Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie wiem o co biega ale sie melduje :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Effka zadeklarowała się, że każdemu chętnemu zrobi banerek:bigcool::bigcool::bigcool:

:diabloti:

Posted

[quote name='Medorowa']Effka zadeklarowała się, że każdemu chętnemu zrobi banerek:bigcool::bigcool::bigcool:

:diabloti:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

mnie Effus nie proś.. nie kce... mie sie podobie mój old schoolowy ;):evil_lol::evil_lol:

o matko z córką :crazyeye:
00:28 zaśpie :mdleje:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

dzien dobry:grins: ja tez nie chcem :grins: bo ja mam najlepsiejszy na swiecie:diabloti:mamusia Vectra mi zrobila:loveu:i nie oddam nikomu:eviltong:

Posted

[quote name='evaxon']
hej hej :multi:
ahahaha jak bym Tigrze zarcie do wanny wstawila to by nawet tam spała:grin:
[/quote]
[B][COLOR=Purple]bardzo możliwe, że by spała :roflt: :evil_lol:
tylko, że Zuza wchodzi już do klatki sama z siebie:eviltong: i jada poza klatką :diabloti: hehe:diabloti:

witaj środowa Ewusiu :multi::multi::multi:
[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Vectra']Effcia ja tesz kce bannerek :modla:[/quote]
:crazyeye:

[quote name='Medorowa']Buhhahahaaaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzięks stokroteczko;):loveu::loveu::loveu:

Buhahhahaaaaa:evil_lol::evil_lol:
Effka zbieraj zamówienia:diabloti::diabloti:[/quote]
nie ma za co :cool1:

:shake:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]nie wiem o co biega ale sie melduje :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
:lol:

[quote name='Medorowa']Effka zadeklarowała się, że każdemu chętnemu zrobi banerek:bigcool::bigcool::bigcool:

:diabloti:[/quote]
popier... tegowało cie?:crazyeye: :mdleje:

Posted

[quote name='clockwork']
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]mnie Effus nie proś.. nie kce... mie sie podobie mój old schoolowy ;):evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[/quote]
:loveu:
[quote name='Paula_']Cześć cór pracująca :loveu:

[SIZE=1]Uważaj na jajko, bo mnie zaczyna boleć :roll: a to rodzinne :evil_lol:[/SIZE][/quote]
czesc mam:loveu:

[SIZE=1]nie zazdroszcze:shake:[/SIZE]

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Berek EFFCIA:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=red]jajeczna córciu jajecznej matki :grins:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]ja tysz nie sce banderolasa :shake:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
berek Alcia:loveu:
hehehe

[quote name='agbar']dzien dobry:grins: ja tez nie chcem :grins: bo ja mam najlepsiejszy na swiecie:diabloti:mamusia Vectra mi zrobila:loveu:i nie oddam nikomu:eviltong:[/quote]
witanko kjakejsiku:loveu:

[quote name='basia2202'][B][COLOR=purple]bardzo możliwe, że by spała :roflt: :evil_lol:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]tylko, że Zuza wchodzi już do klatki sama z siebie:eviltong: i jada poza klatką :diabloti: hehe[/COLOR][/B]

[B][COLOR=purple]witaj środowa Ewusiu :multi:[/COLOR][/B]
[/quote]
hahaha chwalisz sie czy sie zalisz:eviltong:

witanko:multi:

[quote name='teqquila'][B][COLOR=green]ja tyz nie kce bo mi Eria zrobila sliczny :eviltong:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]Witaneczko [/COLOR][/B][/quote]

[quote name='Medorowa']Czee Effciu:loveu:[/quote]
cze madzia:loveu:

[SIZE=1]kilka emotow ciachnełam[/SIZE]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]hej Effko:diabloti:[/B][/COLOR]
[/quote]
:diabloti:hejj

[quote name='Vectra']Effcia , rozumiem , że nie ma Cię , bo robisz bannerosy ? :diabloti:[/quote]
:mdleje: ale ty masz tak duzo psow:placz:

[quote name='Medorowa']Podejrzewam, że tak:diabloti::diabloti:[/quote]
:diabloti:

[quote name='olekg18']Hej

Hej Evaxonku mój kochany:)[/quote]
hejj Olciu:loveu:

[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]coś dawno tutaj Tigry nie było :roll:[/B][/FONT][/COLOR]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]Piękna zrób coś z tym ;) :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]Cześć Ślicznoty :multi::multi::multi:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
hahaha no ... moze w weekend bedzie:eviltong:
nie mam czasu .. nie mam akumulatorkow:roll:itd..itp...:evil_lol:

czesc:multi:

a u nas wypas pogoda dzis byla.. a ja w pracy siedziałam :placz:
normalnie wiosna:loveu: jak szlam o 7 rano do pracy to cieplutko bylo .. i jak wracalam to tez cieplo.. a jak bylam w pracy to sloonko swiecilo mi w okienko :loveu: achhh szkoda ze weekendy takie nie sa:angryy:

a tak wogole to dogo mi muli :roll: inne strony normalnie chodza.. a dogo nie:angryy: nawet CF szybciej chodzi:mdleje:

Posted

[quote name='zuzolandia']witej zmierzluszku.....
jo tyz niy chca banerosaa bo mom ;-)

ehehheehhheh[/quote]
:loveu::loveu:
witanko:multi::multi:

[quote name='Medorowa']nakręcam Ci interes, a Ty jeszcze narzekasz:shake::shake:[/quote]
:mdleje:
ty lepiej juz nie nakrecaj :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hand: ...EFFCIA szczymam :kciuki: za pogodę w weekend ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
hahah niestety pogoda ponoc ma sie psuc:roll: