maartucha Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Magda_Miki']Haha....dobrze, że prezentów się nie oddaje:evil_lol: Nie... kocham mojego szkraba najbardziej na świecie i chyba mu tego nie zrobię:loveu: Jesu, ale mam fot do zmniejszania:crazyeye: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Madziu, ja korzystam z programu, który przy jednym kliknięciu zmniejsza tyle foteczek ile chcesz, więc jeśli tylko chcesz to na prv Ci podeśle co to za programik i maleńka instrukcję :loveu: Quote
Magda Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='madziasto4']Master już się przyzwyczaił i się rozkręca :p Najlepiej jest chyba kupić psy w tym samym wieku lub bardzo zbliżonym, ale wtedy to dopiero sajgon w domu- 2 półroczne wariaty na ten przykład :diabloti: Przecie nie Ty zmniejszasz, tylko program :p Ja dziękuję za taki sajgon. Dwa razy więcej sprzątania, uczenia, zamartwiania się, a po jakimś czasie to dostałabym zeza:evil_lol: Jedno oko na jednego, drugie na drugiego:lol: [quote name='maartucha']:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Madziu, ja korzystam z programu, który przy jednym kliknięciu zmniejsza tyle foteczek ile chcesz, więc jeśli tylko chcesz to na prv Ci podeśle co to za programik i maleńka instrukcję :loveu: Martusiu bardzo chętnie! Zawsze sie przyda dodatkowy programik.:cool3: [quote name='PositiveThought']hej Madziu :cool3: myślę, że Aidek z rodzeństwa też by się nie ucieszył... O.o Madzia, chyba najlepiej z tego samego miotu w ogóle... ^^ Hej Beata! Ze szczeniaka to nie wiem czy by sie ucieszył, ale z kota to chyba na 100%:loveu: Dzisiaj byliśmy na spacerze i spotkaliśmy znajomą kotkę Kicię/Kisiel (ma dwa imiona). Miki wita się z nią jak z psem, wącha pod ogonem:lol:, ale najlepsze jest to jak Kicia na niego poluje:evil_lol: Miki zajęty sikaniem na krzaczek, a ona zachodzi go od tyłu i skacze. Co się wtedy dzieje to głowa boli:diabloti: Miki w szał, kot też. Zataczanie wielkich kółek i śmiech sąsiadów z okna, bo jak to kot może gonić psa. Jak takie zwierzaczki potrafią się bawić:loveu: Dodam, że kotka to nie kociak, tylko dorosła kilkuletnia pannica. Zaraz ma przyjechać pożyczony magnetowid, bo muszę pooglądać kasety zanim je dam do przegrania na DVD. Napaliłam się na obejrzenie komunii:loveu: Tylko mam nadzieję, że uda mi się podłączyć sprzęt do TV:evil_lol: No nic narazie idę ścierać kurze, bo mam normalnie 15cm warstwę na półkach. Koniec o mnie. Miki miał wczoraj kąpanie po spacerze, bo złapała nas okropna ulewa:roll: Dostał swoje ulubione smakołyki i teraz leży na poduszce pod oknem:loveu::loveu: Ooo....słoneczko wyszło! Quote
madziasto4 Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 PositiveThought napisał(a): myślę, że Aidek z rodzeństwa też by się nie ucieszył... O.o Madzia, chyba najlepiej z tego samego miotu w ogóle... ^^ Rozpuszczony jedynak, tfu :diabloti: A możliwe, nie wiem. Ale jak ktoś chce 2 różne rasy, to nie da rady z tego samoego miotu :lol: Także moja rada jest bardziej uniwersalna :evil_lol: Cześć Madziu :) To Miki za pan brat z kotami? :lol: Quote
Magda Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 madziasto4 napisał(a): Cześć Madziu :) To Miki za pan brat z kotami? :lol: A jak! Przecież to takie do kota podobne, że wcale się nie dziwuję:evil_lol: Quote
Magda Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Migawki: 1.sesja balkonowa 2.co Wam przypomina ta chmurka po prawej?:cool3: i jakiś siakiś kwiatek Quote
Sara_i_Aris Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Cześć Magda! [quote name='Magda_Miki'] Mi przypomina yorka z długimi włosami :lol: Quote
Pegaza Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 E to juz bardziej maltańczyka bo jest biały:cool1: Quote
Magda Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 [quote name='Yorkie']Cześć Magda! Mi przypomina yorka z długimi włosami :lol: [quote name='madziasto4']Mnie też ta chmurka yorka przypomina :lol: [quote name='Pegaza']E to juz bardziej maltańczyka bo jest biały:cool1: Dla mnie to w 100% yorczek z długimi włoskami w biegu:cool3: [quote name='Aga76']Halo Magdo Balkonowy panicz :grins: Jak to było. Romeo był na balkonie czy Julia? Już sie pogubiłam:evil_lol::evil_lol: Ostatnio bawiłam sie w czesanie i taki oto efekt mi wyszedł lewa prawa pozwozie i pyszczu:loveu: a tyle kudłów wyrwałam z tego ciałka:diabloti: Quote
madziasto4 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Madziu, ale mi się podoba ten jego kolorek :loveu: A ten mały grzebyk to do czego jest używany? :razz: Quote
Magda Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Hej! Hej! dziękuje w imieniu Mikuchna:loveu: Małego grzebyczka używam do lepszego rozczesania łap, włosów na pyszczku, a tą ostrą końcówką robię przedziałek i zbieram włosy do kitki:p Bardzo przydatna, bo często ta duża szczota z obrotowymi ząbkami omija mniejsze kołtuniki. Quote
Magda Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Ostatnimi czasy Miki zrobił sie bardzo wrażliwy i terytorialny na swojej posiadłości. Kiedyś każdy mógł przejść obok, przejechać samochodem czy na rowerze prawie niezauważonym, ale teraz to wszystko sie zmieniło:diabloti: Nikt nie pozostanie obojętny. Każda mucha, osoba, a nawet ptaki dostaną za swoje:mad: Jednak najgorzej z całej ekipy maja latające stworzenia, czyt. ptaki. One doprowadzają Mikiego do stanu gorączki!! W rolach głównych Miki szybki i wściekły i ptaszek co ma wszystko w poopie Na początku zabawa była przednia. Jeden ptaszek latał sobie to w jedną stronę, to w drugą (jak to ptaszek:cool3:). Strasznie zły pies odprowadzał go wzrokiem za granice działki, ale kiedy stworzonko zorientowało się, że z psa można zrobić barana, zaczęły się harce:diabloti: biegało się we wszystkie strony dokładne śledzenie każdego ruchu Na początku było zabawnie, ale po pewnym czasie stwierdziłam, że ptaszysko zamęczy mi biednego psa!:mad: Już myślałam, że Miki dostanie zaraz ślinotoku Taki odpoczynek był rzadkością....a ptak robił się coraz odważniejszy i nachalny:crazyeye: Potrafił nawet przez jakiś czas uciekać po trawie:crazyeye: No, ale w końcu dał za wygraną........do czasu......:evil_lol: 15 minut później zwołał ekipę w postaci 3 jaskółek, które latając w 3 różnych kierunkach doprowadziły Mikiego do....sami zobaczcie:diabloti: pozostało mi tylko mierzenie tętna.... KONIEC:multi: Quote
Pegaza Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 hahahaha ubawiłaś mnie tym opowiadaniem:lol: a ten ptaszek nono wyrażnie sobie z Mikiego jaja robił:eviltong: mam nadzieje że Miki już ochłonął:p po tych jaskółkach Quote
Magda Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 :lol::lol: Naprawdę czasami to mam wrażenie, że zwierzęta są podłe dla siebie... W 100% było widać, że ptak to robi specjalnie. Już przez chwilkę myślałam, że wyjmę wiatrówkę:diabloti: Przed chwilka wróciliśmy z Mikim z Wesołego Miasteczka:loveu: Ale chłopak kręcił łebkiem jak słyszał różne gwizdy z maszyn:evil_lol: Quote
Pegaza Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 O zesz Ty jakie Ty mu atrakcje fundujesz w niedziele:evil_lol: nie jeden dzieciak tak dobrze nie ma:evil_lol: i jak podobało mu się na karuzelach?:eviltong: Quote
Magda Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Pegaza napisał(a):O zesz Ty jakie Ty mu atrakcje fundujesz w niedziele:evil_lol: nie jeden dzieciak tak dobrze nie ma:evil_lol: i jak podobało mu się na karuzelach?:eviltong: Byliśmy na spacerku kiedy usłyszałam różne wrzaski, piski i muzykę. Okazało się, że niedaleko rozłożyli wesołe miasteczko, więc sobie wpadliśmy popatrzeć jak się ludzie bawią:p Mikiemu sie podobała taka śmieszna karuzela, która kręci się w kółko do nieba. Takie malutkie stworzonko, a szyję wyginało do góry jak żyrafa:lol: Quote
madziasto4 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Bosz, z wiatrówką na wróbelka Elemelka :mdleje: Z psem do wesołego miasteczka, tego jeszcze nie grali :evil_lol: Quote
Pegaza Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Heh czyli nie dość, że mu słuchowo atrakcje zafundowałaś to i wzrokowo w końcu miał kolorowo i pląsowo to i gimnastyke szyjki i innch lędzwi miał:eviltong: nie ma co jak ten MIKI ma się dobrze z Tobą:p Quote
Magda Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 [quote name='madziasto4']Bosz, z wiatrówką na wróbelka Elemelka :mdleje: Z psem do wesołego miasteczka, tego jeszcze nie grali :evil_lol: A jak! Psa mi będzie dzięcioł jeden męczył:mad: Pff... spotkał nawet 2 kolegów, ale jacyś tacy niemili byli:cool1: Może źle się czuli po diabelskim młynie:evil_lol: Mam narazie kilka fotek działki To jest tak jedna trzeci całej działki:cool3: A to nasze widoczki za działencją Quote
madziasto4 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Podoba mi się ta Wasza działka :razz: A jaką ma powierzchnię? I czy w pobliżu macie jezioro, jakiś las? Quote
Pegaza Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Piękna działeczka do pozazdroszczenia:lol: rozumiem że Madzia odeszła od kosiarki by fotke działeczki i miejsce jej pracy pokazać:eviltong: trawka wystrzyżona na szóstke:p Quote
Magda Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 madziasto4 napisał(a):Podoba mi się ta Wasza działka :razz: A jaką ma powierzchnię? I czy w pobliżu macie jezioro, jakiś las? Nie pamiętam:oops: Spytam rodziców jak jutro wrócą... W pobliżu jest morze:loveu: 20-25 min pieszo i oczywiście lasy. Pegaza napisał(a):Piękna działeczka do pozazdroszczenia:lol: rozumiem że Madzia odeszła od kosiarki by fotke działeczki i miejsce jej pracy pokazać:eviltong: trawka wystrzyżona na szóstke:p :loveu: Tym razem to kosił tata. Ja robiłam za fotografa:cool3: Poszukam może innych zdjęć działki to wam pokażę Quote
Recommended Posts