clockwork Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie wiem o co biega ale sie melduje :p[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Medorowa Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie wiem o co biega ale sie melduje :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Effka zadeklarowała się, że każdemu chętnemu zrobi banerek:bigcool::bigcool::bigcool: :diabloti: Quote
clockwork Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 [quote name='Medorowa']Effka zadeklarowała się, że każdemu chętnemu zrobi banerek:bigcool::bigcool::bigcool: :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mnie Effus nie proś.. nie kce... mie sie podobie mój old schoolowy ;):evil_lol::evil_lol: o matko z córką :crazyeye: 00:28 zaśpie :mdleje: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Paula Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Cześć cór pracująca :loveu: [SIZE=1]Uważaj na jajko, bo mnie zaczyna boleć :roll: a to rodzinne :evil_lol:[/SIZE] Quote
Alicja Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Berek EFFCIA:loveu::loveu: jajeczna córciu jajecznej matki :grins: ja tysz nie sce banderolasa :shake: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 dzien dobry:grins: ja tez nie chcem :grins: bo ja mam najlepsiejszy na swiecie:diabloti:mamusia Vectra mi zrobila:loveu:i nie oddam nikomu:eviltong: Quote
basia2202 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='evaxon'] hej hej :multi: ahahaha jak bym Tigrze zarcie do wanny wstawila to by nawet tam spała:grin: [/quote] [B][COLOR=Purple]bardzo możliwe, że by spała :roflt: :evil_lol: tylko, że Zuza wchodzi już do klatki sama z siebie:eviltong: i jada poza klatką :diabloti: hehe:diabloti: witaj środowa Ewusiu :multi::multi::multi: [/COLOR][/B] Quote
teqquila Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [B][COLOR="Green"]ja tyz nie kce bo mi Eria zrobila sliczny :eviltong: Witaneczko [/COLOR][/B] Quote
BeaC Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [COLOR=DarkRed][B]hej Effko:diabloti: [/B][/COLOR] Quote
Vectra Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Effcia , rozumiem , że nie ma Cię , bo robisz bannerosy ? :diabloti: Quote
Medorowa Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='Vectra']Effcia , rozumiem , że nie ma Cię , bo robisz bannerosy ? :diabloti:[/quote] Podejrzewam, że tak:diabloti::diabloti: Quote
olekg89 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Hej Clockwork-heheh lubie jak mi ktoś wali w ryj(ktoś czyli Orzeszek mmm)hhahaha Hej Evaxonku mój kochany:) Quote
jonQuilla Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]coś dawno tutaj Tigry nie było :roll: Piękna zrób coś z tym ;) :evil_lol::evil_lol: Cześć Ślicznoty :multi::multi::multi: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
e.v.a Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 [quote name='Vectra']Effcia ja tesz kce bannerek :modla:[/quote] :crazyeye: [quote name='Medorowa']Buhhahahaaaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzięks stokroteczko;):loveu::loveu::loveu: Buhahhahaaaaa:evil_lol::evil_lol: Effka zbieraj zamówienia:diabloti::diabloti:[/quote] nie ma za co :cool1: :shake: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]nie wiem o co biega ale sie melduje :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :lol: [quote name='Medorowa']Effka zadeklarowała się, że każdemu chętnemu zrobi banerek:bigcool::bigcool::bigcool: :diabloti:[/quote] popier... tegowało cie?:crazyeye: :mdleje: Quote
Rinuś Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [I][B]To ja też kcem bannerek :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu:[/B][/I] Quote
e.v.a Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 [quote name='clockwork'] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]mnie Effus nie proś.. nie kce... mie sie podobie mój old schoolowy ;):evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] :loveu: [quote name='Paula_']Cześć cór pracująca :loveu: [SIZE=1]Uważaj na jajko, bo mnie zaczyna boleć :roll: a to rodzinne :evil_lol:[/SIZE][/quote] czesc mam:loveu: [SIZE=1]nie zazdroszcze:shake:[/SIZE] [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Berek EFFCIA:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]jajeczna córciu jajecznej matki :grins:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]ja tysz nie sce banderolasa :shake:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] berek Alcia:loveu: hehehe :loveu: [quote name='agbar']dzien dobry:grins: ja tez nie chcem :grins: bo ja mam najlepsiejszy na swiecie:diabloti:mamusia Vectra mi zrobila:loveu:i nie oddam nikomu:eviltong:[/quote] witanko kjakejsiku:loveu: [quote name='basia2202'][B][COLOR=purple]bardzo możliwe, że by spała :roflt: :evil_lol:[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]tylko, że Zuza wchodzi już do klatki sama z siebie:eviltong: i jada poza klatką :diabloti: hehe[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]witaj środowa Ewusiu :multi:[/COLOR][/B] [/quote] hahaha chwalisz sie czy sie zalisz:eviltong: witanko:multi: [quote name='teqquila'][B][COLOR=green]ja tyz nie kce bo mi Eria zrobila sliczny :eviltong:[/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Witaneczko [/COLOR][/B][/quote] :loveu: [quote name='Medorowa']Czee Effciu:loveu:[/quote] cze madzia:loveu: [SIZE=1]kilka emotow ciachnełam[/SIZE] Quote
e.v.a Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]hej Effko:diabloti:[/B][/COLOR] [/quote] :diabloti:hejj [quote name='Vectra']Effcia , rozumiem , że nie ma Cię , bo robisz bannerosy ? :diabloti:[/quote] :mdleje: ale ty masz tak duzo psow:placz: [quote name='Medorowa']Podejrzewam, że tak:diabloti::diabloti:[/quote] :diabloti: [quote name='olekg18']Hej Hej Evaxonku mój kochany:)[/quote] hejj Olciu:loveu: [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]coś dawno tutaj Tigry nie było :roll:[/B][/FONT][/COLOR] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]Piękna zrób coś z tym ;) :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]Cześć Ślicznoty :multi::multi::multi:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] hahaha no ... moze w weekend bedzie:eviltong: nie mam czasu .. nie mam akumulatorkow:roll:itd..itp...:evil_lol: czesc:multi: a u nas wypas pogoda dzis byla.. a ja w pracy siedziałam :placz: normalnie wiosna:loveu: jak szlam o 7 rano do pracy to cieplutko bylo .. i jak wracalam to tez cieplo.. a jak bylam w pracy to sloonko swiecilo mi w okienko :loveu: achhh szkoda ze weekendy takie nie sa:angryy: a tak wogole to dogo mi muli :roll: inne strony normalnie chodza.. a dogo nie:angryy: nawet CF szybciej chodzi:mdleje: Quote
zuzolandia Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 witej zmierzluszku..... jo tyz niy chca banerosaa bo mom ;-) ehehheehhheh Quote
Medorowa Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='evaxon'] popier... tegowało cie?:crazyeye: :mdleje:[/quote] nakręcam Ci interes, a Ty jeszcze narzekasz:shake::shake: Quote
e.v.a Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 [quote name='zuzolandia']witej zmierzluszku..... jo tyz niy chca banerosaa bo mom ;-) ehehheehhheh[/quote] :loveu::loveu: witanko:multi::multi: [quote name='Medorowa']nakręcam Ci interes, a Ty jeszcze narzekasz:shake::shake:[/quote] :mdleje: ty lepiej juz nie nakrecaj :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hand: ...EFFCIA szczymam :kciuki: za pogodę w weekend ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hand: ...EFFCIA szczymam :kciuki: za pogodę w weekend ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] hahah niestety pogoda ponoc ma sie psuc:roll: Quote
Paula Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Mi się dziś udało złapać na spacerku ładną pogodę :multi: Cześć córcia :loveu: Quote
Medorowa Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='evaxon'] ty lepiej juz nie nakrecaj :evil_lol::evil_lol:[/quote] :roll::roll::roll: [SIZE=7][COLOR=Blue]KOMU BANEREK, KOMU:grin:[/COLOR][/SIZE] Quote
Recommended Posts