Aga76 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]Dobry wieczór[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :loveu: [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]Pozdrawiamy serdecznie[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :loveu: [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrange][I][B]Bezapelacyjnie uwielbiam ciasta drożdżowe, pyszności :happy1:[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [IMG]http://img300.imageshack.us/img300/8021/p4070011td8.jpg[/IMG] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Teal][I][B]Świetna miejscówka Mikiego :biggrina:[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [IMG]http://img103.imageshack.us/img103/2107/p4060005zx9.jpg[/IMG] Quote
Anusia & Alutka Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='Magda_Miki']Siedzi:diabloti:[/QUOTE] [quote name='Magda_Miki']Za fałszowanie:mad::evil_lol:[/QUOTE] :roflt: :roflt: :roflt: A na zdjątku rodzynek nie widzem :niewiem: Quote
nane Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']:roflt: :roflt: :roflt: A na zdjątku rodzynek nie widzem :niewiem:[/quote] w drożdżowym nie ma bo jest z wiśniami :megagrin: Quote
Anusia & Alutka Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Aaaaagusia :loveu: Kochanie nasze, jestes :megagrin: Quote
nane Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='madziasto4']Madziula na którym piętrze mieszkacie?[/quote] bo Madziasto4 już stoi pod klatką i czeka :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='nane']bo Madziasto4 już stoi pod klatką i czeka :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol: :evil_lol: Quote
nane Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='madziasto4']:evil_lol: :evil_lol:[/quote] madziasto4 napewno widziałaś Emkę :crazyeye: ??? taki duży siwy budynek z pomarańczowym napisem "EMKA" :razz: Quote
Pati i Daisy Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='Magda_Miki']Miło, że się ktoś o mnie troska:eviltong::loveu: [/quote] No widzisz... są jeszcze dobrzy ludzie :cool3: [quote name='Magda_Miki'][IMG]http://img103.imageshack.us/img103/2107/p4060005zx9.jpg[/IMG] [/quote] Osz ty! Ukradłaś mój kalendarzyk ze ściany z "Mojego Psa"! :-x :eviltong: A skąd masz taką skarbonke jak Pegaza? :mad: Quote
nane Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='Pati i Daisy']No widzisz... są jeszcze dobrzy ludzie :cool3: Osz ty! Ukradłaś mój kalendarzyk ze ściany z "Mojego Psa"! :-x :eviltong: A skąd masz taką skarbonke jak Pegaza? :mad:[/quote] i węża z ikei ma :crazyeye: Quote
Magda Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 [quote name='Pegaza']Magda poszłam specjalnie sprawdzić jest to skarbonka:eviltong:[/quote] Hihi...oderwałam Cię od kompa choć na chwile:multi: 1:0 dla mnie:diabloti: [quote name='nane']to podróbką czego była :mad: ... pomarańczy :cool3: czy jaja strusiego :razz:[/quote] Ekhm... tak naprawdę to jest pomarańcza. A Mandarynka siedzi za fałszowanie piosenek......Dlatego wiśnia ją zostawiła (a dokładniej zostawił):diabloti: Ale ja mam dzisiaj....... [quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]Dobry wieczór[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :loveu: [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]Pozdrawiamy serdecznie[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :loveu: [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrange][I][B]Bezapelacyjnie uwielbiam ciasta drożdżowe, pyszności :happy1:[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [IMG]http://img300.imageshack.us/img300/8021/p4070011td8.jpg[/IMG] [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Teal][I][B]Świetna miejscówka Mikiego :biggrina:[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] [IMG]http://img103.imageshack.us/img103/2107/p4060005zx9.jpg[/IMG][/quote] Hej Aguś!! Miło, że się pokazałaś mimo złej aury:diabloti: [quote name='Anusia & Alutka']:roflt: :roflt: :roflt: A na zdjątku rodzynek nie widzem :niewiem:[/quote] No co.....:evil_lol: Bo się zasłoniły blond włosem:eviltong: [quote name='nane']w drożdżowym nie ma bo jest z wiśniami :megagrin:[/quote] :lol::lol: [quote name='madziasto4']Madziula na którym piętrze mieszkacie?[/quote] Zaraz......na 3:p A ty parterówka o ile pamietam?:eviltong: Quote
Aga76 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=YellowGreen][I][B]Aura niekorzystna wprawdzie, ale na dzisiejszy wieczór przyodziałam aureolę[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :saint1: [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=YellowGreen][I][B]Alleluja![/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Magda Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 [quote name='Pati i Daisy'][B]Osz ty! Ukradłaś mój kalendarzyk ze ściany z "Mojego Psa"! :-x :eviltong: [/B] A skąd masz taką skarbonke jak Pegaza? :mad:[/quote] [quote name='nane'][B]i węża z ikei ma[/B] :crazyeye:[/quote] Już nigdy nie wkleję zdjęcia, na który widać więcej niż psa:diabloti: Nie będzie gadania... Zaraz jeszcze coś wypatrzycie i będzie:evil_lol::evil_lol: A skarbonkę dostałam od pewnego Mikołaja:cool3: Dużo mam rzeczy z Ikei. Lubie sobie tam jeździć i przebierać Quote
g_o_n_i_a Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Madziu, ale jesteście gaduły :evil_lol: I jeszcze biedną mandarynkę wsadziliście za rzekome fałszowanie! Jakżesz tak można?! :mad: :evil_lol: Mikuś na tronie - słodzitki :loveu: Quote
nane Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=yellowgreen][I][B]Aura niekorzystna wprawdzie, ale na dzisiejszy wieczór przyodziałam aureolę[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :saint1: [/quote] Agniele Boży stróżu mój ty zawsze w aureoli stój :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
Magda Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 [quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=YellowGreen][I][B]Aura niekorzystna wprawdzie, ale na dzisiejszy wieczór przyodziałam aureolę[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :saint1: [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=YellowGreen][I][B]Alleluja![/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] I sie rozumie;) Trzeba jeszcze czosnek i krzyż, żeby wypędzić złe moce:evil_lol: Quote
Magda Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Madziu, ale jesteście gaduły :evil_lol: I jeszcze biedną mandarynkę wsadziliście za rzekome fałszowanie! Jakżesz tak można?! :mad: :evil_lol: Mikuś na tronie - słodzitki :loveu:[/quote] Hihi....ja sama nie nadążam z odpisywaniem. Co napiszę to już nowe przybywają:evil_lol: A niech siedzi! Ma za co:diabloti: Idziemy na spacer, bo zaraz ogłuchnę od tych pisków pod krzesłem:lol: Quote
nane Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='g_o_n_i_a'] I jeszcze biedną mandarynkę wsadziliście za rzekome fałszowanie! Jakżesz tak można?! :mad: :evil_lol: [/quote] podżądek musi być :mad: Quote
g_o_n_i_a Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='nane']podżądek musi być :mad:[/quote] Wcale nie wyglądała na taką grzesznice! :razz: :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='nane']Agniele Boży stróżu mój ty zawsze w aureoli stój :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:[/QUOTE] O to to właśnie! Pamiętajmy o tym. Quote
nane Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='Pegaza']Magda ja też mam dużo rzeczy z Ikei:cool3:[/quote] IKEA IS THE BEST FOR YORKIE :loveu: Quote
nane Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Wcale nie wyglądała na taką grzesznice! :razz: :evil_lol:[/quote] pozory mylą :mad: :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='nane']pozory mylą :mad: :evil_lol:[/quote] W dzisiejszym świecie to i mandarynka jest bebebebe :placz: Quote
Pati i Daisy Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='nane']i węża z ikei ma :crazyeye:[/quote] o prosze!:mad: :p Quote
Recommended Posts