e.v.a Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 [quote name='madzia i medor']:loveu::loveu::loveu: Ale wolę suchą:p[/quote] aaa tam :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:hmmmm: byłam tu czy nie ........a moze byłam z Madzialeną ....:cool1:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] :hmmmm: yyyyyy witaj Alu:loveu::diabloti::evil_lol: Quote
Alicja Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [quote name='evaxon']aaa tam :diabloti: :hmmmm: yyyyyy witaj Alu:loveu::diabloti::evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:p...a więc witaj :hand:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
e.v.a Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:p...a więc witaj :hand:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] sie witammm:loveu: Quote
Alicja Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [quote name='evaxon']sie witammm:loveu:[/quote]:p[FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]ciem witam :lol:[/I][/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:p[FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]ciem witam :lol:[/I][/B][/COLOR][/FONT][/quote] witasz ciem??:roll: ale u mnie nie ma ciem Quote
Alicja Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [quote name='evaxon']witasz ciem??:roll: ale u mnie nie ma ciem[/quote]:eviltong:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]ciebiem ......witam ....[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
e.v.a Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:eviltong:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]ciebiem ......witam ....[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] aaa no trza bylo tak odrazu:cool3: Quote
zuzolandia Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 W srodku nocy biegiem siem przywitac i znikac;-) Quote
e.v.a Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='zuzolandia']W srodku nocy biegiem siem przywitac i znikac;-)[/quote] witamy:multi: i tez znikamy:p ide spac...coprawda niechce mi sie:roll: jest mi zimno:-( i smutno:-( Quote
zuzolandia Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 a to nie spisz??? hehehe u mnie tez zimnooooooo dobrze ze se laptopika do wyrka moge zabrac ;-) pod kolderka jezdem i se smigam po necie eheeheheh........ za oknem lejeeeeeeeee Quote
basia2202 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [B][COLOR=Purple]ooo.. i tu też jestem z ranka pierwszaaaaaaaaaa!! :multi: :loveu: Effcia... Ty nie gadaj do 2 w nocy, bo potem nie możesz wstać rano, żeby mi śniadanie zrobić :cool3: :diabloti: no i dzisiaj przez Cię muszę lecieć do sklepu, bo nic ni mom :roll: :evil_lol: witankooo!! :p [/COLOR][/B] Quote
Imbirka Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='evaxon'] szkola jest na kopcińskiego wiec niby nie tak daleko fabrycznej ale nie mam az takiej oretacji jesli chodzi o czas dojscia:razz: [/quote] ooooo, widzę Efcia, ze na moje stare śmieci się wybierasz:cool3: kiedyś mieszkałam na Kopcińskiego... jak masz dużo samozaparcia to możesz biegać pieszo, ale jeśli nie, to nie radzę... to są 3 długie przystanki tramwajowe, autobusowe też, ale od autobusu trzeba dojść... a tak wogóle to dzieńdoberek:multi: Quote
jonQuilla Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [B][COLOR=Olive]Cześć :multi::multi::multi: życzę miłego dnia i ładnej pogody :cool3::eviltong: [/COLOR][/B] Quote
Alicja Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]witaj zamarznięta i smutna Effciu .....umiechnij siem :grins: .....na pocieszenie mi też zimno :roll:[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Witam cieplutko z samego rana :loveu: Quote
Wyjątek Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Witaj Efffunciu i Tigerrreczko ;):diabloti: Quote
Loona Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='evaxon']ja jak patrzylam w marcu to nie bylo lecznic z p-ce:roll: ja chodze na podlesna[/QUOTE] Teraz są, więc pewnie i w przyszłym roku będą brać udział ;) A ta za 180 zlociszy jest na grota roweckiego, więc nie miałabyś daleko ;) Bo druga na Traugutta, koło Nomi, więc jest nieco dalej :p Quote
basia2202 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [B][COLOR=Purple]no a ta jeszcze śpi :cool3: co z tym śniadaniem Ewa... bo już prawie 13sta :diabloti: zanim Ty wstaniesz, to mi żołądek do krzyża przyrośnie :evil_lol: :eviltong:[/COLOR][/B] Quote
e.v.a Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='zuzolandia']a to nie spisz??? hehehe u mnie tez zimnooooooo dobrze ze se laptopika do wyrka moge zabrac ;-) pod kolderka jezdem i se smigam po necie eheeheheh........ za oknem lejeeeeeeeee[/quote] :obrazic: masz stanowczo za dobrze:eviltong: [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]ooo.. i tu też jestem z ranka pierwszaaaaaaaaaa!! :multi: :loveu: Effcia... Ty nie gadaj do 2 w nocy, bo potem nie możesz wstać rano, żeby mi śniadanie zrobić :cool3: :diabloti: no i dzisiaj przez Cię muszę lecieć do sklepu, bo nic ni mom :roll: :evil_lol: witankooo!! :p [/COLOR][/B][/quote] hahaha ja usnelam moze okolo 4 chyba znowu jakas bezsennosc mnie łapie:cool1::roll: witanko:multi: [quote name='Imbir1']ooooo, widzę Efcia, ze na moje stare śmieci się wybierasz:cool3: kiedyś mieszkałam na Kopcińskiego... jak masz dużo samozaparcia to możesz biegać pieszo, ale jeśli nie, to nie radzę... to są 3 długie przystanki tramwajowe, autobusowe też, ale od autobusu trzeba dojść... a tak wogóle to dzieńdoberek:multi:[/quote] heloł:multi: ja mam duzo samozaparcia jesli chodzi o chodzenie:cool3: byle by nie w deszczu i sniegu po kolana:p z tym ze ja jestem zalezna od pksow:p qtore w weekendy sa co 2h :mdleje: [quote name='jonQuilla'][B][COLOR=Olive]Cześć :multi::multi: życzę miłego dnia i ładnej pogody :cool3::eviltong: [/COLOR][/B][/quote] siemanko:multi: sie okaze czy mily dzien bedzie:eviltong: pogoda narazie dopisuje :) [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]witaj zamarznięta i smutna Effciu .....umiechnij siem :grins: .....na pocieszenie mi też zimno :roll:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] witankooooo:loveu: a u mnie juz cieplusie grzejniczki Quote
e.v.a Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Witam cieplutko z samego rana :loveu:[/quote] ja rowniez witam ciepltko:loveu: [quote name='Wyjątek']Witaj Efffunciu i Tigerrreczko ;):diabloti:[/quote] heloł:loveu: [quote name='Loona']Teraz są, więc pewnie i w przyszłym roku będą brać udział ;) A ta za 180 zlociszy jest na grota roweckiego, więc nie miałabyś daleko ;) Bo druga na Traugutta, koło Nomi, więc jest nieco dalej :p[/quote] :hmmmm: podaj mi linka:razz: gdzie na grota jest wet:hmmmm: na traugutta sie nie mam zamiaru wybrac:p nie zrobili na mnie dobrego wrazenia:cool1: [quote name='dealer']dzien dobry piekna:loveu:[/quote] heloł słoneczko w tunelu:loveu: [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]no a ta jeszcze śpi :cool3: co z tym śniadaniem Ewa... bo już prawie 13sta :diabloti: zanim Ty wstaniesz, to mi żołądek do krzyża przyrośnie :evil_lol: :eviltong:[/COLOR][/B][/quote] :grin: no juz nie spie od 15 min :cool3: aa tam sniadanie zaraz pora obiadowa:evil_lol: mam barszczyk bialy z grzybkami:loveu: odwiedze was pozniej bo ide z Tigra i do sklepu :p Quote
Imbirka Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='evaxon'] heloł:multi: ja mam duzo samozaparcia jesli chodzi o chodzenie:cool3: byle by nie w deszczu i sniegu po kolana:p z tym ze ja jestem zalezna od pksow:p qtore w weekendy sa co 2h :mdleje: witankooooo:loveu: a u mnie juz cieplusie grzejniczki[/quote] no to sobie możesz robić spacerki (na skróty nie jest tak tragicznie):cool3:;) w każdym bądź razie ja tą trasę bardzo często pieszo pokonywałam:roll: a mówiłam wczoraj, ze do ciebie też dojdzie ciepełko, fajnie jest nie? tak cieplusio:loveu: Quote
basia2202 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='evaxon'] :grin: no juz nie spie od 15 min :cool3: aa tam sniadanie zaraz pora obiadowa:evil_lol: mam barszczyk bialy z grzybkami:loveu: odwiedze was pozniej bo ide z Tigra i do sklepu :p[/quote] [B][COLOR=Purple]mhmm.. dawa barszczyka :sabber: skoro pora obiadowa, to ja zjem :evil_lol: a co będziesz Tigrusi kupować? :p :cool3:[/COLOR][/B] Quote
clockwork Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ufffffffffff... przebrnęłam przez te wasze pogaduszki... i juz prawie wiem gdzie są weci w Pabianicach.... :mdleje: jak wrócisz z zaqpów to znów przyjde :grins: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
e.v.a Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='Imbir1']no to sobie możesz robić spacerki (na skróty nie jest tak tragicznie):cool3:;) w każdym bądź razie ja tą trasę bardzo często pieszo pokonywałam:roll: a mówiłam wczoraj, ze do ciebie też dojdzie ciepełko, fajnie jest nie? tak cieplusio:loveu:[/quote] :loveu:no zajebiscie jest :loveu: coprawda jeszcze nie grzeja tak bardzo ale sie rozkrecaja:evil_lol: [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]mhmm.. dawa barszczyka :sabber: skoro pora obiadowa, to ja zjem :evil_lol: a co będziesz Tigrusi kupować? :p :cool3:[/COLOR][/B][/quote] :lol: jej?? a co gwiazdka jest ??:evil_lol: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ufffffffffff... przebrnęłam przez te wasze pogaduszki... i juz prawie wiem gdzie są weci w Pabianicach.... :mdleje: jak wrócisz z zaqpów to znów przyjde :grins: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] :diabloti: witaj:loveu: juz wrocilam:loveu: Quote
Recommended Posts