Jump to content
Dogomania

spójrz jak jesień złoci listki.....czyli=>Tigrosławskie zapasy w błocie ;)

Recommended Posts

• Replies 22k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• e.v.a

7673

• Alicja

1842

• Medorowa

1529

• Paula

746

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo'][URL]http://images25.fotosik.pl/81/b3c3b20ffff840dc.jpg[/URL]

Tigra straszy obrożą :evil_lol:

Ładne zdjęcie :loveu:[/quote]
:lol: aa tam straszy :)

dziekuje:loveu:
[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]no i spadła i jej nie ma :diabloti:

Ewuś ...jutro o 11 ;)
[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
:diabloti:juz jestem
pamietam pamietam :evil_lol:
[quote name='paula_z']Cześć córcia :multi:

[URL]http://images24.fotosik.pl/81/0c93c0453f52bb63.jpg[/URL] ale nuuudy :evil_lol: ;)

[URL]http://images26.fotosik.pl/81/2d3ccfd10e327112.jpg[/URL] moja wnusia radosna :loveu:[/quote]
czesc mamcia:multi::multi:

[quote name='AgusiaTerierka']Dobrej nocy, czy dziendoberek:razz:?[/quote]
teraz juz dziendoberek:cool3:

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][SIZE=5][FONT=Arial][I][B]EWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wstawaj .......już dochodzi 9 .....:cool1:
[/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR][/quote]
:cool1:nie spie juz:eviltong:

Posted

[quote name='gosikf & dogs']Heloł z rana!!!

W morde jaka groźna ... obroża!

Pzdr.![/quote]
hejjj:multi:
ee tam obroża nie grozna :)nie gryzie;)

[quote name='madzia i medor']Effka, czy to dziś idziesz na rozmowę:hmmmm:

:kciuki:[/quote]

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][I][B];)na 11 ...:kciuki:[/B][/I][/COLOR][/FONT][/quote]

[quote name='madzia i medor']To trzymamy:kciuki:[/quote]

[quote name='gosikf & dogs']Jak trzymamy to wszyscy:thumbs:[/quote]
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi:

nie chce mi sie tam isc:cool1:

Posted

[COLOR=Olive][B]cześć :multi::multi::multi:[/B][/COLOR]

[url]http://images21.fotosik.pl/420/673dae9539c9a6b8.jpg[/url] [B][COLOR=Olive]autentycznie ten uśmiech jest od ucha do ucha :evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/B]

Posted

witam niewitanych i witam tych juz witanych wczesniej:multi:

no wiec byłam :)
moja rozmowa trwala 2 sekundy:grin:
dziewczyna tylko powiedziala zebym leciala sie przebrac do domu w cos wygodnego i zaczynam prace:evil_lol:
no wiec polecialam wskoczyc w adidasy i poszlam do pracy :)
narazie jestem na takm jakby rozeznaniu w terenie;) patrze jak dziewczyny pracuja ( no dobra mialam patrzec ale dzis juz mnie do roboty zagnały :evil_lol:)
we wtorek iode znowu na takie rozeznanie tym razem na popoludnie ( na jakies 4h) zeby zobaczyly jak sobie radze z dzikim tłumem :evil_lol:
a potem przyuczenie takie konkretne bedzie:cool3: iiii...... i na 90 % bede pracowac na stale w nowej kawiarni:multi: dziewczyna powiedziala ze dobrze mi szlo jak na1 dzien :cool1::cool1::cool1::diabloti:

narazie mi placa 2pln - za pomoc:roll: kupa szmalu .. nie wiem co z tym zrobie hahahahaha ale jak juz bede na przyuczeniu to wiecej dostane no a jak pojde do nowej kawiarni to juz 1200pln :cool1:

narazie to tyle:evil_lol:

Posted

Super!!! Od razu na głeboka wode no no no :cool3: dzielna dziewczynka :p

2 pln :-o za co za dzień tydzień, czy miesiac :crazyeye:, czy może za godzinke :cool3:

Trzymam kciuki, żebyc im tam wszystkiego nie wytłukła hi hi h

i pamietaj o swoich ukochanych dogo ciotkach (foteczki ciasteczek :cool3:)

Posted

[quote name='caroolcia']Super!!! Od razu na głeboka wode no no no :cool3: dzielna dziewczynka :p

2 pln :-o za co za dzień tydzień, czy miesiac :crazyeye:, czy może za godzinke :cool3:

i pamietaj o swoich ukochanych dogo ciotkach (foteczki ciasteczek :cool3:)[/quote]

[SIZE=4]zuch dziewczyna!!! powodzenia i trzymam:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:[/SIZE]
za te 12000:diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]to ja trzymam :kciuki:za to 1200 :multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
:cool3: ja tez trzymam :diabloti:

[quote name='bonita']No to gratki :):):)
Fajnie że było fajnie i szybko :grin:
My też trzymamy kciukaski za 1200 :cool3:
Pozdrowionka[/quote]
:lol:
ja mam szczescie do takich rozmow:grin: hahah
:cool3:

[quote name='madzia i medor']No to super:cool2::cool2:[/quote]
wiem:cool1::diabloti:

[quote name='caroolcia']Super!!! Od razu na głeboka wode no no no :cool3: dzielna dziewczynka :p

i pamietaj o swoich ukochanych dogo ciotkach (foteczki ciasteczek :cool3:)[/quote]
:grins:

haha narazie mam 2pln na godzine za praktycznie nic nie robienie ;) przychodze na jakies 4godzinki , przyjme zamowienie jakas kawe zrobe..albo popatrze jak robi je dziewczyna ktora tam pracuje...pogadam popatrze :) ogolnie taki lajcik:cool3:

Posted

[quote name='mm.templum'][SIZE=4]zuch dziewczyna!!! powodzenia i trzymam:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:[/SIZE]
za te 12000:diabloti:[/quote]

[quote name='mm.templum'][SIZE=3]żeby nie było, że sie pomyliłem o jedno zero, tak miało być;)[/SIZE][/quote]
:diabloti:nooo wreszcie chociaz jedna mi zyczy konkretow:diabloti::evil_lol::loveu:

[quote name='caroolcia']Dziewczynki pomocy :placz:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6978786#post6978786[/URL][/quote]
:-(:-(:-(

[quote name='paula_z']Witaj córcia :loveu: To gratulacje z nowej pracy :multi: Faktycznie niewiele płacą, ale może z tipów będziesz miała cosik więcej :razz:[/quote]
helol mamcia:multi:
niewiele?? no wiesz mamuska to jest okres probny ... sa np. zakłady gastronomiczne ze zanim cie przyjma do pacy tyrasz przez 3 tygodnie za darmo:roll:
ja tam nie nazekam .. do pracy mam minutke drogi :) siedze tam 4h ( leci mi bardzo szybko) a takto bym siedziala w domu przed kompem albo spała:evil_lol:

echh jednak jutro ide a nie we wtorek ( od rana od 10) wiec w sumie sie ciesze:cool3:

Posted

[quote name='mm.templum'][SIZE=4]zuch dziewczyna!!! powodzenia i trzymam:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:[/SIZE]
za te 12000:diabloti:[/quote]

z taka stawką ja też chcę!!!!!!!:modla::modla::modla::grins:

i takiej tez ci zycze :cool3:

Posted

[quote name='caroolcia']z taka stawką ja też chcę!!!!!!!:modla::modla::modla::grins:

i takiej tez ci zycze :cool3:[/quote]
:lol:
[quote name='jonQuilla'][B][COLOR=Olive]Witam taką oooOO taką porą :) :) :multi::multi:[/COLOR][/B][/quote]
:loveu:heloł....

padam na ryjek:mdleje:
nie mam sily na nic...ide spac:loveu: