andzia69 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 a będzie więcej zdjeć? czy mozecie jej zrobic jakieś zdjecia poza tą "celą"? byłyby takie...fajniejsze...i portretowe by się zdały... No i info takie jak: - wiek (brak) - stosunek do ludzi, ew. do dzieci - stosunek do innych psów - suniek, psów - do kotów - ewentualnie... bez tych podstawowych informacji to ciężko będzie sklecić jakiś sensowny tekst Quote
Kana Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Tak jak pisalam : 1. Ile ona ma 2. Szczepienia sterylizacja? 3. Reakcja na ludzi 4. Reakcja na psy/suki 5. Reakcja na koty 6. Skąd się wziela i jak dlugo siedzi ? Quote
rotek_ Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 zdjęcia zrobię dzisiaj Robert już dzwonił więc kto wie czy nie będę musiała zaraz jechać do schroniska i pewnie jak nic nie uleganie w zmianach zerknę w paszczę małej Quote
rotek_ Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 zdjęcia już są, jutro z samego rana właduję je na dogo wyszły całkiem nieźle no więc Astka może mieć około 1-2 lat jest dominatorką, przy opiekunie nie rzuca się z wściekłością na zwierzęta, ale ponoć jesli zostawiłoby się ją samą bez opieki- jej opiekun nie daje gwarancji że nie zareagowałaby z agresją do kotów raczej nie jest bardzo karna, jeśli natrafi na osobę która potrafi wychować psa, będzie wspaniałym towarzyszem i zupełnie bezproblemowa Quote
_ogonek_ Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 agaga21 napisał(a):jest cudowna! ŚLICZNOŚCI Kiedy byłam tydzień temu w schronisku niunia wyglądała jeszcze na trochę przestraszoną. Ale po kilku godzinach mojego krzątania się przy psach zaczęła już merdać ogonem po każdym moim przejściu obok boksu. Nawet zaczęła płakać, że jej nie głaskam ;) Naprawdę jest przesympatyczna. tylko troszke wystraszona, Quote
Kana Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Piękna ;] A ta mordka taka zdruzgotana :( Do ogloszeń przydalyby się jeszcze jakieś foty :D Quote
rotek_ Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 w poście 30. sa fotki mogłby ktoś wystawić allegro? Quote
agaga21 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 rotek_ napisał(a):w poście 30. sa fotki mogłby ktoś wystawić allegro? proszę o gotowy tekst z namiarami, zrobię allegro. Quote
_ogonek_ Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 kurcze tekst... słuchajcie, zgłosił się do mnie pan chętny na adopcję. Bardzo mu się Piga podoba. Sterylizacja nie przeszkadza. W domu jest 3 letni mały piesek. Nieagresywny do psów. Z tego co wiem Piga miałaby możliwość mieszkania na ogrodzie w kojcu i ludzką miłość ;) Jutro będę w schronisku. Podpytam cxo i jak. Quote
Asior Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 ogonek.... amstafy NIE NADAJĄ SIĘ DO KOJCÓW!!!!!!!!!! wiadomo, że schronisko to inna sprawa... ale w życiu nie wydała bym asta na zewnątrz.... Quote
_ogonek_ Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 pan pisze ze ona mieszkalaby w domu a bylaby np. wypuszczana na podworko na dluzszy czas ;)_ Quote
Asior Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 acha :) no więc pan MUSIAŁ BY przyjechać z tym swoim psem, zeby sprawdzić jak ona zareaguje na niego... Quote
_ogonek_ Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 tylko on jest z tarnowa z tego co wiem pies nie jest nachalny... musze jutro zapytac pana roberta czy moze cos juz wiadomo o jej reakcjach na psy. Quote
Kana Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Jeżeli pan nie przyjedzie z psem zeby je poznac to moim zdaniem to nie ten dom... A co jak psy sie nie pogodzą? To bez sensu ... Quote
_ogonek_ Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 macie rację... Myślę nad tym... Jutro jeszcze powiedział że się ze mną skontaktuje. Quote
rotek_ Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 astka do psów różnie ja bałabym się ją zostawić samą z innym psem. Wyjeżdzam na dwa dni proszę napiszcie w międzyczasie tekat do ogłoszeń i wystawcie ją Quote
_ogonek_ Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 No właśnie nie wiem... Dałam namiary na pana roberta jutro bedzie dzwonic. Ale ja też wysłałabym ją do domu bez żadnych zwierzat. Niestety ale wychodzac z boksu najpierw jest szczesliwa i obwieszcza ze wychodzi siusiu, a potem jak wraca juz sie rzuca do innych psow.... niby to szczekanie ale dzisiaj juz tak sie na malego rudego psiaka rzucila... Quote
Kana Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 No to tym bardziej dom bez innych zwierząt. Quote
_ogonek_ Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 ona sie niby chce bawic ale czasami ma takie odchyły... Quote
Kana Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Dlatego nie można ryzykować jeżeli sunia bedzie wydawana ze schroniska. Trzeba chuchać na zimne, prawda? Zmień tytul wątku że to astka ;] Quote
Wiwi Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 nie znam Pigi zupełnie, ale skoro ona rzuca się w schronisku, gdzie do końca nie czuje się pewnie, to co może być później, gdy poczuje się zupełnie pewnie w nowym kochanym domu, gdzie będzie rozpieszczana... nie wiem, nie znam jej ale w przypadku takich zachowań ja też nie ryzykowałabym domkiem z innymi zwierzętami Quote
rotek_ Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 sunia ma już zallegro..potrzeba jeszcze więcej ogłoszeń Quote
Wiwi Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 ok jak skończę Arię, wezmę się i za Pigę Quote
Recommended Posts