luka1 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Oto mały Cheap Trafił do schroniska i właściwie nikt poza kartoteką nie pamiętał jak się tu znalazł. Pewnego dnia, zobaczyła go Dobra Dusza i los psiny się odmienił. A tak o nim pisze jego wybawicielka: Wyciągnęłam go ze schroniska chorego, z mętnymi oczami - groziła mu utrata wzroku przez zapalenie naczyniówki. Dzieki pomocy pani dr Łobaczewskiej, po 2 tygodniach leczenia jest zdrowy, jak ryba. I czeka na dom! Cheap, moja sympatia, jest nacudniejszym szczeniakiem na świecie. Zgadza się ze wszystkimi psami, nauczył się u Iwony zaufania do ludzi. Jest po prostu CUDOWNY! No, i te uszy:))) Cheap ma ok. 7miesiecy ( kategoria podrostków) i zasłużył sobie u opiekunki na ocenę "w porządku", co u niej jest dużym komplementem:) Cheap jest obecnie na etapie nauki zachowania czystości, co szłoby dużo szybciej we własnym domku:( Cheap jest zaszczepiony, zaczipowany i odrobaczony. Przebywa w hotelu Mokry Nosek. Dobrze rozumie sie z innymi psami, chetnie sie z nimi bawi. Jest radosny i sympatyczny A teraz popatrzcie co się z niego zrobiło :lol: Quote
luka1 Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 to na dzisiaj tyle - resztę fotek zobaczycie jutro Quote
malibo57 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 No, jest! Jest mój kochany Cheap!! Jagódka :modla::calus: To jego debiut w wielkim świecie! Ale się cieszę! Cheap, do góry! Agata nazwała go Cheap, bo był tak tani, że każdy mógł go kupić:shake: Ale nikt nie chciał go ani kupić, ani wziąć gratis... Ale czasy się zmieniły! Cheap jest nam teraz DROGI bardzo:) Quote
malibo57 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 :crazyeye:Ziuteczko?! A co Ty tu? Jazda spać!:mad: Ale milusio Cię:calus: widzieć. Quote
Ziutka Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 malibo57 napisał(a)::crazyeye:Ziuteczko?! A co Ty tu? Jazda spać!:mad: Ale milusio Cię:calus: widzieć. Właśnie wyszłam z wanny i już uciekam :cool3: Uzależnienie dogo niestety i musiałam jeszcze tu nocha wsadzić :diabloti: :evil_lol: Uciekam już... pa :loveu: Quote
luka1 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 pobudka, kto rano wstaje temu się chce spać czy tak jakoś :cool3: Quote
Ziutka Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Zrobiłam kilka ogłoszeń dla Cheapa Cheap - mały piesek o wielkim sercu...adoptuj Cheapa! Cheap - mały piesek o wielkim sercu...adoptuj Cheapa! - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa Trafił do schroniska i właściwie nikt po / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Ogłoszenia Sprzedam - Cheap - mały piesek o wielkim sercu...adoptuj Cheapa! [FONT="]Cheap (3971) - psy - oddam zwierzaka do adopcji - Ogłoszenia - Zwierzaki na CafeAnimal.pl[/FONT] Quote
malibo57 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Kochana jesteś, Ziuteczko! Cheap musi nadrobić stracony czas. Quote
Dharma Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Cheapek to ziolko jest. Energii ma tyle co cala reszta tych co sa u nas razem wzietych :) Chodzi po stolach ogrodowych i parapetach zewnetrznych. Wtyka swojego ciekawskiego noska wszedzie i we wszystkim asystuje :evil_lol: No i zaczepia psy. NIe to zeby byl agresywny, ale czemu nie sprawdzic co zrobia inne psiaki jak warknie, albo jak zlapie za ucho i bedzie ciagnal ... :cool3: diabelek :diabloti: Quote
malibo57 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Fiuuuuuuuuu! No to nieźle, a wyglądał na takiego, co do trzech nie potrafi zliczyć. Jednym słowem, radzi sobie chłopczyna? Quote
Ziutka Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Ogłoszenia dla Cheapa : Cheap - młody i śliczny...pokochajcie Cheapa! Trafił do schroniska i właściwie nikt po / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Cheap - młody i śliczny...pokochajcie Cheapa! Dział ogłoszeń serwisu BONO POLSKA. Ogłoszenia, kupię, sprzedam, oddam, zaopiekuję się Cheap - młody i śliczny.pokochajcie Cheapa, psy, pozostałe Cheap - młody i sliczny...pokochajcie Cheapa!!! : Ogłoszenie w Dwukropek.pl Cheap - młody i śliczny...kto pokocha Chepa? - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa Ogłoszenie Cheap - młody i śliczny...kto pokocha Cheapa? w Warszawie Warszawa - Adsy.pl Cheap - młody i śliczny...kto pokocha Cheapa? | Neeon.pl Cheap - młody i śliczny...kto pokocha Cheapa? - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne Ogłoszenia Kupię Sprzedam Cheap - młody i śliczny...kto pokocha Cheapa? : fundacja nero : Oddam : Inne : Psy : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl Cheap - młody i śliczny...kto pokocha Cheapa? - Sochaczew - Zwierzęta Animalia.pl :: Ogłoszenia :: wielorasowy pies beżowy Sochaczew [FONT="]Ogłoszenia Najpewniej.pl - Cheap - młody i śliczny...kto pokocha Cheapa? - Wielorasowe[/FONT] Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia Cheap - młodziutki i ślicznypokochasz Cheapa | i-Bazar.pl Cheap - młody, śliczny i mądry...kto pokocha Cheapa?, Warszawa, Społeczność, zwierzaki, mazowieckie Cheap - młody, mądry i śliczny...kto pokocha Cheapa? - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl Cheap (4305) - psy - oddam zwierzaka do adopcji - Ogłoszenia - Zwierzaki na CafeAnimal.pl Zwierzęta oferowane - Mammisia.pl - Ogłoszenia zwierzęta. Wszystkie zwierzęta. Oddam, sprzedam, kupię, zamienię! Ogłoszenie Cheap - młody, mądry i śliczny...kto pokocha Cheapa?? Ogłoszenia drobne Cheap - młody, mądry i śliczny...kto pokocha Cheapa? Warszawa - Bezpłatne Ogłoszenia drobne z Twojego miasta Zwierzęta > psy i koty > Oddam za darmo > ogloszenia drobne > ojej.pl do adopcji Sochaczew - Psy do adopcji - koty do adopcji - zwierzęta - oddam kota - oddam psa - adopcja kota - adopcja psa [FONT="]Darmowe ogłoszenia drobne.pl - Cheap - młody, mądry i śliczny...kto pokocha Cheapa? - Bezpłatne anonse i ogłoszenia. [/FONT] [FONT="]http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/?w=6[/FONT] Quote
malibo57 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Ach, te dzieci:) Zdjęcia są kapitalne, szczególnie podoba mi sie to, gdzie Cheap obejmuje obydwie panienki. Czy on nie jest trochę za młody?:cool3: Quote
Dharma Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 malibo57 napisał(a):Ach, te dzieci:) Zdjęcia są kapitalne, szczególnie podoba mi sie to, gdzie Cheap obejmuje obydwie panienki. Czy on nie jest trochę za młody?:cool3: ja bym mu juz klejnoty upitoliła :chainsaw: bo sobie naprawde pozwala :evil_lol: Quote
malibo57 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Dziewczyny! Naprawdę zrobiłyście się krwiożercze:crazyeye: Quote
luka1 Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Asiamm jak zwykle - wielkie dzieki :lol: Quote
malibo57 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Śliczny bannerek:) Jak wszystkie, które asiamm robi. Dzięki, kochana:loveu: Quote
malibo57 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Nie ma. Jeszcze. Zaraz będą. Te wszystkie nasze malizny kochane powinny przed zimą usadowić pupki gdzieś w ciepłym. Chciałoby się... Quote
Recommended Posts