e.v.a Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye: po czym???? [/B][/COLOR][/FONT][/quote] nie po czym tylko na co :evil_lol: to juz ostatnie minuty:placz::placz::placz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Działa, działa, działa :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Ciekawe jak długo :roll: Quote
e.v.a Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Działa, działa, działa :multi: :loveu: :loveu: :loveu: Ciekawe jak długo :roll:[/quote] :multi::multi::multi::multi: jupu jupi :loveu: a ja znowu umieram:placz::evil_lol::roll: Quote
jonQuilla Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Cześć :multi::multi: Dogo ślicznie śmiga a ja już tęskniłam :oops: [/B][SIZE=1]uzależnienie ;) [SIZE=2][B] Buziaki :loveu::loveu::loveu: [/B][/SIZE][/SIZE][/FONT][/COLOR] Quote
teqquila Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 [B][COLOR="Green"]Witaj Efuniu czemu umierasz swiecke ci zapale ot taka dobra bede :diabloti::candle:[/COLOR][/B] Quote
zuzolandia Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 ciaooooooooooooooooo LALA !!!!!!!!!! A coz to zas ci dolego??? Quote
e.v.a Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 [quote name='jonQuilla'][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Cześć :multi::multi: Dogo ślicznie śmiga a ja już tęskniłam :oops: [/B][SIZE=1]uzależnienie ;) [SIZE=2][B] Buziaki :loveu::loveu::loveu: [/B][/SIZE][/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote] czołem:multi: a ja wcale nie tesknilam za dogo :siara: :loveu: [quote name='teqquila'][B][COLOR=Green]Witaj Efuniu czemu umierasz swiecke ci zapale ot taka dobra bede :diabloti::candle:[/COLOR][/B][/quote] witanko:multi: haha dzieki ... wiedzialam ze moge liczyc na ciebie;) [quote name='zuzolandia']ciaooooooooooooooooo LALA !!!!!!!!!! A coz to zas ci dolego???[/quote] helołł:loveu: [SIZE=1]trudne dni mnie dopadły:placz:[/SIZE] Quote
zuzolandia Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 aaaaaaaaaaaaaa tam przejdom niy majom wyjscia ehehhe juz myslalam ze zas cie cosik dopadlo gorszegoooooooo ;-) to tableta abo i dwie ;-) Quote
e.v.a Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 [quote name='zuzolandia']aaaaaaaaaaaaaa tam przejdom niy majom wyjscia ehehhe juz myslalam ze zas cie cosik dopadlo gorszegoooooooo ;-) to tableta abo i dwie ;-)[/quote] hahaha no a gdzie wspolczucie??:roll: wzielam 3 juz echhh Quote
Medorowa Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Cze kobiałko z trudnymi dniami:loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 [quote name='Medorowa']Cze kobiałko z trudnymi dniami:loveu::loveu:[/quote] czesc:loveu::loveu: a wiesz co jest najgorsze w tym wszystkim?? od jutra zaczynam prace:placz::placz: juz nie bede mogla ogladac Dr. Quinn:placz::placz: Quote
teqquila Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 [B][COLOR="Green"]a to dlatego taka marudna jestes :diabloti:[/COLOR][/B] Quote
Alicja Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Effunia ...witaj :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Medorowa Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 [quote name='evaxon']czesc:loveu::loveu: a wiesz co jest najgorsze w tym wszystkim?? od jutra zaczynam prace:placz::placz: juz nie bede mogla ogladac Dr. Quinn:placz::placz:[/quote] :turn-l::turn-l: A gdzie:turn-l: A szczerze, to ja też się musze do pracy wybrać:roll: Quote
e.v.a Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 [quote name='teqquila'][B][COLOR=Green]a to dlatego taka marudna jestes :diabloti:[/COLOR][/B][/quote] nooo zebys wiedziala...:roll::lol::evil_lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Effunia ...witaj :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] witaj Allunia:loveu::multi::multi: [quote name='Medorowa']:turn-l::turn-l: A gdzie:turn-l: A szczerze, to ja też się musze do pracy wybrać:roll:[/quote] :obrazic: jestes nie miła :obrazic: w urzedzie skarbowym :diabloti::evil_lol: Quote
Imbirka Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Witam Cię Effunia w te trudne dni :cool3::cool3::diabloti: Quote
e.v.a Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 [quote name='Imbirka']Witam Cię Effunia w te trudne dni :cool3::cool3::diabloti:[/quote] witam cie serdecznie u mnie :loveu: Quote
basia2202 Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 [COLOR=Purple][B]cześć pracująca od dziś marudo ;) :loveu: daj znać, jak tam pierwszy dzionek:) a trudnych dni.. współczuwam.. ojj. bardzo:roll: [/B][/COLOR] Quote
e.v.a Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 [quote name='basia2202'][COLOR=Purple][B]cześć pracująca od dziś marudo ;) :loveu: daj znać, jak tam pierwszy dzionek:) a trudnych dni.. współczuwam.. ojj. bardzo:roll: [/B][/COLOR][/quote] witanko pracujaca od dawna marudo:evil_lol::multi::loveu: dziekowac za wspolczucie:loveu:lubie jak mi wspolczuja hahaha:evil_lol: w pracy super:p caly dzien siedzialam i czytalam gazete Łódzką i jakies pismo motryzacyjne :grin: a no i podsteplowalam i wypisalam 2 koperty hahaha mialam miec dzis szkolenie ale kierownik nie mial czasu :evil_lol: wiec i uprawnien ni emialam zeby pracowac hahaha szkolenie jutro bleeee:roll: godzina czasu przynudzania bedzie:evil_lol: + szkolenie BHP:roll: moze szybciej mi czas zleci:cool3: dzis zaczelam 40min pozniej i skonczylam godzine wczesniej prace:p moglo by tak byc zawsze:evil_lol: jutro juz niestety na 7:30:placz: pracuje z 3 babeczkami i jednym facetem + obok kierowniczka( chyba kierowniczka ) towarzystwo zabojcze:grin: byly momenty ze plakalam ze smiechu hehehe mili ludzie:ppogadali popytali posmiali sie .. mysle ze bedzie mi sie z nimi fajnie wspolpracowac:cool3: no i mysle ze mi beda pomagac :) narazie jestem na + jesli chodzi o prace... tylko troszke zimno w pokoju bylo:roll: mam nadzieje ze grzejniczki sie ociepla jutro:razz: to chyba na tyle jesli chodzi o prace ...jeszcze 26 dni i wypłata:multi::multi::evil_lol: foty dam dzis jakies:razz: ale dogomul musi ruszyc ciutke:roll: no i musze je zgrac z aparata Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Dzień dobry :) Najważniejsze jest to, aby praca Ci podpasowała - zarówno to co robisz, jak i ludzie z którymi masz doczynienia. Widzę, że u Ciebie jak na razie wszystko jest na plus :) I bardzo dobrze! :loveu: Przyzwyczaisz się do rannego wstawania :diabloti: [QUOTE][B]W ciągu kilku dni przyśpieszymy - nowy serwer już jest konfigurowany. Prosimy o cierpliwość przy wczytywaniu stron forum.[/B][/QUOTE] :angryy: :angryy: :angryy: Quote
Paula Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Cześć córcia :multi: No to gratulejszyn nowej pracki :lol: Powodzenia :kciuki: Quote
jonQuilla Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Witam :) :multi::multi: Przychodzę i nie nadrabiam bo nadrobię innym razem ;) :evil_lol: Jednak coś mi się tutaj o oczy obiło że ktoś tutaj ma nową pracę :) Szczerze gratuluję i życzę powodzenia :multi::multi: Pozdrawiam i buziakuję mocno :loveu::loveu: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Alicja Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hand: ......Effuniu :multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts