kasia Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Cze Władziu :loveu: Nie dobrze, ze wycinają lasek. Bez lasku nie będzie już tak samo... Pokażesz reszte zdjęć, tych ludziowych? Quote
tigrunia Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 A kiedy to Atka wybierasz sie do tego Koszalina ?? Na wystawie będziesz ?? Quote
Magda Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 [quote name='PositiveThought']cze Madzia :grins: u nas jeszcze dużo dziczy zostało... bardzo dużo :p[/quote] Hmm... to może przeprowadzka, hę?:razz: Co Ty na to? Macie dość miejsca dla dodatkowego człeka i psa? [quote name='madziasto4']Cześć Madzia, a na swoją działeczkę już jeździcie?[/quote] Na razie byliśmy pooglądać i odpoczywać, ale już niedługo trzeba będzie pojechać skosić trawę... Może na następny weekend:p [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Madziu. Przynajmniej miałaś fajnie, bo lasek. U mnie (mieszkam w centrum miasta) o kawałku polanki dla psa to można pomarzyć. Nie dośc, że ciągle jeżdżą samochody, multum ludzi, to pozbawili nas jedynej większej trawki, bo będziemy mieli nową klinikę weterynaryjną :lol:[/quote] Przynajmniej będziesz miała klinikę, a my jakieś obskurne szeregówki:cool1: [quote name='Kasia']Cze Władziu :loveu: Nie dobrze, ze wycinają lasek. Bez lasku nie będzie już tak samo... Pokażesz reszte zdjęć, tych ludziowych?[/quote] Noo... ale jeszcze na szczęście da się przejść na dalsze tereny, które nie są wcale gorsze:loveu: [quote name='Pegaza']Cze Magda:p iii tylko tyle to rodzine tez nam pokaz:p[/quote] No dobra! To ja, rodzice i M (niestety zabrakło brata) [IMG]http://img225.imageshack.us/img225/7651/p5041637hz4.jpg[/IMG] Miałam zdać relację z dzisiejszej jazdy no i powiem, że było super!!:loveu: Tak mi się fajnie jechało... trochę wolno, no ale u boku jakiego przystojniaka:loveu::lol: Quote
Aga76 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Madzia żyje !!!!!!! Były ofiary? [COLOR=PaleTurquoise]hihihi[/COLOR] Quote
PositiveThought Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 przystojniak? :razz: ja się wybieram wogle do Koszalina, może na wystawę, nie wiem jeszcze kiedy :p Quote
tigrunia Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Ooo Władka :multi: Jakaś Ty podobna do .. rodziców :evil_lol: Mówisz dobrze za kółkiem sie czujesz ?? Jak ruszanie idzie ??? :evil_lol: Atkaaaaaa dawajjj na wystawe !!!!! To wtedy i ja będę miala większą mobilizacje i może przyjade :multi: Quote
Aga76 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 [quote name='tigrunia']Ooo Władka :multi: Jakaś Ty podobna do .. rodziców :evil_lol: [/quote] [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSteehee.gif[/IMG] no proszę... Quote
Kasia Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 [quote name='Aga76'] [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSteehee.gif[/IMG] no proszę... [/quote] Cóż za spostrzegawczość, co nie? :evil_lol: Cze Władziu :loveu: Quote
tigrunia Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Nie mogłam sie zdecydowac do którego bardziej :evil_lol: Dobry środowo :loveu: Quote
PositiveThought Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 hej Madźka:loveu: a kiedy jest ta wystawa w Koszalnie? :hmmmm: Quote
Anusia & Alutka Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 [quote name='Magda_Miki'] Dlaczego nie przyjedziesz do Koszalina?:-([/QUOTE] JA PRZYJADE, W WEEKEND PRZYJADE. I do strzecina i do koszalina, nie chcialo mi sie tego capslockowego poprawiac na male literki :eviltong: [quote name='PositiveThought'] u nas jeszcze dużo dziczy zostało... bardzo dużo :p[/QUOTE] Oj ATka to sie nie masz czym chwalic, oj hihi :evil_lol: [quote name='Magda_Miki'] No dobra! To ja, rodzice i M (niestety zabrakło brata) [url]http://img225.imageshack.us/img225/7651/p5041637hz4.jpg[/url] Miałam zdać relację z dzisiejszej jazdy no i powiem, że było super!!:loveu: Tak mi się fajnie jechało... trochę wolno, no ale u boku jakiego przystojniaka:loveu::lol:[/QUOTE] Mamuska jak siostra Twa wyglada. I do taty podobna jestes, o. Tyz mialam instraktora przystojniaka :loveu: Cze Wladka :loveu: Quote
Magda Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Hej! Dobrze wiedzieć, że jestem podobna do rodziców:eviltong: Z tego zdjęcia nie wiele można porównać, ale jestem raczej podobna do taty (choć niektórzy twierdzą inaczej). Z bratem nie mam chyba nic wspólnego:evil_lol: Pokaże kiedy indziej. Z ruszaniem nawet mi wychodzi... Jeszcze nie czuję tych wszystkich pedałów, kombinacji wzrokowo-ruchowych:lol: Jutro kolejny etap. [quote name='Anusia & Alutka']JA PRZYJADE, W WEEKEND PRZYJADE. I do strzecina i do koszalina, nie chcialo mi sie tego capslockowego poprawiac na male literki :eviltong:[/QUOTE] Taa... i pewnie tak jak ostatnim razem zrobisz bzium i już Ciebie ni ma. Było zdjęcie Mikucha na nowym dziennym posłanku? Jak tak to wkleję jeszcze raz:eviltong: [IMG]http://img137.imageshack.us/img137/492/p4191608ex7.jpg[/IMG] Quote
PositiveThought Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 ale fajowe :razz: dzienne, czyli że na dzień? ^^ a śpi w tamtym? Quote
Recommended Posts