Pegaza Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Madzia powtórze się za Agą teraz ja nie kumam:roll: Gdzie Ty teraz jestes w Poznaniu? na wakacjach takie ciasta pieczesz?:roll: Quote
Magda Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Ja tez jej nie lubię! Lubie za to ją czasem nacisnąć, albo przejść po niej:diabloti: Wtedy robi takie piii..... :vamp: Quote
Kasia Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Aga słyszysz to!!! Nie dość, że molestująca i pastwiąca się nad nami Władza, którą trzeba wyprowadzic na prostą to jeszcze do tego sadystka uwielbiająca deptać nieloty! :crazyeye: Quote
Magda Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 [quote name='Pegaza']Madzia powtórze się za Agą teraz ja nie kumam:roll: Gdzie Ty teraz jestes w Poznaniu? na wakacjach takie ciasta pieczesz?:roll:[/quote] Tak w Poznaniu u brata:) I piekę ciasta (tzn. on robi, a ja mówię jak). Mam go nauczyć kilku przepisów, bo jak przychodzą goście to nie ma czego na stół postawić:lol: Będę tu do niedzieli, a potem jadę do kuzynki do Gniezna aż do 3 sierpnia. Nie wiem czy tam jest internet (rok temu jeszcze był). Quote
Magda Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 [quote name='fidelek2']Aga słyszysz to!!! Nie dość, że molestująca i pastwiąca się nad nami Władza, którą trzeba wyprowadzic na prostą to jeszcze do tego sadystka uwielbiająca deptać nieloty! :crazyeye:[/quote] Mrau! Poznajecie moje prawdziwe oblicze:evilbat::evilbat: Quote
koregra Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 [quote name='Magda_Miki'] Nieloty nie mają urlopu! Nie ma tego w Konstytucji:diabloti:[/quote] oj bidny ten nielot:-( Quote
Magda Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 [quote name='koregra']oj bidny ten nielot:-([/quote] No bidny... ja go przynajmniej nie szarpię w zębach jak Miki:diabloti: Ode mnie ma ten gratis Quote
Pegaza Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 dobra czas na kawe :kaffee_2: ja mam do kawy delicje[URL="http://www.lupolska.pl/#"][IMG]http://www.lupolska.pl/typo3temp/pics/b37468608b.jpg[/IMG][/URL] bo Madzia pewnie ciacho juz zeżarła:lol: Quote
Kasia Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Madzia zeżarła jedną połowę, a drugą połowę nielot... Quote
Magda Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Wy na kawę, a ja jeszcze obiadu nie jadłam:lol: ech... Idę zabawić się w praczkę i kucharkę. Trzeba ugotować nielota na Mikusiowy obiad:) Quote
Pegaza Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 a moja właśnie konczy obiadek nawet dokładke mięsa miała, taki ma dziś apetycik:p Quote
Kasia Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 dziś same nieloty na tapecie... Fidlasty zjadł 2 nielotowe udka a my z TZtem też dzis nielota będziemy zajadać...:p Quote
koregra Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Fidelek 2 udka :crazyeye: no to musi być między Cori a nim niezła różnica :eviltong: Quote
Magda Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Miki juz po obiedzie. Na raz zjada 3/4 udka, a reszta zostaje na jutro do wymieszania z karma:) Ja jeszcze czekam... pizza w drodze. EDIT Jest!! Mniam Quote
koregra Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Cori udko stracza na 2 no chyba ze duze to nawet na 3 dni :evil_lol: Quote
Kasia Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 [quote name='koregra'] Cori udko stracza na 2 no chyba ze duze to nawet na 3 dni :evil_lol: [/quote] a dla Fidlaka to porcja dzienna (oczywiscie prócz suchej karmy, do której ma cały czas dostęp) :p Quote
Daga_i_Oskar Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Cześć Sis :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ja też kcem z Oskarciem na plaże, ja w ogole kcem Oskarcia tutaj :placz: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]A z praca to rzeczywiscie nie bedziesz miała zle, bo w weekendy ne zdazysz sie tak bardzo zmeczyc :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Asiaczek Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 [quote name='Magda_Miki']Przyszła taka wielka baba i zaczęła się rządzić. Zabrała moją kość, którą męczyłem od pewnego czasu... Wystawiła nawet na mnie język bezczelna baba!!:angryy: [URL]http://img265.imageshack.us/img265/7513/p7150054lh8.jpg[/URL][/quote] Cudna ta Baba!!!:lol: Pzdr. Quote
Sara_i_Aris Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Cześć Madziu! Ty nas po prostu torturujesz pisząc o takich pysznościach :mad: [QUOTE] [URL]http://img485.imageshack.us/img485/4026/p7250015yg2.jpg[/URL] [/QUOTE] Ja od samego początku wiedziałam, że nadejdzie ten moment uciekających kurczaków. Przecież Miki to sadysta! A jego pańcia też :obrazic: Nawet ciastem się nie podzieli, phi :obrazic: Quote
Helga&Ares Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 jeśli chodzi o jedzenie: Ares ma rano karmę, po południu ryż z udkiem lub wątróbką lub serduchami lub czymś tam jeszcze, później przysmak a na wieczór karmę suchą, oczywiście porcje ze zdrowym rozsądkiem Quote
PositiveThought Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 bu bu bu, Madzia, Ty rządzisz, zrób coś! zatrzymaj to! Quote
Patikujek Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 [B][COLOR=darkorange]hej hej co tam słychać wy mi tu o udkach rozprawiacie i aż sie głodna zrobiłam:evil_lol:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange][/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]Pozdrowionka Pati & Baksymilian[/COLOR][/B] Quote
PositiveThought Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 cześć Miki, pozdrów pańcię i powiedz, żeby przylazła tu wogle. buziaki! Quote
Kasia Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 przylizie ale pewnie nie wczesniej jak w południe albo i po... i pewnie zaś jakies samkołyki ze sobą przytarga...:roll: Quote
Recommended Posts