Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

Posted

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]Dobry wieczór[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :loveu: [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]Pozdrawiamy serdecznie[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :loveu:

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrange][I][B]Bezapelacyjnie uwielbiam ciasta drożdżowe, pyszności :happy1:[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[IMG]http://img300.imageshack.us/img300/8021/p4070011td8.jpg[/IMG]

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Teal][I][B]Świetna miejscówka Mikiego :biggrina:[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[IMG]http://img103.imageshack.us/img103/2107/p4060005zx9.jpg[/IMG]

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']:roflt: :roflt: :roflt:

A na zdjątku rodzynek nie widzem :niewiem:[/quote]
w drożdżowym nie ma bo jest z wiśniami :megagrin:

Posted

[quote name='madziasto4']:evil_lol: :evil_lol:[/quote]
madziasto4 napewno widziałaś Emkę :crazyeye: ??? taki duży siwy budynek z pomarańczowym napisem "EMKA" :razz:

Posted

[quote name='Magda_Miki']Miło, że się ktoś o mnie troska:eviltong::loveu:
[/quote]

No widzisz... są jeszcze dobrzy ludzie :cool3:

[quote name='Magda_Miki'][IMG]http://img103.imageshack.us/img103/2107/p4060005zx9.jpg[/IMG]
[/quote]

Osz ty! Ukradłaś mój kalendarzyk ze ściany z "Mojego Psa"! :-x :eviltong:
A skąd masz taką skarbonke jak Pegaza? :mad:

Posted

[quote name='Pati i Daisy']No widzisz... są jeszcze dobrzy ludzie :cool3:

Osz ty! Ukradłaś mój kalendarzyk ze ściany z "Mojego Psa"! :-x :eviltong:
A skąd masz taką skarbonke jak Pegaza? :mad:[/quote]
i węża z ikei ma :crazyeye:

Posted

[quote name='Pegaza']Magda poszłam specjalnie sprawdzić jest to skarbonka:eviltong:[/quote]

Hihi...oderwałam Cię od kompa choć na chwile:multi: 1:0 dla mnie:diabloti:

[quote name='nane']to podróbką czego była :mad: ... pomarańczy :cool3: czy jaja strusiego :razz:[/quote]

Ekhm... tak naprawdę to jest pomarańcza.
A Mandarynka siedzi za fałszowanie piosenek......Dlatego wiśnia ją zostawiła (a dokładniej zostawił):diabloti:
Ale ja mam dzisiaj.......

[quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]Dobry wieczór[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :loveu: [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Magenta][I][B]Pozdrawiamy serdecznie[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :loveu:

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=DarkOrange][I][B]Bezapelacyjnie uwielbiam ciasta drożdżowe, pyszności :happy1:[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[IMG]http://img300.imageshack.us/img300/8021/p4070011td8.jpg[/IMG]

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=Teal][I][B]Świetna miejscówka Mikiego :biggrina:[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[IMG]http://img103.imageshack.us/img103/2107/p4060005zx9.jpg[/IMG][/quote]

Hej Aguś!!
Miło, że się pokazałaś mimo złej aury:diabloti:

[quote name='Anusia & Alutka']:roflt: :roflt: :roflt:

A na zdjątku rodzynek nie widzem :niewiem:[/quote]

No co.....:evil_lol:
Bo się zasłoniły blond włosem:eviltong:

[quote name='nane']w drożdżowym nie ma bo jest z wiśniami :megagrin:[/quote]

:lol::lol:

[quote name='madziasto4']Madziula na którym piętrze mieszkacie?[/quote]

Zaraz......na 3:p
A ty parterówka o ile pamietam?:eviltong:

Posted

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=YellowGreen][I][B]Aura niekorzystna wprawdzie, ale na dzisiejszy wieczór przyodziałam aureolę[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :saint1:

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=YellowGreen][I][B]Alleluja![/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Pati i Daisy'][B]Osz ty! Ukradłaś mój kalendarzyk ze ściany z "Mojego Psa"! :-x :eviltong: [/B]
A skąd masz taką skarbonke jak Pegaza? :mad:[/quote]

[quote name='nane'][B]i węża z ikei ma[/B] :crazyeye:[/quote]

Już nigdy nie wkleję zdjęcia, na który widać więcej niż psa:diabloti: Nie będzie gadania... Zaraz jeszcze coś wypatrzycie i będzie:evil_lol::evil_lol:

A skarbonkę dostałam od pewnego Mikołaja:cool3:

Dużo mam rzeczy z Ikei. Lubie sobie tam jeździć i przebierać

Posted

Madziu, ale jesteście gaduły :evil_lol:
I jeszcze biedną mandarynkę wsadziliście za rzekome fałszowanie! Jakżesz tak można?! :mad: :evil_lol:

Mikuś na tronie - słodzitki :loveu:

Posted

[quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=yellowgreen][I][B]Aura niekorzystna wprawdzie, ale na dzisiejszy wieczór przyodziałam aureolę[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :saint1:

[/quote]
Agniele Boży stróżu mój ty zawsze w aureoli stój :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:

Posted

[quote name='Aga76'][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=YellowGreen][I][B]Aura niekorzystna wprawdzie, ale na dzisiejszy wieczór przyodziałam aureolę[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :saint1:

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=YellowGreen][I][B]Alleluja![/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]

I sie rozumie;) Trzeba jeszcze czosnek i krzyż, żeby wypędzić złe moce:evil_lol:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Madziu, ale jesteście gaduły :evil_lol:
I jeszcze biedną mandarynkę wsadziliście za rzekome fałszowanie! Jakżesz tak można?! :mad: :evil_lol:

Mikuś na tronie - słodzitki :loveu:[/quote]

Hihi....ja sama nie nadążam z odpisywaniem. Co napiszę to już nowe przybywają:evil_lol:
A niech siedzi! Ma za co:diabloti:

Idziemy na spacer, bo zaraz ogłuchnę od tych pisków pod krzesłem:lol:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']

[/quote]
podżądek musi być :mad: