Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mam prośbę. Dajcie propozycje imion dla suczek z 9. Dla czarnej kudłatej (ja a kudłacze trzeba będzie) i dla tej ze sterczącymi uszkami. I dla kudłacza z 1. Dla terierków i dla pinczera. Ja zdjęcia jutro wrzucę.
Ten dropiaty Oczka to Drops.
Jak będą imiona to a stronę wrzucę.
acha czy ktoś by mógł Mikrę i resztę malizn na mikrusy wrzucić?

Posted

[quote name='ocelot']mam prośbę. Dajcie [B]propozycje imion dla suczek z 9.[/B] [B]Dla czarnej kudłatej [/B](ja a kudłacze trzeba będzie)[B] i dla tej ze sterczącymi uszkami.[/B] [B]I dla kudłacza z 1[/B]. [B]Dla terierków i dla pinczera.[/B] Ja zdjęcia jutro wrzucę.[/QUOTE]

imiona dla syuczek:
Gaja, Taja, Myszka, Donna,

imiona dla psiaków:
Rollo, Imbir, Miki, Alf, Zefir, Laki

wybierać przebierać ciotka!!!!!!
oby były szczęśliwe :)

Posted

Jaki wybór , a ja proponuje dla psiaka : Tibon ( Tak mój chrześniak woła na mojego tymka :D ) , a skoro tak po moich psiakach to może i Klusek się doczeka swojego imiennika wreszcie :)

Posted

Kluseczka super fajnie, (tteraz troszkęprywaty-mam fajne fotki Twoich psiurków, podeślij mi ich wątek to je wstawię, [jak zawsze] z ciekawymi opisami) ;)
Tibon.....hmmmm....... no jakoś nie, ale to tylko moje zdanie.

Posted

Nie nie dowiedziałam się. Trzeba będzie się dowiedzieć w niedzielę.
Dzięki Nusia za imiona, dzisiaj albo jutro sobie je ponazywam i powrzucam na stronę.

Posted

No owe psiaki azwane, zaraz je powrzucam a pierwsze strony to będziecie wiedzieć jak:):):)

słuchajcie mógłby ktoś porobić ogłoszenia Portosowi? To piękny On szybko znajdzie dom. I Komisarzowi rexowi?

Posted

Pola ma szansę na dom:):):)albo Czaki:)
Zobaczymy jadą właśnie ludzie z Łodzi do schroniska:)

Adoptowany Śliniak, Smutek, Duduś:)

Aniu zróbcie jutro dużo zdjęć suni sznaucerowatej ze szpitalika i pieskowi.

Posted

Wow super wieści:multi::multi::multi: A czy coś wiadomo gdzie trafiły, czy będą możliwe jakieś informacje o psiakach?
I Śliniak się w końcu doczekał!!:multi::multi: Super :)

Posted

[quote name='kameralna']A co z Alfem (czarny piesek ze str. 135, ostatnie i przedostatnie zdjęcie)? Ma ogłoszenia? A może ktoś go adoptował?[/QUOTE]
Alf nadal w schronisku, jest w sumie krótko. Nadal jest w boksie 1.

Patija nie wiem, gdzie psiaki trafiły, wiem gdzie Pola bo dzięki Twojemu allegro. Córka Państwa od razu mi zdjęcie przysłała i obiecała od czasu do czasu wysyłać. Łódź, dom z ogromnym ogrodem. Bardzo wszyscy przeżyli wizytę w schronisku, córka Państwa już ma psa, bo my jakiegoś zabierała, a Pani Poli stwierdziła, że jak Pola się przyzwyczai to jeszcze jednego zabiorą, bo miejsca mają dość

Posted

to naprawdę dobre wiadomości :) (choć szkoda wielka, że nie dowiemy się co z niektórymi psiakami:-()
muszę porobić porządki na allegro ;) mam nadzieję, że wrócą jeszcze po jakiegoś psiaka:) i czekamy na foto z nowego domku :)

Posted

[quote name='ocelot']Alf nadal w schronisku, jest w sumie krótko. Nadal jest w boksie 1.

Ocelot, Alfowi przydałby się osobisty wątek. Mogę powystawiać ogłoszenia, potrzebuję tylko więcej konkretnych informacji o nim i jakieś fotki pokazujące urodę, bo urodziwy to on jest :)

Posted

Jets bardzo urodziwy i ma zabójcze spojrzenie. a lepsze zdjęcia trzeba poczekać do spaceru, a to za jakieś dwa, trzy tygodnie.
Wtedy mu wątek założymy i poogłaszmay. Chyba że takie zdjęcia a razie wystarczą?

Posted

Ja myślę, że trzeba pokazać alfa w całej krasie :fadein:. W bliskich i dalszych planach. A dane o piesku już są? Wiek, temperament, kastracja, czy utrzymuje czystość, toleruje inne psy, koty itp.?

Posted

Oj jeszcze nie wszystkie są. Na pewno toleruje psy, świetnie się z nimi dogaduje. Czy czystość utrzymuje i czy koty toleruje to się nie dowiemy. A temperament + zdjęcia na spacerze:)

Posted

Dropsik też zasługuje na sesję zdjęciową :fadein: Ten pies to oryginał! Nie ma takiego drugiego na świecie. Powiem krótko: jego umaszczenie to istne dzieło sztuki. Malowała go sama Natura :loveu:

Posted

[quote name='kameralna']Dropsik też zasługuje na sesję zdjęciową :fadein: Ten pies to oryginał! Nie ma takiego drugiego na świecie. Powiem krótko: jego umaszczenie to istne dzieło sztuki. Malowała go sama Natura :loveu:[/QUOTE]
Dropsik ładne zdjęcia już ma:)ze spacerku, trzeba by się kilka stron cofnąć.
a porobisz mu ogłoszenia?

Posted

chyba wczoraj widziałam Śliniaka, szłam sobie z dzieciakami i patrze a obok przebiega młody chłopak z psem prawie że identycznym jak Śliniak, prawie bo wielkość i ogólna postura identyczna, ale sierść mi coś nie pasowała i dlatego zwątpiłam i nie podbiegłam się zapytać.
Bo sierść czarna, ale mniej połysku, bardziej matowa i jakby poczochrana no i brody jakby więcej.

A potem sobie pomyślałam, że ja tez mam takie włosy jak za dużo szamponu użyje:razz:
a przecież jeśli go zabrali z schroniska to kompanie miał na pewno gruntowne.
Miał obrożę przeciwpchelna i kaganiec ( co prawda nie na pysku).
Jak bym była bez młodych to bym jeszcze pobiegła i się zapytała, ale że moje towarzystwo do grupowych biegów się nie nadaje....
to mam nadzieję, że jeszcze ich spotkam bo to było w "moich" stronach miasta :D
może się mylę , może to jakiś "kuzyn" śliniaczka, w każdym razie podobny bardzo :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...