Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a będzie więcej zdjeć? czy mozecie jej zrobic jakieś zdjecia poza tą "celą"?

byłyby takie...fajniejsze...i portretowe by się zdały...

No i info takie jak:
- wiek (brak)
- stosunek do ludzi, ew. do dzieci
- stosunek do innych psów - suniek, psów
- do kotów - ewentualnie...

bez tych podstawowych informacji to ciężko będzie sklecić jakiś sensowny tekst

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak jak pisalam :

1. Ile ona ma
2. Szczepienia sterylizacja?
3. Reakcja na ludzi
4. Reakcja na psy/suki
5. Reakcja na koty
6. Skąd się wziela i jak dlugo siedzi ?

Posted

zdjęcia zrobię

dzisiaj Robert już dzwonił więc kto wie czy nie będę musiała zaraz jechać do schroniska i pewnie jak nic nie uleganie w zmianach zerknę w paszczę małej

Posted

zdjęcia już są, jutro z samego rana właduję je na dogo
wyszły całkiem nieźle

no więc Astka może mieć około 1-2 lat
jest dominatorką, przy opiekunie nie rzuca się z wściekłością na zwierzęta, ale ponoć jesli zostawiłoby się ją samą bez opieki- jej opiekun nie daje gwarancji że nie zareagowałaby z agresją
do kotów raczej nie
jest bardzo karna, jeśli natrafi na osobę która potrafi wychować psa, będzie wspaniałym towarzyszem i zupełnie bezproblemowa

Posted

agaga21 napisał(a):
jest cudowna! ŚLICZNOŚCI

Kiedy byłam tydzień temu w schronisku niunia wyglądała jeszcze na trochę przestraszoną. Ale po kilku godzinach mojego krzątania się przy psach zaczęła już merdać ogonem po każdym moim przejściu obok boksu. Nawet zaczęła płakać, że jej nie głaskam ;) Naprawdę jest przesympatyczna. tylko troszke wystraszona,

Posted

kurcze tekst...

słuchajcie, zgłosił się do mnie pan chętny na adopcję. Bardzo mu się Piga podoba. Sterylizacja nie przeszkadza. W domu jest 3 letni mały piesek. Nieagresywny do psów. Z tego co wiem Piga miałaby możliwość mieszkania na ogrodzie w kojcu i ludzką miłość ;)
Jutro będę w schronisku. Podpytam cxo i jak.

Posted

astka do psów różnie ja bałabym się ją zostawić samą z innym psem.
Wyjeżdzam na dwa dni
proszę napiszcie w międzyczasie tekat do ogłoszeń i wystawcie ją

Posted

No właśnie nie wiem... Dałam namiary na pana roberta jutro bedzie dzwonic. Ale ja też wysłałabym ją do domu bez żadnych zwierzat. Niestety ale wychodzac z boksu najpierw jest szczesliwa i obwieszcza ze wychodzi siusiu, a potem jak wraca juz sie rzuca do innych psow.... niby to szczekanie ale dzisiaj juz tak sie na malego rudego psiaka rzucila...

Posted

nie znam Pigi zupełnie, ale skoro ona rzuca się w schronisku, gdzie do końca nie czuje się pewnie, to co może być później, gdy poczuje się zupełnie pewnie w nowym kochanym domu, gdzie będzie rozpieszczana...
nie wiem, nie znam jej ale w przypadku takich zachowań ja też nie ryzykowałabym domkiem z innymi zwierzętami