Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Anusi to ja już tłumaczyłam, a ta trąba dalej się o kierunkowskazy do galeryjek pyta...

Ja Wy żyłyście bez subskrypcji??
Toż to się nie da, wiecznie szukać galeryjek i swoich ostatnich postów w galeryjach :crazyeye:

Posted

[quote name='Kasia']Jak se wejdę w panel użytkownika to mam tam masę wątków.
Jesli w którymś z nich ktoś cos napisze to od razu mam go na samej górze.
Czy to o to chodzi?[/quote]

Tak. Wątek od razu wędruje na samą górę. Jeśli do niego wejdziesz znika z subskrypcji.

[quote name='madziasto4']Anusi to ja już tłumaczyłam, a ta trąba dalej się o kierunkowskazy do galeryjek pyta...

Ja Wy żyłyście bez subskrypcji??
Toż to się nie da, wiecznie szukać galeryjek i swoich ostatnich postów w galeryjach :crazyeye:[/quote]

Hihi

Ja też już bardzo długo tego używam. Teraz tylko klikam w Panel i wybieram gdzie chcę odpisać:lol:

Posted

Madźka nie.
Ja tak nie szukam i wiecie co, mi sie wydaje że ja wszystkie wątki w których pisałam mam subskrypowane.
Bo jak zrobiłam krok 1 to wyskoczyło mi, ze wątków w subskrypcjach mam około 300...a jak to możliwe jak ja nigdy se tak jak Władza podała nie zapisywałam wątków? :roll:
Same sie posubskrypowały?

Posted

[quote name='Kasia']Madźka nie.
Ja tak nie szukam i wiecie co, mi sie wydaje że ja wszystkie wątki w których pisałam mam subskrypowane.
Bo jak zrobiłam krok 1 to wyskoczyło mi, ze wątków w subskrypcjach mam około 300...a jak to możliwe jak ja nigdy se tak jak Władza podała nie zapisywałam wątków? :roll:
Same sie posubskrypowały?[/quote]

Widocznie w profilu masz zaznaczoną jakąś opcję - zaraz zajrzę którą

Posted

[quote name='Kasia']Madźka nie.
Same sie posubskrypowały?[/QUOTE]
Bo to sobie trzeba w opcjach (na dole przy poście chiba) coś odznaczyć/zaznaczyć, ale tera nie pamiętam.
Władzo wytłumaczysz?

Posted

Kasiu wejdź w Panel użytkownika -> Edycja opcji i sprawdź czy w Domyślnym Trybie powiadamiania o postach masz zaznaczone "Nie subskrybuj"

Jeśli nie masz tego zaznaczonego to forum automatycznie dodaje każdy wątek, w którym napisałaś post do subskrypcji.

Posted

[quote name='Magda_Miki']
Kasiu wejdź w Panel użytkownika -> Edycja opcji i sprawdź czy w Domyślnym Trybie powiadamiania o postach masz zaznaczone "Nie subskrybuj"

Jeśli nie masz tego zaznaczonego to forum automatycznie dodaje każdy wątek, w którym napisałaś post do subskrypcji.
[/quote]

Nie mam tego zaznaczonego.
Czyli mam tak jak Wy, czyli gitarowo i subskrypowo? :p

Posted

[quote name='Kasia']Nie mam tego zaznaczonego.
Czyli mam tak jak Wy, czyli gitarowo i subskrypowo? :p[/quote]

Czyli już zaznaczyłaś i jest w porządku?

[quote name='madziasto4']To Ty możesz grzebać ludziom w profilach??
Jak śmiesz :cool1:[/quote]

Niom mogę....mogę zmieniać Wam podpisy, avatary, zajrzeć jakie macie pozaznaczane opcje itd.:diabloti:

Wszystko wiem!

Posted

[quote name='Kasia']

Dobra, tuman ze mnie i tyle. Nie tłumaczcie mi juz więcej.[/QUOTE]
Przestań goopoty gadać.
Ja to sobie to poustawiałam metodą prób i błędów, bo też mi kiedyś wskakiwały wszystkie wątki, w których pisałam.

Ej jak Władza taka mądra i może grzebać w cudzych opcjach, to niech Ci ustawi co trzeba:p

Posted

[quote name='madziasto4']
Przestań goopoty gadać.
Ja to sobie to poustawiałam metodą prób i błędów, bo też mi kiedyś wskakiwały wszystkie wątki, w których pisałam.

Ej jak Władza taka mądra i może grzebać w cudzych opcjach, to niech Ci ustawi co trzeba:p
[/quote]

Mi tak właśnie wyskakuja wszystkie wątki....i po co?

A Władza mogłaby oj mogłaby....;)

Posted

[quote name='Kasia']Ale co zaznaczyłam?
Nic nie zaznaczałam.

Dobra, tuman ze mnie i tyle. Nie tłumaczcie mi juz więcej.[/quote]

Spokojnie. Już pomagam

Wejdź w Panel użytkownika -> Edycja opcji i zaznacz w Domyślnym Trybie powiadamiania o postach "Nie subskrybuj";)

Posted

[quote name='madziasto4']
Ej jak Władza taka mądra i może grzebać w cudzych opcjach, to niech Ci ustawi co trzeba:p[/quote]

Hihi chciałoby się. Niestety mogę tylko zajrzeć w profil i zobaczyć co macie poustawiane, ale nie mogę go sama zmieniać.

Co innego jeśli chodzi o podpis, avatar, zdjęcie w profilu;)

I bana jeszcze mogę dać:diabloti:

Posted

[quote name='Kasia']Już zaznaczyłam.

Teraz będę musiała każdy wątek zaznaczać osobno jesli będę chciała aby był subskypowany?[/quote]

Tak;)

To szybko idzie, więc nie ma problemu

EDIT:
Idę sprzątać i robić obiad:)

Posted

[quote name='madziasto4']Ja jestem niewinna![/quote]

Ty? Buahahahahaha......szczególnie Ty:diabloti: Chcesz na godzinke czy na cały rok? A może forever?

Posted

[quote name='Magda_Miki']
Tak;)

To szybko idzie, więc nie ma problemu

[/quote]

A te które do tej pory miałam w subskrypcjach pozostaną tam czy może jest jakaś opcja abym se pousuwała co niektóre?

Posted

O kurcze :crazyeye: Kasiu jak Ty mogłaś żyć bez subskrybcji?? :crazyeye: Jestem w szoku!!
Ja mam cały czas odznaczoną tą opcję i dodają mi sie te wątki, w których coś tam nabazgroliłam i fajnie - wchodzę sobie tylko w Panel użytkonika i wszystko mam :) Nawet sobie podzieliłam na 2 fpldery i galeryje mam osobno :lol: