Oczka_ Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [IMG]http://img687.imageshack.us/img687/1736/obraz057rn.jpg[/IMG]
GrubbaRybba Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Oba szorściaki wstawiłam na kudłacze w potrzebie. Myślę, że dobrze byłoby także poinformować Malawaszkę, bo one takie całkiem sznaucerowate są.
ocelot Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 mam prośbę. Dajcie propozycje imion dla suczek z 9. Dla czarnej kudłatej (ja a kudłacze trzeba będzie) i dla tej ze sterczącymi uszkami. I dla kudłacza z 1. Dla terierków i dla pinczera. Ja zdjęcia jutro wrzucę. Ten dropiaty Oczka to Drops. Jak będą imiona to a stronę wrzucę. acha czy ktoś by mógł Mikrę i resztę malizn na mikrusy wrzucić?
Tymonka Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Aniu zaraz wrzucę na mikruski , a dowiedziałaś się czegoś o tych psiakach co wczoraj Ci pisałam?
NusiaiJa Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 [quote name='ocelot']mam prośbę. Dajcie [B]propozycje imion dla suczek z 9.[/B] [B]Dla czarnej kudłatej [/B](ja a kudłacze trzeba będzie)[B] i dla tej ze sterczącymi uszkami.[/B] [B]I dla kudłacza z 1[/B]. [B]Dla terierków i dla pinczera.[/B] Ja zdjęcia jutro wrzucę.[/QUOTE] imiona dla syuczek: Gaja, Taja, Myszka, Donna, imiona dla psiaków: Rollo, Imbir, Miki, Alf, Zefir, Laki wybierać przebierać ciotka!!!!!! oby były szczęśliwe :)
Tymonka Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Jaki wybór , a ja proponuje dla psiaka : Tibon ( Tak mój chrześniak woła na mojego tymka :D ) , a skoro tak po moich psiakach to może i Klusek się doczeka swojego imiennika wreszcie :)
NusiaiJa Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Kluseczka super fajnie, (tteraz troszkęprywaty-mam fajne fotki Twoich psiurków, podeślij mi ich wątek to je wstawię, [jak zawsze] z ciekawymi opisami) ;) Tibon.....hmmmm....... no jakoś nie, ale to tylko moje zdanie.
Tymonka Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Wątek mało odwiedzany , ale wstaw: [url]http://www.dogomania.pl/threads/145715-Klusek-i-Tymek-moje-dzieciaki-[/url])
NusiaiJa Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Dzięki, dziś się tylko zapiszę. Lecę spać. paaaaaaaaaaa a może hauu, hauuu!?!? ;)
ocelot Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Nie nie dowiedziałam się. Trzeba będzie się dowiedzieć w niedzielę. Dzięki Nusia za imiona, dzisiaj albo jutro sobie je ponazywam i powrzucam na stronę.
ocelot Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 No owe psiaki azwane, zaraz je powrzucam a pierwsze strony to będziecie wiedzieć jak:):):) słuchajcie mógłby ktoś porobić ogłoszenia Portosowi? To piękny On szybko znajdzie dom. I Komisarzowi rexowi?
ocelot Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Pola ma szansę na dom:):):)albo Czaki:) Zobaczymy jadą właśnie ludzie z Łodzi do schroniska:) Adoptowany Śliniak, Smutek, Duduś:) Aniu zróbcie jutro dużo zdjęć suni sznaucerowatej ze szpitalika i pieskowi.
kameralna Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 A co z Alfem (czarny piesek ze str. 135, ostatnie i przedostatnie zdjęcie)? Ma ogłoszenia? A może ktoś go adoptował?
patija Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Wow super wieści:multi::multi::multi: A czy coś wiadomo gdzie trafiły, czy będą możliwe jakieś informacje o psiakach? I Śliniak się w końcu doczekał!!:multi::multi: Super :)
ocelot Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 [quote name='kameralna']A co z Alfem (czarny piesek ze str. 135, ostatnie i przedostatnie zdjęcie)? Ma ogłoszenia? A może ktoś go adoptował?[/QUOTE] Alf nadal w schronisku, jest w sumie krótko. Nadal jest w boksie 1. Patija nie wiem, gdzie psiaki trafiły, wiem gdzie Pola bo dzięki Twojemu allegro. Córka Państwa od razu mi zdjęcie przysłała i obiecała od czasu do czasu wysyłać. Łódź, dom z ogromnym ogrodem. Bardzo wszyscy przeżyli wizytę w schronisku, córka Państwa już ma psa, bo my jakiegoś zabierała, a Pani Poli stwierdziła, że jak Pola się przyzwyczai to jeszcze jednego zabiorą, bo miejsca mają dość
patija Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 to naprawdę dobre wiadomości :) (choć szkoda wielka, że nie dowiemy się co z niektórymi psiakami:-() muszę porobić porządki na allegro ;) mam nadzieję, że wrócą jeszcze po jakiegoś psiaka:) i czekamy na foto z nowego domku :)
kameralna Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 [quote name='ocelot']Alf nadal w schronisku, jest w sumie krótko. Nadal jest w boksie 1. Ocelot, Alfowi przydałby się osobisty wątek. Mogę powystawiać ogłoszenia, potrzebuję tylko więcej konkretnych informacji o nim i jakieś fotki pokazujące urodę, bo urodziwy to on jest :)
ocelot Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Jets bardzo urodziwy i ma zabójcze spojrzenie. a lepsze zdjęcia trzeba poczekać do spaceru, a to za jakieś dwa, trzy tygodnie. Wtedy mu wątek założymy i poogłaszmay. Chyba że takie zdjęcia a razie wystarczą?
kameralna Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Ja myślę, że trzeba pokazać alfa w całej krasie :fadein:. W bliskich i dalszych planach. A dane o piesku już są? Wiek, temperament, kastracja, czy utrzymuje czystość, toleruje inne psy, koty itp.?
ocelot Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Oj jeszcze nie wszystkie są. Na pewno toleruje psy, świetnie się z nimi dogaduje. Czy czystość utrzymuje i czy koty toleruje to się nie dowiemy. A temperament + zdjęcia na spacerze:)
kameralna Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Dropsik też zasługuje na sesję zdjęciową :fadein: Ten pies to oryginał! Nie ma takiego drugiego na świecie. Powiem krótko: jego umaszczenie to istne dzieło sztuki. Malowała go sama Natura :loveu:
ocelot Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 [quote name='kameralna']Dropsik też zasługuje na sesję zdjęciową :fadein: Ten pies to oryginał! Nie ma takiego drugiego na świecie. Powiem krótko: jego umaszczenie to istne dzieło sztuki. Malowała go sama Natura :loveu:[/QUOTE] Dropsik ładne zdjęcia już ma:)ze spacerku, trzeba by się kilka stron cofnąć. a porobisz mu ogłoszenia?
kameralna Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Porobię .Na przykład jutro wieczorkiem :) Zaraz obejrzę Dropsa!
patija Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 chyba wczoraj widziałam Śliniaka, szłam sobie z dzieciakami i patrze a obok przebiega młody chłopak z psem prawie że identycznym jak Śliniak, prawie bo wielkość i ogólna postura identyczna, ale sierść mi coś nie pasowała i dlatego zwątpiłam i nie podbiegłam się zapytać. Bo sierść czarna, ale mniej połysku, bardziej matowa i jakby poczochrana no i brody jakby więcej. A potem sobie pomyślałam, że ja tez mam takie włosy jak za dużo szamponu użyje:razz: a przecież jeśli go zabrali z schroniska to kompanie miał na pewno gruntowne. Miał obrożę przeciwpchelna i kaganiec ( co prawda nie na pysku). Jak bym była bez młodych to bym jeszcze pobiegła i się zapytała, ale że moje towarzystwo do grupowych biegów się nie nadaje.... to mam nadzieję, że jeszcze ich spotkam bo to było w "moich" stronach miasta :D może się mylę , może to jakiś "kuzyn" śliniaczka, w każdym razie podobny bardzo :)
Recommended Posts