Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rita60 napisał(a):
Cioteczko jest szansa na foty terierka,ale takie do ogłoszeń ?

Myślę , że tak , ale nie wiem kiedy , psiaki z kwarantanny nie chodzą na spacery , zresztą ja teraz nie prędko będę w schronie o ile w ogóle więc trzeba prosić Ocelot lub KatiKorej.

• 2 weeks later...
Posted

Dziewczyny, mam trochę gadżetów dla schroniska. Szczotkę, kilka smyczek o obróżek, trochę szmatek, kocyków.
Mam też dwa odblaskowe kubraczki na małe pieski, które chętnie przekażę na bazarek.
Mam też legowisko, z którym waham się co zrobić. I tu moje pytanie. Czy w schronisku bardziej potrzebne jest legowisko z puchowymi poduchami, które niestety ciężko uprać, czy może kocyki lub legowisko (materacyk) z pianki, które pierze się łatwo?
Dopytajcie proszę.
Ach, mam też kilka szarpaczy i próbek karmy.

Posted

Psiak który po ponad roku ( z tego co wiem ) wrócił z adopcji , chyba Kubuś :

haszczak bardzo przyjazny , widać , że bardzo chciał by wyjść , cały czas płacze lub gryzie kraty :

Posted

Kaukaz z odleżynami i chyba chorą skórą , ma wytartą sierść w wielu miejscach :

i jamniś który postanowił się zagłodzić , wczoraj leciał na kroplówkach bo już była tragedia , najgorsze jest to ,że on się sam głodzi :

Posted

Zdjęcia ze dzisiejszego spaceru. Zacznę od maluśkich suniek z kwarantanny .

HELGA
Stosunkowo spokojna , nie ciągnąca się na smyczy sunia :p Garnie się do ludzi i do innych psów ( na które czasem też powarczy ;) ) Łagodna dla dzieci. Z anielską cierpliwością znosiła mocne szczotkowanie ;) To wydaje mi się idealny pies do domu :)

NATKA

c.d.n.

Posted

[quote name='furciaczek']Ma ktos wiecej info o tym psiaku?
http://img228.imageshack.us/img228/5854/p1200929.jpg

Starszy , podobno agresywny (ale w schronie często psy na oko są uznawane za agresywne ) , ma coś ze skórą (brak sierści na łapach i uszach , rany na nosie i nad oczami ) . Jutro dowiem się więcej .Jest bardzo duży , jak dla mnie to większy od przeciętnego kaukaza , ale mogę się mylić .

Posted

[quote name='Anja2201']Starszy , podobno agresywny (ale w schronie często psy na oko są uznawane za agresywne ) , ma coś ze skórą (brak sierści na łapach i uszach , rany na nosie i nad oczami ) . Jutro dowiem się więcej .Jest bardzo duży , jak dla mnie to większy od przeciętnego kaukaza , ale mogę się mylić .[/QUOTE]

A czy jest szansa na diagnoze w schronie? Co to za cholerstwo sie przypaletalo i na ile zarazliwe jest?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...