Aga76 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Dobry, przyszłam... i się pytam gdzie foty, gdzie są foty?! Quote
Magda Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Teraz to zdobyłam ksywę:cool1: Dzięki wielkie! Wszystko jutro! Środę mam wolną z okazji przełożonych na jutro studniówek, więc będę mieć czas polatać po galeriach. Muszę mieć Was na oku:mad: Poza tym stęskniłam się za chłopakami i dziewuchami:loveu: Za Wami też, niech będzie!:eviltong: Zmykam na spacerek i do jutra! Quote
Aga76 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Poczekamy, zobaczymy :loveu: Ale mogłabyś w końcu przyjść, bo ci w głowie już zupełnie się namiesza od tej pracy :evil_lol: Cze Lasku kiedyś napisałabym laska, ale się czasy zmieniły i niektóre sprawy ujrzały światlo dzienne hihihi Quote
Anusia & Alutka Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Magda_Miki napisał(a):Teraz to zdobyłam ksywę:cool1: Dzięki wielkie! A prosimy bardzo :loveu: Aga76 napisał(a): Cze Lasku kiedyś napisałabym laska, ale się czasy zmieniły i niektóre sprawy ujrzały światlo dzienne hihihi Aaaaaaaaa :megagrin: Czesc Wladyslawo :grins: Quote
Magda Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Mówię nieśmiało cześć [SIZE=2]i zgodnie z obietnicą wklejam zdjęcia... według mnie okropne, bo nie zrobiłam żadnego bez świecących oczu:mad: Quote
Magda Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 To by było ładne - białeczko:loveu: Quote
Helga&Ares Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 jaki dumny siedzi:loveu::loveu: http://img146.imageshack.us/img146/5527/p1261139rd3.jpg cze zabiegana Madzia:multi: Quote
Magda Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 Daga_i_Oskar napisał(a): http://img217.imageshack.us/img217/1863/p1131088do3.jpg cudne to zdjęcie Mikusia, bawiłas sie oświeteniem, czy tak prze przypadek ywszlo? Bardzo oryginalne :loveu: Dziękuje:loveu: Akurat miałam szczęście, że słoneczko tak fajnie świeciło, więc dokręciłam trochę jasność i tyle. Sara_i_Aris napisał(a):Cześć Madziu. Nie można już nic napisać, bo wszędzie się znajdzie podteksty :lol: Chociaż... nadal się śmieję z twojego lasku pod nosem. Ale ty się dziewczyno zapuściłaś! :evil_lol: Kiedyś nogi, teraz to. Jedna łapka, druga łapka... Jakie nogi!:crazyeye: Nic mi o tym nie wiadomo... kolejna plotka?:mad: Kasia_zg napisał(a):Cześć Madziu :) Interesujący musi być ten Twój lasek hihihi:evil_lol: Tulaski dla Mikusia i Pozdrowionka dla Ciebie:loveu: Ekhm... Mikuś wytulasiony:p ewelina15051985 napisał(a):Witam Śliczna galeryjka twoja i Mikusia Ja jestem nowa na forum ale napewno będe śledzić waszego bloga Pozdrawiam i dziękuje za komentarz na moim blogu::lol::lol::lol: Galeryjka mojej Fifi: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9368335#post9368335 Hej! Dziękujemy za wizytę:multi: Muszę do Ciebie wpaść i zobaczyć szkraba jaki dumny siedzi:loveu::loveu: http://img146.imageshack.us/img146/5527/p1261139rd3.jpg cze zabiegana Madzia:multi: Cześć! Ale mnie ostatnio przestraszyłaś! Potem dostaniesz za swoje. Tylko wróce. I teraz cicho! Wybywam z domku i idę sobie gdzieś ze znajomymi. Nie powiem co będę robić, bo Anusia i tak przekręci:cool1: Będzie "kulturka i szacuneczek" jak to mówi nasza siostra :pepsi: Quote
Helga&Ares Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Cześć! Ale mnie ostatnio przestraszyłaś! Potem dostaniesz za swoje. Tylko wróce. :nerwy: potem dostane?:diabloti: I teraz cicho! Wybywam z domku i idę sobie gdzieś ze znajomymi. Nie powiem co będę robić, bo Anusia i tak przekręci:cool1: Będzie "kulturka i szacuneczek" jak to mówi nasza siostra :pepsi: ach jaka tajemnicza, hehe:evil_lol::loveu::evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Magda_Miki napisał(a): I teraz cicho! Wybywam z domku i idę sobie gdzieś ze znajomymi. Nie powiem co będę robić, bo Anusia i tak przekręci:cool1: Będzie "kulturka i szacuneczek" jak to mówi nasza siostra :pepsi: Ooo proszę, drink z pepsi:cool1: Dobły jest, tyż lubię taki. Tak rzadko tu bywasz Władzo, że Mikuliński musi za Ciebie oczami świecić... Quote
Aga76 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Fotki fotki fotki :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Mikuś!!! Quote
Anusia & Alutka Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Magda_Miki napisał(a): I teraz cicho! Wybywam z domku i idę sobie gdzieś ze znajomymi. Nie powiem co będę robić, bo Anusia i tak przekręci:cool1: Będzie "kulturka i szacuneczek" jak to mówi nasza siostra :pepsi: :roflt: PositiveThought napisał(a): gdy nauczycielka nas poinformowała o tym, że w piatek jej nie będzie, jedna z koleżanek do niej "noo, pewnie się pani upije i będzie gdzieś pod stołem leżeć, a w piątek kac, kac" :lol: Łoooo odwazna kolezanka :cool1: Quote
Kasia Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Dobry wiecznie zapracowana i zalatana :grins: Wpadniesz na sekund pięć, dasz kilka fotek Mikulskiego :loveu: i zaraz spadywujesz....Weź no w końcu daj se na wstrzymanie i przyliź na dłużej!!! Quote
Kasia_zg Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Witaj zabiegana i zapracowana Władzo:multi: Słodkie te fotusie :loveu: Pozdrowionka Quote
Pysia Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Witaj :multi: Przyszłam zobaczyć co słychać u Was ;) http://img168.imageshack.us/img168/728/p1261121fs5.jpg Śliczny jest :loveu: A jak oczka się świecą, to w programie popraw :) Chociaż mnie to zupełnie nie przeszkadza :) Quote
Magda Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Helga&Ares napisał(a)::nerwy: potem dostane?:diabloti: ach jaka tajemnicza, hehe:evil_lol: Coś tam dostaniesz:eviltong: madziasto4 napisał(a):Ooo proszę, drink z pepsi:cool1: Dobły jest, tyż lubię taki. Tak rzadko tu bywasz Władzo, że Mikuliński musi za Ciebie oczami świecić... No był trochę inny, ale też dobry (kujka a miało być kulturalnie:cool1:). Każda władza ma jakieś problemy......:evil_lol::evil_lol: Haha... powiedz, nie? On i tak nie ma za dużo do roboty, więc przynajmniej świecić może. Aga76 napisał(a):Fotki fotki fotki :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Mikuś!!! Powiedziałoby się nareszcie:lol: PositiveThought napisał(a):elo, my mamy studniówki w czwartek :grins: gdy nauczycielka nas poinformowała o tym, że w piatek jej nie będzie, jedna z koleżanek do niej "noo, pewnie się pani upije i będzie gdzieś pod stołem leżeć, a w piątek kac, kac" :lol: http://img139.imageshack.us/img139/8400/p1261126wi6.jpg gdzie te oka, gdzie ta twarz? O.o Koleżanka odważna:cool3: I pewnie ma racje:diabloti: Anusia & Alutka napisał(a)::roflt: Łoooo odwazna kolezanka :cool1: A Ty co? Przylajzłaś i co? Kasia napisał(a):Dobry wiecznie zapracowana i zalatana :grins: Wpadniesz na sekund pięć, dasz kilka fotek Mikulskiego :loveu: i zaraz spadywujesz....Weź no w końcu daj se na wstrzymanie i przyliź na dłużej!!! No dzisiaj to wpadłam na parę godzin. Już siedzę ze 2,5... mam jeszcze w planie zgrać zdjęcia na płytki i muszę się powoli pakować do wyjazdu, a tu nic nie wyprane...:cool1: Kasia_zg napisał(a):Witaj zabiegana i zapracowana Władzo:multi: Słodkie te fotusie :loveu: Pozdrowionka Cześć Kasiu!:loveu: Pysia napisał(a):Witaj :multi: Przyszłam zobaczyć co słychać u Was ;) http://img168.imageshack.us/img168/728/p1261121fs5.jpg Śliczny jest :loveu: A jak oczka się świecą, to w programie popraw :) Chociaż mnie to zupełnie nie przeszkadza :) Pysiu kope lat! U nas na razie cisza... nic nowego. Narzekam tylko na brak czasu. Miło, że do nas wpadłaś:loveu: Ja też dawno nie byłam u Ciebie Quote
Aga76 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Magda_Miki napisał(a): Powiedziałoby się nareszcie:lol: W końcu coś szczerego :cool1: Quote
Magda Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Reszta zdjęć M Mamy małe problemy z oczkami, bo intensywnie łzawią - szczególnie po nocy. Przemywam codziennie, wycięłam włoski, żeby nie drażniły oczu, ale i tak nieładnie to wygląda... Jak nic się nie zmieni to będziemy musieli jechać do weta. Quote
Kasia Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Cze Władziu pączkowo :loveu: Praiwe to już koniec pączkowego czwartku ale co tam...;) Quote
madziasto4 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Ale ma pikne uchole wystrzyżone :loveu: Quote
Kasia Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 madziasto4 napisał(a): Ale ma pikne uchole wystrzyżone :loveu: Jak od linijki :loveu: Quote
Recommended Posts