Anusia & Alutka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Magda_Miki']Zrób sobie kobieto subskrypcje do odwiedzanych galeryjek i będzie łatwiej! Wszystko będzie poukładane i podane jak na tacy:eviltong: Jak chcesz to wytłumaczę o co chodzi;)[/QUOTE] [quote name='madziasto4']Anusi to ja już tłumaczyłam, a ta trąba dalej się o kierunkowskazy do galeryjek pyta... Ja Wy żyłyście bez subskrypcji?? Toż to się nie da, wiecznie szukać galeryjek i swoich ostatnich postów w galeryjach :crazyeye:[/QUOTE] Goopie! Mam subskrypcje ale jak klikne w banera to sie nowe okno otwiera, a subskrypcja mi zastepuje to co juz mam otwarte. Quote
madziasto4 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Goopie! Mam subskrypcje ale jak klikne w banera to sie nowe okno otwiera, a subskrypcja mi zastepuje to co juz mam otwarte.[/QUOTE] Że coooo? Że jaaaak? :stupid: Quote
Anusia & Alutka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='madziasto4']Że coooo? Że jaaaak? :stupid:[/QUOTE] Że pstro! Że śmak! Quote
Magda Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 To co za problem otworzyć nową kartę i w niej subskrypcje:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Magda_Miki']To co za problem otworzyć nową kartę i w niej subskrypcje:evil_lol:[/QUOTE] Zaden ale dluzej trwa. Quote
madziasto4 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 A po co Ci nowa karta? Na co? :stupid: Quote
Magda Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Madźka Ty głupolku:eviltong: Hahahahahaha...... Quote
Anusia & Alutka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='madziasto4']A po co Ci nowa karta? Na co? :stupid:[/QUOTE] :roll::roll::roll: Quote
madziasto4 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Magda_Miki']Madźka Ty głupolku:eviltong: Hahahahahaha......[/QUOTE] No coo? :niewiem: :niewiem: :niewiem: Quote
Kasia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Beatko ja cały czas żyłam z subsrypcjami ino, ze subsrypowały mi się wszystkie wątki w których cos nabazgroliłam. A ja chciałam aby to były te wątki, które sama sobie wybiorę a nie wszystkie i dzis Władza nasza :loveu: mi to wytłumaczyła jak to zrobić. Quote
tigrunia Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Goopie! Mam subskrypcje ale jak klikne w banera to sie nowe okno otwiera, a subskrypcja mi zastepuje to co juz mam otwarte.[/quote] Goopia!!! Wystarczy prawym guzikiem myszy wbrać "Otwórz w nowym oknie" :diabloti: Dobry Magda i Miki :multi: Quote
Anusia & Alutka Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='madziasto4']Czy Władzia już doszła co to nk?[/QUOTE] Eeeee chiba nieee :shake: [quote name='tigrunia']Goopia!!! Wystarczy prawym guzikiem myszy wbrać "Otwórz w nowym oknie" :diabloti: [/QUOTE] Nie mow do mnie goopia, blondynko Ty! :obrazic: Nie rozumisz, ze to bedzie zajmowalo wincej czasu? Czesc Wladka! Quote
Kasia Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Czesc Wladka! [/quote] Władzia :loveu: Władysława :loveu: Włodka :loveu: Quote
Magda Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 [quote name='madziasto4']Czy Władzia już doszła co to nk?[/quote] No BA! Już dawno:eviltong: Anusiak ma za długi język (i paznokcie):evil_lol: Hej! Jestem w szkole... mam chwilkę przerwy i postanowiłam sprawdzić co i jak:loveu: Ja chcę do domu:placz: Quote
madziasto4 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Eeeee chiba nieee :shake: [/QUOTE] [quote name='Magda_Miki']No BA! Już dawno:eviltong: Anusiak ma za długi język (i paznokcie):evil_lol: [/QUOTE] I co ja mam o tym myśleć? :hmmmm: Ja dalej nie rozumiem po jaką cholerę Ci nowe okno potrzebne Anusia? :???: Quote
Patikujek Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 A ja w ogóle się pogubiłam i nie wiem o czym wy tu gadacie:shake: Quote
madziasto4 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='Patikujek']A ja w ogóle się pogubiłam i nie wiem o czym wy tu gadacie:shake:[/QUOTE] :turn-l: :turn-l: :turn-l: Quote
Patikujek Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Nie śmiej się ze mnie bo będę płakać i wpadnę w depresję i popełnię samobójstwo, (powieszę się na skakance bo to teraz modne) Lepiej bąedź dobrą koleżanką i wytłumacz mi w skrócie co i jak:) Quote
madziasto4 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='Patikujek']Nie śmiej się ze mnie bo będę płakać i wpadnę w depresję i popełnię samobójstwo, (powieszę się na skakance bo to teraz modne) Lepiej bąedź dobrą koleżanką i wytłumacz mi w skrócie co i jak:)[/QUOTE] Tylko ja też nie wiem o czym my tak naprawdę gadamy :megagrin: Quote
tigrunia Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='Anusia & Alutka'] Nie mow do mnie goopia, blondynko Ty! :obrazic: Nie rozumisz, ze to bedzie zajmowalo wincej czasu? [/quote] Ty do wszytskich mówisz "goopia" to sem Ciem zacytowałam :evil_lol: leniuchu.. Quote
Magda Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Ale Wy macie ładnie pod sufitem.... naprawdę:evil_lol: Zamęczyłam dzisiaj psa!! Pierwszy raz w życiu Miki sam zrezygnował z zabawy z przemęczenia!! Hurrraaa!! Bawiłam się z nim bardzo intensywnie z ok. 15min:diabloti: Teraz śpi na dywanie w nienaturalnej pozycji. Quote
madziasto4 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 A coś Ty z nim robiła, że już po 15 minutach padł? Quote
Recommended Posts