Rinuś Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [I][B]cześć Efffcia :multi::multi: oczywiście nadrobić zaległości nie da rady :mad: bo Wy tutaj tyle przegadacie że ho ho :evil_lol: a właścicielka galeryjki jeszcze nie wstała?? :razz:[/B][/I] Quote
caroolcia Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='basia2202'][B][COLOR=purple]hehe.. dilerowa.. boska z Ciebie babka!! :evil_lol: :diabloti:[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]dzięki za ten ubaw z ranka :roflt:nie czytałam tego wcześniej...[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]hehe... w każdym dżemie WILK... i nawet instynkt łowiecki!! :crazyeye: :shiny: [/COLOR][/B][B][COLOR=purple]:megagrin:[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]jeszcze to mi się podoba:[/COLOR][/B] "Pies bedacy na spacerze na terenach lesnych z wlascicielem, ktory przychodzi na zawolanie nie musi chodzic na lince." [B][COLOR=purple]czyli... jak się słucham Zuzki, to nie muszę na lince chodzić? :cool3: ee.. no to klaaawoooo :evil_lol: :haha:[/COLOR][/B][/quote] :roflt::roflt::roflt:o rany to ja tesh nie muszę - a tyle czasu chodziłam na lince :cool1: a tego dżemu ja juz swoja droga nie otwieram bo jak tam wilki i instynkty mysliwskie to czort wiec co więcej upychąja :cool1: Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie wiem czy tu dzisiaj byłam.... bo temat wilków coś mi mówi.. ale gdzie ja to czytałam.. TU czy TAM :hmmmm: witam EFFFFFFFFFFFF [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Rinuś Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie wiem czy tu dzisiaj byłam.... bo temat wilków coś mi mówi.. ale gdzie ja to czytałam.. TU czy TAM :hmmmm: witam EFFFFFFFFFFFF [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [I][B]chyba tam :evil_lol:[/B][/I] Quote
gosikf & dogs Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Co wy z tym dżemem? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='gosikf & dogs']Co wy z tym dżemem? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:bo w każdym dżemie WILK :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cze.....EFFFFFFFcia :grins: [/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Imbirka Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 poszłaś z cv kobieto czy jeszcze śpisz?:cool3: Quote
basia2202 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='dealer']ja musze niestety..bo nigdy ale to nigdy nie przychodze na zawolanie....:cool1:[/quote] [B][COLOR=Purple]eee.. no to kicha trochę :cool3: coś się kiepsko wytresowałaś :cool3: :evil_lol: [/COLOR][/B] Quote
e.v.a Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć Ewka :loveu:[/quote] :eviltong:czesc mamo GizMUCHA [quote name='Imbir1']Helloł Effcia:multi::multi: no to jak? Idziesz dzisiaj składać cv?:cool3:[/quote] heloł:multi: :evil_lol: najpierw zadzwonie do nich :lol: [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]noo.. tylko oby się nie okazało... że te gumioki... zamist prosto z biedronek zrobili na przykład... z dżemu z biedronek :cool3: :diabloti: bo będziesz wtedy słodka Madzialeno, jak normalnie nie wiem co :eviltong: witaj śpiąca zapewne nadal i nie robiąca mi znowu śniadania Ewusiu :p :evil_lol: buzi dla Tigierki - też zapewne śpiącej :loveu: [/COLOR][/B][/quote] Madzia i bez dżemu jest słodka:loveu::lol::loveu: owszem spalam nadal :eviltong: Tigra tez:diabloti: [quote name='dealer']dzem z biedronek:hmmmm: a ja myslalam ze w kazdym dzemie...wilk:diabloti:[/quote] :niewiem: [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]no a ta dalej śpi... :cool3: EWwaaaa.... poora już wstaaać, Tigrze papu daaać :evil_lol: [/COLOR][/B] [B][COLOR=Purple]oo.. następna :cool3: tyż to samo mi Alusia rzekła :roll: to z czego w końcu te dżemy robią? z biedronek czy z wilków? :cool3: :evil_lol: [/COLOR][/B] [B][COLOR=Purple]a gdzie Effcia ma składać cv? :p niech się Effcia pochwali:)[/COLOR][/B][/quote] owszem dalej spałam Tigra juz jadla do kawiatrni Quote
e.v.a Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]hehe.. dilerowa.. boska z Ciebie babka!! :evil_lol: :diabloti: dzięki za ten ubaw z ranka :roflt:nie czytałam tego wcześniej... hehe... w każdym dżemie WILK... i nawet instynkt łowiecki!! :crazyeye: :shiny: [/COLOR][/B][B][COLOR=Purple]:megagrin: jeszcze to mi się podoba: [/COLOR][/B]"Pies bedacy na spacerze na terenach lesnych z wlascicielem, ktory przychodzi na zawolanie nie musi chodzic na lince." [B][COLOR=Purple]czyli... jak się słucham Zuzki, to nie muszę na lince chodzić? :cool3: ee.. no to klaaawoooo :evil_lol: :haha:[/COLOR][/B][/quote] :lol: sie dziecina ubawiła:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='dealer']ja musze niestety..bo nigdy ale to nigdy nie przychodze na zawolanie....:cool1:[/quote] :lol:moze Dili za cicho wola hehe [quote name='madzia i medor']Będzie mi cieplutko:multi::diabloti::diabloti::diabloti: Ja i tak jestem słodka, jak nie wiem co:diabloti::diabloti: Doberek:hand::hand:[/quote] o tak bedzie bedzie:multi: buahahhaha witanko:loveu: Quote
e.v.a Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='Rinuś'][I][B]cześć Efffcia :multi::multi: oczywiście nadrobić zaległości nie da rady :mad: bo Wy tutaj tyle przegadacie że ho ho :evil_lol: a właścicielka galeryjki jeszcze nie wstała?? :razz:[/B][/I][/quote] witaj:multi: nie nadrabiaj ..nie ma sensu:evil_lol: juz wstalam [quote name='caroolcia']:roflt::roflt::roflt:o rany to ja tesh nie muszę - a tyle czasu chodziłam na lince :cool1: a tego dżemu ja juz swoja droga nie otwieram bo jak tam wilki i instynkty mysliwskie to czort wiec co więcej upychąja :cool1:[/quote] ooo ooo wlasnie... a ja mam 3 dżemy w lodowce:cool1: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie wiem czy tu dzisiaj byłam.... bo temat wilków coś mi mówi.. ale gdzie ja to czytałam.. TU czy TAM :hmmmm: witam EFFFFFFFFFFFF [/B][/COLOR][/FONT][/quote] haha o tych Dzemach to wszedzie:evil_lol: witaj Madźźźźźźźźźźźźźźźźź [quote name='Rinuś'][I][B]chyba tam :evil_lol:[/B][/I][/quote] :diabloti: [quote name='gosikf & dogs']Co wy z tym dżemem? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] my z tym dżemem nic:cool3: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:bo w każdym dżemie WILK :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cze.....EFFFFFFFcia :grins: [/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] otóz to:evil_lol: witaneczko Quote
e.v.a Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='Imbir1']poszłaś z cv kobieto czy jeszcze śpisz?:cool3:[/quote] :lol: nie no o 13:30 to ja wlasnie wstawalam z łóżeczka:loveu::evil_lol: [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]eee.. no to kicha trochę :cool3: coś się kiepsko wytresowałaś :cool3: :evil_lol: [/COLOR][/B][/quote] :cool1: bo Dilerka nie marawa jest to i wytresowac ja ciezko:evil_lol: wstałam:multi: ide zrobic kawe bo padam na pysk:mdleje: głowa mnie napie..ten tego ze hej :shake: za oknem słonko :loveu: Tigrusiek nadal spi ( i nie mowcie ze to ja jestem spiochem:evil_lol:) Quote
agbar Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='evaxon'] :cool1: bo Dilerka nie marawa jest to i wytresowac ja ciezko:evil_lol: [/quote] nieprawda:shake: bo Dili mi nie klikal:diabloti: Quote
e.v.a Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='dealer']nieprawda:shake: bo Dili mi nie klikal:diabloti:[/quote] :splat: ach ten Dili gapa bleeee... dzwonilam w kilka miejsc:roll: i do tej kawiarni tez... problem w tym ze wlasciciele otwieraja 2 kawiarnie w centrum a w tej u kolo mnie miala bym takie jakby przyuczenie do polowy pazdziernika:roll: z tym ze ona powiedziala ze moze byc tak ze nie bede sie do tego nadawac:lol: praca na 2 zmiany od poniedzialku do niedzieli no i dni wolne do uzgodnienia z 2 pozostalymi dziewczynami:cool1: echhh sama nie wiem :roll: dzwonilam tez na stanowisko kelnerki ale musiala bym przyjsc do nich i pogadac z wlascicielka:cool1: beznadziejne miejsce jest tego lokalu bo nie mam polaczenia z nim zabardzo:roll: dzwonilam tez do hotelu ale narazie ogloszenie nie aktualne:mdleje: to po cholere daja ogloszenie jak nie aktualne:mad:i mnie tylko denerwuja hihi dzwonilam tez do garmazu ( w sumie fajna praca by byla:cool3: ) ale... oni chca tylko na praktyki:cool1: a najgorsze jest to ze nie wiem jak wyjdzie ze szkola:-( bo jest tak ze co roku trzeba odbyc praktyki tydzien na polnocy kraju tydzien na poludniu.. one sa platne - no ale kto mi da 2 razy w roku tydzien wolnego :roll: po 2 na drugim roku sa praktyki 4 tygodniowe tez obowiazkowe:cool1: + 2 tygodnie polnoc i poludnie:roll: jesli pracowala bym w gastrono,mii to jest szansa dogadania sie z kolesiem od praktyk ze czesc odbyje w swoim zakladzie pracy ... ale tylko czesc:cool1:lipa jak ni ewiem :placz: mam dola:placz: ide po batonika:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='"evaxon"']:eviltong:czesc mamo GizMUCHA[/QUOTE] :mad: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Nie martw się - jesteś mądra(wbrew pozorom :P ) dziewczyna, na pewno uda Ci się pogodzić szkołę z pracą, którą również na pewno znajdziesz ;) To takie optymistyczne myślenie, ale trzeba uwierzyć, że może się spełnić :) A batonik dobra rzecz :evil_lol: Quote
clockwork Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a gdzie praktyki na południu :cool3::cool3::cool3: pewnie Wisła/Ustroń :cool3::cool3::cool3::cool1: no patrz... a mówią że pracy jest full.... a to wszystko nieaktualne .... życze powodzenia z szukaniem... nie jest łatwo... :shake::shake:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:glaszcze: ....Ewuńka , szukaj powodzonka i obyś trafiła jak najlepiej ;)[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
e.v.a Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Nie martw się - jesteś mądra([B]wbrew pozorom :P[/B] ) dziewczyna, na pewno uda Ci się pogodzić szkołę z pracą, którą również na pewno znajdziesz ;) To takie optymistyczne myślenie, ale trzeba uwierzyć, że może się spełnić :) A batonik dobra rzecz :evil_lol:[/quote] haha dzieki :eviltong: heh no szkole z praca jasne ze sie da pogodzic :) ale praktyki zpraca juz nie bardzo:cool1: a nie moge sobie pozwolic zeby nie odbebnic praktyk bo mnie nei przepuszcza:roll: a badz co badz szkola miesieczni ekosztuje 400pln nie moge toz sobie pozwolic na strate pracy bo ni ebede miala jak oplacic szkoly:roll: bledne koło:cool1: wiem:evil_lol: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a gdzie praktyki na południu :cool3::cool3: pewnie Wisła/Ustroń :cool3::cool3::cool1: no patrz... a mówią że pracy jest full.... a to wszystko nieaktualne .... życze powodzenia z szukaniem... nie jest łatwo... :shake::shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] hehe a nie wiem gdzie:) wiesz u nas jest duzo pracy dla szwaczek( taki region :roll:) ja z szyciem mam malo wspolnego:evil_lol: :pnie dziekuje bo zapesze:eviltong: [quote name='DORRAG']Cześć Ewcia:p[/quote] heloł:multi: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:glaszcze: ....Ewuńka , szukaj powodzonka i obyś trafiła jak najlepiej ;)[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] :lol:achh chciala bym :cool3: ostatecznie zostanie mi posredniak :mdleje: gadalam z kolezanka i dostala staż ............................... ...................w sklepie monopolowym :mdleje: Quote
e.v.a Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='madzia i medor']Szukajcie, a znajdziecie;):p[/quote] :grin: to zes powiedziala co wiedziala:grin: Quote
leemonca Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='evaxon']haha dzieki :eviltong: gadalam z kolezanka i dostala staż ............................... ...................w sklepie monopolowym :mdleje:[/quote] co chcesz...., fajna praca...., znajomy towar na półkach .... :evil_lol: Quote
Medorowa Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='evaxon']:grin: to zes powiedziala co wiedziala:grin:[/quote] Zabłysnęłam:cool1::cool1::cool1::diabloti: Quote
e.v.a Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 [quote name='leemonca']co chcesz...., fajna praca...., znajomy towar na półkach .... :evil_lol:[/quote] buahahahahahaha :grin: [quote name='madzia i medor']Zabłysnęłam:cool1::cool1::cool1::diabloti:[/quote]niczym błyskawica.............. Quote
Alicja Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='leemonca']co chcesz...., fajna praca...., znajomy towar na półkach .... :evil_lol:[/quote]:cool2: ........:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]prawidłowy koment ;)[/I][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts