Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Aga słyszysz to!!!
Nie dość, że molestująca i pastwiąca się nad nami Władza, którą trzeba wyprowadzic na prostą to jeszcze do tego sadystka uwielbiająca deptać nieloty! :crazyeye:

Posted

[quote name='Pegaza']Madzia powtórze się za Agą teraz ja nie kumam:roll:
Gdzie Ty teraz jestes w Poznaniu? na wakacjach takie ciasta pieczesz?:roll:[/quote]

Tak w Poznaniu u brata:) I piekę ciasta (tzn. on robi, a ja mówię jak). Mam go nauczyć kilku przepisów, bo jak przychodzą goście to nie ma czego na stół postawić:lol:

Będę tu do niedzieli, a potem jadę do kuzynki do Gniezna aż do 3 sierpnia. Nie wiem czy tam jest internet (rok temu jeszcze był).

Posted

[quote name='fidelek2']Aga słyszysz to!!!
Nie dość, że molestująca i pastwiąca się nad nami Władza, którą trzeba wyprowadzic na prostą to jeszcze do tego sadystka uwielbiająca deptać nieloty! :crazyeye:[/quote]

Mrau! Poznajecie moje prawdziwe oblicze:evilbat::evilbat:

Posted

[quote name='koregra']oj bidny ten nielot:-([/quote]

No bidny... ja go przynajmniej nie szarpię w zębach jak Miki:diabloti: Ode mnie ma ten gratis

Posted

dobra czas na kawe :kaffee_2: ja mam do kawy delicje[URL="http://www.lupolska.pl/#"][IMG]http://www.lupolska.pl/typo3temp/pics/b37468608b.jpg[/IMG][/URL]
bo Madzia pewnie ciacho juz zeżarła:lol:

Posted

Wy na kawę, a ja jeszcze obiadu nie jadłam:lol: ech...

Idę zabawić się w praczkę i kucharkę. Trzeba ugotować nielota na Mikusiowy obiad:)

Posted

Miki juz po obiedzie. Na raz zjada 3/4 udka, a reszta zostaje na jutro do wymieszania z karma:)

Ja jeszcze czekam... pizza w drodze.

EDIT Jest!! Mniam

Posted

[quote name='koregra']
Cori udko stracza na 2 no chyba ze duze to nawet na 3 dni :evil_lol:
[/quote]

a dla Fidlaka to porcja dzienna (oczywiscie prócz suchej karmy, do której ma cały czas dostęp) :p

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Cześć Sis :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ja też kcem z Oskarciem na plaże, ja w ogole kcem Oskarcia tutaj :placz: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]A z praca to rzeczywiscie nie bedziesz miała zle, bo w weekendy ne zdazysz sie tak bardzo zmeczyc :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Magda_Miki']Przyszła taka wielka baba i zaczęła się rządzić. Zabrała moją kość, którą męczyłem od pewnego czasu...

Wystawiła nawet na mnie język bezczelna baba!!:angryy:
[URL]http://img265.imageshack.us/img265/7513/p7150054lh8.jpg[/URL][/quote]
Cudna ta Baba!!!:lol:
Pzdr.

Posted

Cześć Madziu!

Ty nas po prostu torturujesz pisząc o takich pysznościach :mad:

[QUOTE]
[URL]http://img485.imageshack.us/img485/4026/p7250015yg2.jpg[/URL]
[/QUOTE]
Ja od samego początku wiedziałam, że nadejdzie ten moment uciekających kurczaków. Przecież Miki to sadysta! A jego pańcia też :obrazic: Nawet ciastem się nie podzieli, phi :obrazic:

Posted

jeśli chodzi o jedzenie:
Ares ma rano karmę, po południu ryż z udkiem lub wątróbką lub serduchami lub czymś tam jeszcze, później przysmak a na wieczór karmę suchą, oczywiście porcje ze zdrowym rozsądkiem

Posted

[B][COLOR=darkorange]hej hej co tam słychać wy mi tu o udkach rozprawiacie i aż sie głodna zrobiłam:evil_lol:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]Pozdrowionka Pati & Baksymilian[/COLOR][/B]