Magda Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='nane']A może jej to teraz dziewczynki zabierzemy własnie wyszła na spacerek z Mikusiem i nie ma kto pilnować :diabloti: :megagrin: [quote name='Pati i Daisy']To ja biore kalendarz i komputer!:diabloti: Bo chyba moja ciocia miała taki sam:evil_lol: [quote name='Pegaza']No to ja w takim razie zamawiam węża:eviltong: [quote name='nane']Ja tam biorę kwiatka miśka na parapecie i boomboxa z półki nad łóżkiem :evil_lol: Wiecie co!! To ja Wam ufam, zostawiam Was w galerii, a tu takie coś:mad: Skończyło się!! Od dzisiaj jak wychodzę z galerii to Was już nie ma!!!!!:diabloti: [quote name='Pati i Daisy']Kto wie, kto wie skąd Mikuchno jest... :evil_lol: [quote name='nane']Czyżbyś sugerowała :razz: wiiieeeelki sklep zółto niebieski z napisem na literke I :roll: Ekhm....jasne! Miki siedział w dziale dla dzieci pomiędzy fotelem biedronką, a zielonym smokiem:eviltong: [quote name='basiulka22tychy']wowwww to kabanos gigant ale widze miki sobie calkiemniezle radzi ehhehe wesolych swiat :):):):) Hej Basiu! Przynajmniej mam psa z głowy na jakiś czas. Radzę wypróbować:cool3: Dziękujemy!! [quote name='Madzia_19']Witaj Madziu :p Mikuś jest cudowny :loveu: Słodko wygląda jak mu włoski jedno oczko przysłaniają :loveu: Madziu!:loveu: Dziękuję w imieniu Mikusia:oops: [quote name='nane']Madzia gdzie jestes bo Ciebie nie ma :shake: [quote name='Pati i Daisy']Właśnie:mad: gdzie jestes jak Cie nie ma? :evil_lol: [quote name='madziasto4']Madzia pewnie się tak objadła, że nie może się ruszyć od stołu :p [quote name='nane']Magda żyjesz ? Żyję i jestem!:eviltong: Byliśmy dzisiaj na działeczce zobaczyć, a potem nad morzem. Mam trochę zdjęć:cool3: Jak będziecie grzeczne to pokażę Quote
nane Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Magda_Miki napisał(a): Żyję i jestem!:eviltong: Byliśmy dzisiaj na działeczce zobaczyć, a potem nad morzem. Mam trochę zdjęć:cool3: Jak będziecie grzeczne to pokażę Takie jak miał Master? Uhh Sexy boy:evil_lol: Quote
Magda Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 nane napisał(a):Takie jak miał Master? Uhh Sexy boy:evil_lol: A nie wiem. Jeszcze nie byłam u tej......tej.......tej.......dziochy:diabloti: Quote
madziasto4 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Magda_Miki napisał(a):A nie wiem. Jeszcze nie byłam u tej......tej.......tej.......dziochy:diabloti: :evil_lol: Zapraszam serdecznie :evil_lol: Quote
nane Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 madziasto4 napisał(a)::evil_lol: Zapraszam serdecznie :evil_lol: Warto Warto:cool3: Quote
Magda Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Byłam!! I jak już napisałam wolę nie komentować:evil_lol::evil_lol: Quote
nane Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Magda_Miki napisał(a):Byłam!! I jak już napisałam wolę nie komentować:evil_lol::evil_lol: Szkoda szkoda takie zdjątka, że az dech zapiera w piersiach:evil_lol: Quote
Magda Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 nane napisał(a):Szkoda szkoda takie zdjątka, że az dech zapiera w piersiach:evil_lol: Buahahaha:evil_lol: Muszę wyeksmitować Mikiego z pokoju, bo się jeszcze napatrzy i pobrudzi myśli:mad::diabloti: Quote
nane Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Magda_Miki napisał(a): napatrzy i pobrudzi myśli:mad::diabloti: Niech pobrudzi i pobudzi :evil_lol: Quote
Magda Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 nane napisał(a):Niech pobrudzi i pobudzi :evil_lol: Jesu! Ale tu rymy tworzysz:crazyeye: Miki sio z pokoju!! Quote
nane Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Magda_Miki napisał(a):Zaraz będą zdjęcia:cool3: Czekamy :mad: Quote
Magda Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Na początek przyroda:cool3: było puściutko:loveu: Quote
nane Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 madziasto4 napisał(a):Jesz-cze! Jesz-cze! Jesz-cze! :sweetCyb: A gdzie numerek?? :mad: :mad: :mad: Quote
Anusia & Alutka Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Ja chcialam tylko przypomniec, ze mialam dostac Miki'ego wczoraj... Quote
madziasto4 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 nane napisał(a):A gdzie numerek?? :mad: :mad: :mad: Ja bez kolejki...:eviltong: Quote
Magda Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Już sie robi:p Teraz działka :evil_lol::evil_lol: moja uśmiechnięta mordeczka:loveu: Ach...kiedy ta wiosna przyjdzie na dobre:mad: Te rośliny takie brzydkie wszystkie Quote
Magda Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Ja chcialam tylko przypomniec, ze mialam dostac Miki'ego wczoraj... Hmmm.....a nie doszedł?:evil_lol: A wy dwie! Przestać się kłócić:mad: Quote
nane Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 A Jajecka gdzie?:angryy: A numerek na trafce :mad: Quote
Magda Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='nane']A Jajecka gdzie?:angryy: A numerek na trafce :mad: Za dużo od nas wymagasz:eviltong: Jajka umyte teraz śpią, a poza tym do tanga trzeba dwojga:evil_lol: Gdzie ja znajdę tą drugą istotę?:niewiem::niewiem: Quote
Anusia & Alutka Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Magda_Miki napisał(a):Hmmm.....a nie doszedł?:evil_lol: Rozglądam sie i nie widzem :shake: Pisze powoli bo Panna Alicja spi mi na rekach :loveu: Quote
Magda Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Rozglądam sie i nie widzem :shake: Pisze powoli bo Panna Alicja spi mi na rekach :loveu: Ojej jak słodko:loveu: Zmieściła się? A wy co? Fotek nie widać?:mad: Quote
nane Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Magda_Miki napisał(a):Ojej jak słodko:loveu: Zmieściła się? A wy co? Fotek nie widać?:mad: jakich fotek???? bez jajecek sie nie licy w koncu świenta mamy :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Magda_Miki napisał(a):Ojej jak słodko:loveu: Zmieściła się? A wy co? Fotek nie widać?:mad: Magdusia martwisz mnie... Cos ciezko kojarzysz :hmmmm: Miki mial byc na zywo a nie na fotkach! I nie w koszalinie tylko na dolnym śluńsku! Quote
Recommended Posts