Kasia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Se skorzystam z kroku number 1 :grins: Dzienki Panująca Nam :loveu: Quote
Magda Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 No to czekam na info czy się udało:grins: Quote
Kasia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Jak se wejdę w panel użytkownika to mam tam masę wątków. Jesli w którymś z nich ktoś cos napisze to od razu mam go na samej górze. Czy to o to chodzi? Quote
madziasto4 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Anusi to ja już tłumaczyłam, a ta trąba dalej się o kierunkowskazy do galeryjek pyta... Ja Wy żyłyście bez subskrypcji?? Toż to się nie da, wiecznie szukać galeryjek i swoich ostatnich postów w galeryjach :crazyeye: Quote
Magda Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='Kasia']Jak se wejdę w panel użytkownika to mam tam masę wątków. Jesli w którymś z nich ktoś cos napisze to od razu mam go na samej górze. Czy to o to chodzi?[/quote] Tak. Wątek od razu wędruje na samą górę. Jeśli do niego wejdziesz znika z subskrypcji. [quote name='madziasto4']Anusi to ja już tłumaczyłam, a ta trąba dalej się o kierunkowskazy do galeryjek pyta... Ja Wy żyłyście bez subskrypcji?? Toż to się nie da, wiecznie szukać galeryjek i swoich ostatnich postów w galeryjach :crazyeye:[/quote] Hihi Ja też już bardzo długo tego używam. Teraz tylko klikam w Panel i wybieram gdzie chcę odpisać:lol: Quote
Kasia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Madźka nie. Ja tak nie szukam i wiecie co, mi sie wydaje że ja wszystkie wątki w których pisałam mam subskrypowane. Bo jak zrobiłam krok 1 to wyskoczyło mi, ze wątków w subskrypcjach mam około 300...a jak to możliwe jak ja nigdy se tak jak Władza podała nie zapisywałam wątków? :roll: Same sie posubskrypowały? Quote
Kasia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 I też zawsze z panela użytkownika wszystko robię. Quote
Magda Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='Kasia']Madźka nie. Ja tak nie szukam i wiecie co, mi sie wydaje że ja wszystkie wątki w których pisałam mam subskrypowane. Bo jak zrobiłam krok 1 to wyskoczyło mi, ze wątków w subskrypcjach mam około 300...a jak to możliwe jak ja nigdy se tak jak Władza podała nie zapisywałam wątków? :roll: Same sie posubskrypowały?[/quote] Widocznie w profilu masz zaznaczoną jakąś opcję - zaraz zajrzę którą Quote
madziasto4 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Kasia']Madźka nie. Ja tak nie szukam i wiecie co, mi sie wydaje że ja wszystkie wątki w których pisałam mam subskrypowane. Bo jak zrobiłam krok 1 to wyskoczyło mi, ze wątków w subskrypcjach mam około 300...a jak to możliwe jak ja nigdy se tak jak Władza podała nie zapisywałam wątków? :roll: Same sie posubskrypowały?[/QUOTE] Bo to sobie trzeba w opcjach (na dole przy poście chiba) coś odznaczyć/zaznaczyć, ale tera nie pamiętam. Władzo wytłumaczysz? Quote
Magda Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Kasiu wejdź w Panel użytkownika -> Edycja opcji i sprawdź czy w Domyślnym Trybie powiadamiania o postach masz zaznaczone "Nie subskrybuj" Jeśli nie masz tego zaznaczonego to forum automatycznie dodaje każdy wątek, w którym napisałaś post do subskrypcji. Quote
Kasia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Magda_Miki'] Kasiu wejdź w Panel użytkownika -> Edycja opcji i sprawdź czy w Domyślnym Trybie powiadamiania o postach masz zaznaczone "Nie subskrybuj" Jeśli nie masz tego zaznaczonego to forum automatycznie dodaje każdy wątek, w którym napisałaś post do subskrypcji. [/quote] Nie mam tego zaznaczonego. Czyli mam tak jak Wy, czyli gitarowo i subskrypowo? :p Quote
madziasto4 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Magda_Miki']Widocznie w profilu masz zaznaczoną jakąś opcję - zaraz zajrzę którą[/QUOTE] To Ty możesz grzebać ludziom w profilach?? Jak śmiesz :cool1: Quote
Magda Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='Kasia']Nie mam tego zaznaczonego. Czyli mam tak jak Wy, czyli gitarowo i subskrypowo? :p[/quote] Czyli już zaznaczyłaś i jest w porządku? [quote name='madziasto4']To Ty możesz grzebać ludziom w profilach?? Jak śmiesz :cool1:[/quote] Niom mogę....mogę zmieniać Wam podpisy, avatary, zajrzeć jakie macie pozaznaczane opcje itd.:diabloti: Wszystko wiem! Quote
Kasia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Ale co zaznaczyłam? Nic nie zaznaczałam. Dobra, tuman ze mnie i tyle. Nie tłumaczcie mi juz więcej. Quote
madziasto4 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Kasia'] Dobra, tuman ze mnie i tyle. Nie tłumaczcie mi juz więcej.[/QUOTE] Przestań goopoty gadać. Ja to sobie to poustawiałam metodą prób i błędów, bo też mi kiedyś wskakiwały wszystkie wątki, w których pisałam. Ej jak Władza taka mądra i może grzebać w cudzych opcjach, to niech Ci ustawi co trzeba:p Quote
Kasia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='madziasto4'] Przestań goopoty gadać. Ja to sobie to poustawiałam metodą prób i błędów, bo też mi kiedyś wskakiwały wszystkie wątki, w których pisałam. Ej jak Władza taka mądra i może grzebać w cudzych opcjach, to niech Ci ustawi co trzeba:p [/quote] Mi tak właśnie wyskakuja wszystkie wątki....i po co? A Władza mogłaby oj mogłaby....;) Quote
Magda Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='Kasia']Ale co zaznaczyłam? Nic nie zaznaczałam. Dobra, tuman ze mnie i tyle. Nie tłumaczcie mi juz więcej.[/quote] Spokojnie. Już pomagam Wejdź w Panel użytkownika -> Edycja opcji i zaznacz w Domyślnym Trybie powiadamiania o postach "Nie subskrybuj";) Quote
Magda Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='madziasto4'] Ej jak Władza taka mądra i może grzebać w cudzych opcjach, to niech Ci ustawi co trzeba:p[/quote] Hihi chciałoby się. Niestety mogę tylko zajrzeć w profil i zobaczyć co macie poustawiane, ale nie mogę go sama zmieniać. Co innego jeśli chodzi o podpis, avatar, zdjęcie w profilu;) I bana jeszcze mogę dać:diabloti: Quote
Kasia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Już zaznaczyłam. Teraz będę musiała każdy wątek zaznaczać osobno jesli będę chciała aby był subskypowany? Quote
Magda Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='Kasia']Już zaznaczyłam. Teraz będę musiała każdy wątek zaznaczać osobno jesli będę chciała aby był subskypowany?[/quote] Tak;) To szybko idzie, więc nie ma problemu EDIT: Idę sprzątać i robić obiad:) Quote
madziasto4 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Magda_Miki'] I bana jeszcze mogę dać:diabloti:[/QUOTE] Ja jestem niewinna! Quote
Magda Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 [quote name='madziasto4']Ja jestem niewinna![/quote] Ty? Buahahahahaha......szczególnie Ty:diabloti: Chcesz na godzinke czy na cały rok? A może forever? Quote
madziasto4 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Magda_Miki']Ty? Buahahahahaha......szczególnie Ty:diabloti: Chcesz na godzinke czy na cały rok? A może forever?[/QUOTE] Trzymaj ręce przy sobie :obrazic: Quote
Kasia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Magda_Miki'] Tak;) To szybko idzie, więc nie ma problemu [/quote] A te które do tej pory miałam w subskrypcjach pozostaną tam czy może jest jakaś opcja abym se pousuwała co niektóre? Quote
tigrunia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 O kurcze :crazyeye: Kasiu jak Ty mogłaś żyć bez subskrybcji?? :crazyeye: Jestem w szoku!! Ja mam cały czas odznaczoną tą opcję i dodają mi sie te wątki, w których coś tam nabazgroliłam i fajnie - wchodzę sobie tylko w Panel użytkonika i wszystko mam :) Nawet sobie podzieliłam na 2 fpldery i galeryje mam osobno :lol: Quote
Recommended Posts