gosikf & dogs Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Heloł z rana!!! W morde jaka groźna ... obroża! Pzdr.! Quote
Medorowa Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Effka, czy to dziś idziesz na rozmowę:hmmmm: :kciuki: Quote
Alicja Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [quote name='madzia i medor']Effka, czy to dziś idziesz na rozmowę:hmmmm: :kciuki:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][I][B];)na 11 ...:kciuki:[/B][/I][/COLOR][/FONT] Quote
Medorowa Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][I][B];)na 11 ...:kciuki:[/B][/I][/COLOR][/FONT][/quote] To trzymamy:kciuki: Quote
gosikf & dogs Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Jak trzymamy to wszyscy:thumbs: Quote
e.v.a Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'][URL]http://images25.fotosik.pl/81/b3c3b20ffff840dc.jpg[/URL] Tigra straszy obrożą :evil_lol: Ładne zdjęcie :loveu:[/quote] :lol: aa tam straszy :) dziekuje:loveu: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]no i spadła i jej nie ma :diabloti: Ewuś ...jutro o 11 ;) [/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] :diabloti:juz jestem pamietam pamietam :evil_lol: [quote name='paula_z']Cześć córcia :multi: [URL]http://images24.fotosik.pl/81/0c93c0453f52bb63.jpg[/URL] ale nuuudy :evil_lol: ;) [URL]http://images26.fotosik.pl/81/2d3ccfd10e327112.jpg[/URL] moja wnusia radosna :loveu:[/quote] czesc mamcia:multi::multi: [quote name='AgusiaTerierka']Dobrej nocy, czy dziendoberek:razz:?[/quote] teraz juz dziendoberek:cool3: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][SIZE=5][FONT=Arial][I][B]EWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wstawaj .......już dochodzi 9 .....:cool1: [/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR][/quote] :cool1:nie spie juz:eviltong: Quote
e.v.a Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 [quote name='gosikf & dogs']Heloł z rana!!! W morde jaka groźna ... obroża! Pzdr.![/quote] hejjj:multi: ee tam obroża nie grozna :)nie gryzie;) [quote name='madzia i medor']Effka, czy to dziś idziesz na rozmowę:hmmmm: :kciuki:[/quote] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][I][B];)na 11 ...:kciuki:[/B][/I][/COLOR][/FONT][/quote] [quote name='madzia i medor']To trzymamy:kciuki:[/quote] [quote name='gosikf & dogs']Jak trzymamy to wszyscy:thumbs:[/quote] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi: nie chce mi sie tam isc:cool1: Quote
gosikf & dogs Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [quote name='evaxon']hejjj:multi: ee tam obroża nie grozna :)nie gryzie;) :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::multi: nie chce mi sie tam isc:cool1:[/quote] idź! :diabloti: Quote
jonQuilla Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [COLOR=Olive][B]cześć :multi::multi::multi:[/B][/COLOR] [url]http://images21.fotosik.pl/420/673dae9539c9a6b8.jpg[/url] [B][COLOR=Olive]autentycznie ten uśmiech jest od ucha do ucha :evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/B] Quote
e.v.a Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 witam niewitanych i witam tych juz witanych wczesniej:multi: no wiec byłam :) moja rozmowa trwala 2 sekundy:grin: dziewczyna tylko powiedziala zebym leciala sie przebrac do domu w cos wygodnego i zaczynam prace:evil_lol: no wiec polecialam wskoczyc w adidasy i poszlam do pracy :) narazie jestem na takm jakby rozeznaniu w terenie;) patrze jak dziewczyny pracuja ( no dobra mialam patrzec ale dzis juz mnie do roboty zagnały :evil_lol:) we wtorek iode znowu na takie rozeznanie tym razem na popoludnie ( na jakies 4h) zeby zobaczyly jak sobie radze z dzikim tłumem :evil_lol: a potem przyuczenie takie konkretne bedzie:cool3: iiii...... i na 90 % bede pracowac na stale w nowej kawiarni:multi: dziewczyna powiedziala ze dobrze mi szlo jak na1 dzien :cool1::cool1::cool1::diabloti: narazie mi placa 2pln - za pomoc:roll: kupa szmalu .. nie wiem co z tym zrobie hahahahaha ale jak juz bede na przyuczeniu to wiecej dostane no a jak pojde do nowej kawiarni to juz 1200pln :cool1: narazie to tyle:evil_lol: Quote
Alicja Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]to ja trzymam :kciuki:za to 1200 :multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
bonita Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 No to gratki :):):) Fajnie że było fajnie i szybko :grin: My też trzymamy kciukaski za 1200 :cool3: Pozdrowionka Quote
caroolcia Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Super!!! Od razu na głeboka wode no no no :cool3: dzielna dziewczynka :p 2 pln :-o za co za dzień tydzień, czy miesiac :crazyeye:, czy może za godzinke :cool3: Trzymam kciuki, żebyc im tam wszystkiego nie wytłukła hi hi h i pamietaj o swoich ukochanych dogo ciotkach (foteczki ciasteczek :cool3:) Quote
mm.templum Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [quote name='caroolcia']Super!!! Od razu na głeboka wode no no no :cool3: dzielna dziewczynka :p 2 pln :-o za co za dzień tydzień, czy miesiac :crazyeye:, czy może za godzinke :cool3: Trzymam kciuki, żebyc im tam wszystkiego nie wytłukła hi hi h i pamietaj o swoich ukochanych dogo ciotkach (foteczki ciasteczek :cool3:)[/quote] [SIZE=4]zuch dziewczyna!!! powodzenia i trzymam:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:[/SIZE] za te 12000:diabloti: Quote
caroolcia Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Dziewczynki pomocy :placz: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6978786#post6978786[/URL] Quote
Paula Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Witaj córcia :loveu: To gratulacje z nowej pracy :multi: Faktycznie niewiele płacą, ale może z tipów będziesz miała cosik więcej :razz: Quote
e.v.a Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]to ja trzymam :kciuki:za to 1200 :multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :cool3: ja tez trzymam :diabloti: [quote name='bonita']No to gratki :):):) Fajnie że było fajnie i szybko :grin: My też trzymamy kciukaski za 1200 :cool3: Pozdrowionka[/quote] :lol: ja mam szczescie do takich rozmow:grin: hahah :cool3: [quote name='madzia i medor']No to super:cool2::cool2:[/quote] wiem:cool1::diabloti: [quote name='caroolcia']Super!!! Od razu na głeboka wode no no no :cool3: dzielna dziewczynka :p 2 pln :-o za co za dzień tydzień, czy miesiac :crazyeye:, czy może za godzinke :cool3: Trzymam kciuki, żebyc im tam wszystkiego nie wytłukła hi hi h i pamietaj o swoich ukochanych dogo ciotkach (foteczki ciasteczek :cool3:)[/quote] :grins: haha narazie mam 2pln na godzine za praktycznie nic nie robienie ;) przychodze na jakies 4godzinki , przyjme zamowienie jakas kawe zrobe..albo popatrze jak robi je dziewczyna ktora tam pracuje...pogadam popatrze :) ogolnie taki lajcik:cool3: Quote
e.v.a Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 [quote name='mm.templum'][SIZE=4]zuch dziewczyna!!! powodzenia i trzymam:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:[/SIZE] za te 12000:diabloti:[/quote] [quote name='mm.templum'][SIZE=3]żeby nie było, że sie pomyliłem o jedno zero, tak miało być;)[/SIZE][/quote] :diabloti:nooo wreszcie chociaz jedna mi zyczy konkretow:diabloti::evil_lol::loveu: [quote name='caroolcia']Dziewczynki pomocy :placz: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6978786#post6978786[/URL][/quote] :-(:-(:-( [quote name='paula_z']Witaj córcia :loveu: To gratulacje z nowej pracy :multi: Faktycznie niewiele płacą, ale może z tipów będziesz miała cosik więcej :razz:[/quote] helol mamcia:multi: niewiele?? no wiesz mamuska to jest okres probny ... sa np. zakłady gastronomiczne ze zanim cie przyjma do pacy tyrasz przez 3 tygodnie za darmo:roll: ja tam nie nazekam .. do pracy mam minutke drogi :) siedze tam 4h ( leci mi bardzo szybko) a takto bym siedziala w domu przed kompem albo spała:evil_lol: echh jednak jutro ide a nie we wtorek ( od rana od 10) wiec w sumie sie ciesze:cool3: Quote
caroolcia Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [quote name='mm.templum'][SIZE=4]zuch dziewczyna!!! powodzenia i trzymam:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki:[/SIZE] za te 12000:diabloti:[/quote] z taka stawką ja też chcę!!!!!!!:modla::modla::modla::grins: i takiej tez ci zycze :cool3: Quote
jonQuilla Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 [B][COLOR=Olive]Witam taką oooOO taką porą :) :) :multi::multi:[/COLOR][/B] Quote
e.v.a Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 [quote name='caroolcia']z taka stawką ja też chcę!!!!!!!:modla::modla::modla::grins: i takiej tez ci zycze :cool3:[/quote] :lol: [quote name='jonQuilla'][B][COLOR=Olive]Witam taką oooOO taką porą :) :) :multi::multi:[/COLOR][/B][/quote] :loveu:heloł.... padam na ryjek:mdleje: nie mam sily na nic...ide spac:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Co się z tymi ludźmi dzieje, wszyscy spać idą :shake: Nawet Ewuś wymięka :shake: :cool3: Quote
Recommended Posts