zuzolandia Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 czy ja tu juz bylam??? ee chyba nie .. no to jezdem hiihihih.... tez mam lenia a wyplaty nie mam buuuuuu.......... pozdro Quote
AlKil Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Doberek! Wymiziaj Tigrunię, niech się dziewczyna rozpogodzi.:evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 [quote name='evaxon'] mam lenia ale jutro wyplata:multi::evil_lol:[/quote] Czyli jutro pracujesz za pieniądze...;) Quote
apple Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Eff co ty z Medorową trzymasz że tak hurtowo odpowiadasz. Ja sobie życzę osobnego posta :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Medorowa Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Effka masz jakieś nowe ciuszki i ich zdjęcia:cool3::evil_lol: Quote
e.v.a Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 [quote name='zuzolandia']czy ja tu juz bylam??? ee chyba nie .. no to jezdem hiihihih.... tez mam lenia a wyplaty nie mam buuuuuu.......... pozdro[/quote] czesc niemajaca wyplaty :multi: [quote name='AlKil']Doberek! Wymiziaj Tigrunię, niech się dziewczyna rozpogodzi.:evil_lol:[/quote] hehe Tigruśka wymiziana ale biedna sie załamała:shake: [quote name='Jagoda*']Czyli jutro pracujesz za pieniądze...;)[/quote] hehehe dokladnie [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Eff co ty z Medorową trzymasz że tak hurtowo odpowiadasz. Ja sobie życzę osobnego posta :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] hihi no wiec osobny post dla ciebie:evil_lol: [quote name='Martinee']Witamy witamy kiedy nowe foty[/quote] heloł heloł...... yyyyy nooo ten tego.... nie wiem hihi [quote name='Medorowa']Effka masz jakieś nowe ciuszki i ich zdjęcia:cool3::evil_lol:[/quote] błeheheheheh ciuszki w sobote beda:multi: mam nadzieje :roll: od wczoraj wieczora u nas w miescie nie ma centralnego i cieplej wody bo byla awaria:roll:pizdzi nieslychanie biedna Tigra nie mozne znalesc miejsca bo grzejniczek zimny:shake::evil_lol: Quote
Medorowa Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [quote name='evaxon'] błeheheheheh ciuszki w sobote beda:multi: mam nadzieje :roll: od wczoraj wieczora u nas w miescie nie ma centralnego i cieplej wody bo byla awaria:roll:pizdzi nieslychanie biedna Tigra nie mozne znalesc miejsca bo grzejniczek zimny:shake::evil_lol:[/quote] Błee, szukałam jakiejś inspiracji, bo jutro wybieram sie na zakupki - chyba:roll:;):evil_lol: Biedna:shake: Quote
e.v.a Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 [quote name='Medorowa']Błee, szukałam jakiejś inspiracji, bo jutro wybieram sie na zakupki - chyba:roll:;):evil_lol: Biedna:shake:[/quote] no wiesz coo... poczekaj do soboty :evil_lol: [quote name='AlKil']Oj biedna Tigrunia, zimno...[/quote] a jaa??a ja to nie jestem biedna??:placz: Quote
AlKil Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [quote name='evaxon'] a jaa??a ja to nie jestem biedna??:placz:[/quote] Ty się możesz cieplej ubrać!!! Chyba, że Tigrunia ma więcej ciuchów w tym domu, to żal mi Ciebie... :calus: Quote
basia2202 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [COLOR=Purple][B]hej Efff :multi: no mówię Ci po raz... 3ci? :roll: :evil_lol: choo do nas.. u nas cieplusio:p a piesunia pod kołderkę szybciutko... niech nie marznie bidulka :roll: całuski całuski i 2 rybie łuski :evil_lol: [/B][/COLOR] Quote
apple Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Efff gdzie ty łazisz :mad: A poza tym koffana to ja się chyba lekkko (ale tak lekko ;)) obrażem o tego "osobnego" posta :obrazic:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
agbar Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 dzien dobry.....zyjesz?czy zamarzlas?:cool1: Quote
teqquila Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 [B]siema piekna :evil_lol: zamarzals ?? [/B] Quote
e.v.a Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 [quote name='AlKil']Ty się możesz cieplej ubrać!!! Chyba, że Tigrunia ma więcej ciuchów w tym domu, to żal mi Ciebie... :calus:[/quote] pfff a ona moze sie przykryc swoim kocem :P [quote name='basia2202'][COLOR=purple][B]hej Efff :multi:[/B][/COLOR] [B][COLOR=purple]no mówię Ci po raz... 3ci? :roll: :evil_lol: choo do nas.. u nas cieplusio:p[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]a piesunia pod kołderkę szybciutko... niech nie marznie bidulka :roll:[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]całuski całuski i 2 rybie łuski :evil_lol:[/COLOR][/B] [/quote] hej u mnie tez juz cieplo :) buahahahhahah :loveu: [quote name='agbar']dzien dobry.....zyjesz?czy zamarzlas?:cool1:[/quote] zyje :multi: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć Łobuzie :diabloti:[/quote] :diabloti:czeeeeee GizMOLowa [quote name='teqquila'][B]siema piekna :evil_lol: zamarzals ?? [/B][/quote] nie:eviltong: [quote name='tygra']Cześć Ewuś :)[/quote] witanko Quote
Alicja Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Oć do nas :hand:...zostało ciasto i pizza :grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Efff gdzie ty łazisz :mad: A poza tym koffana to ja się chyba lekkko (ale tak lekko ;)) obrażem o tego "osobnego" posta :obrazic:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] osobny post dla ciebie:multi::multi: w pracy bylam:roll: dzis prawie usnelam nad biurkiem siedzialam i glowa mi sama leciala:lol: chyba smiesznie to wygladalo bo koles z biurka na przeciw mnie sie smial:niewiem: odwiedze was jak dam rade ...jak nie dzis to jutro :loveu: Quote
e.v.a Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Oć do nas :hand:...zostało ciasto i pizza :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] czesc All:loveu: nie dzieki nie mam ochoty na nic:shake: Quote
apple Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 [quote name='evaxon']osobny post dla ciebie:multi::multi: w pracy bylam:roll: dzis prawie usnelam nad biurkiem siedzialam i glowa mi sama leciala:lol: chyba smiesznie to wygladalo bo koles z biurka na przeciw mnie sie smial:niewiem: odwiedze was jak dam rade ...jak nie dzis to jutro :loveu:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Składam oficjalne podziekowanie za osobnego posta :lol: Idź ty lepiej spać kobietko.....:loveu:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
jonQuilla Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Hej EFF :) :multi: trzymaj się babeczko i nie zasypiaj za biurkiem ;) :eviltong: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
zuzolandia Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 a ja bylam dzisiaj w Twoich PABIANICACH tralalalalal hhihihna odbieralam szczeniorka tralalal malego amstafka do adopcji tralalal hihihihih buzioleee Quote
Recommended Posts