Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

I już zupełnie inny pies:loveu:
Zdjęcia robione tuż po ścięciu, ale przed poprawkami. Później obcięłam jeszcze pióra na klacie z przodu:p

Posted

Nie marudzić! Jak nie ma zdjęć to źle, jak są to też niedobrze:shake::eviltong: Ważne, że jest M.

Dzisiaj szykuje się na wyjazd do Częstochowy. Jak to mówią "jak trwoga to do Boga!":diabloti: Maturalna pielgrzymka. Coraz bardziej żałuje, że się zgodziłam... ale trudno.

Tak, więc nie będzie mnie przez weekend (ale to już chyba się przyzwyczailiście):evil_lol:

Zostawię chociaż kilka fotek
na tym zdjęciu w tle widać sztuczną forsycję (to żółte). Mama postanowiła mieć coś kolorowego w ogrodzie i nie chciało się jej czekać na prawdziwe kwiaty. Wsadziła sztuczne gałązki, a potem pół dnia robiła ze mnie idiotę, że te krzewy to tak mają i szybko kwitną... ja osioł zamiast sprawdzić to uwierzyłam:cool1: Dopiero tata się nade mną zlitował:loveu:

Posted

Cześć Madziu :multi:

Fajny Mikuś, nawet śniegowy :loveu: Też mam zaległe zdjęcia zimowe, więc jak mi się skończą wiosenne/letnie, to będę śnieg pokazywała :diabloti:

Czyli po maturze będziesz cześciej wpadała? :cool3:

Magda napisał(a):

na tym zdjęciu w tle widać sztuczną forsycję (to żółte). Mama postanowiła mieć coś kolorowego w ogrodzie i nie chciało się jej czekać na prawdziwe kwiaty. Wsadziła sztuczne gałązki, a potem pół dnia robiła ze mnie idiotę, że te krzewy to tak mają i szybko kwitną... ja osioł zamiast sprawdzić to uwierzyłam:cool1: Dopiero tata się nade mną zlitował:loveu:

:roflt:

Posted

[quote name='Magda']
Mama postanowiła mieć coś kolorowego w ogrodzie i nie chciało się jej czekać na prawdziwe kwiaty. Wsadziła sztuczne gałązki, a potem pół dnia robiła ze mnie idiotę, że te krzewy to tak mają i szybko kwitną... ja osioł zamiast sprawdzić to uwierzyłam:cool1: Dopiero tata się nade mną zlitował:loveu:

przynajmniej było wesoło, hihihi

Mikuchna zadowolony, elegancki pan na włościach

Posted

Wladka Miki zabral mi tego rzepa na pasy:roll::evil_lol: mam taki sam...

ale to cos zolte kwitnie mi pod oknem a moze podobne:roll:

Miki chyba przytyl:roll:

"porzykej" i za kolezanki z dogo:evil_lol: