Ziutka Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 malibo57 napisał(a): Cheapek przechodził różne fazy - podobno bardzo lubił sprzątać w szafie..? Ooo...to poprosimy o "szerszą" relację tego sprzątania ;) Quote
malibo57 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Dostałam ustną, przy zupełnie innej okazji. Cheapek się urlopuje nad morzem, myślę, że po powrocie coś usłyszymy. Wiem, że dostał nowe szelki:) Quote
skandal Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Cheap podróżnik :) part 1 więc podróże Cheap znosi wspaniale - 5h podróż właściwie przespał :) wyskakując tylko na jedno 10 minutowe siku podczas postoju :) na miejscu było tak :) Oczywiście pies tylko oblizuje się zapachem piwa - choć czasem wsadził jęzor do pustej szklanki jak tylko chwila nieuwagi spuściła go z oczu. Quote
skandal Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Ogólnie Cheap wyraża super chęci do zabawy na luźnych nawierzchniach , wcześniej już zaobserwowaliśmy że "najfajniejszym" regionem np w powsinie jest zaorane pole po drugiej stronie lasku :) podobnie podobała mu się nadmorska plaża :) :) miał mega frajdę ... i choć pierwszy kontakt z wodą okupiony był zdziwieniem :) - chciał złapać łabędzia i wpadł cały 2 m od brzegu :) to ogólnie później już sam wbiegał do wody. W temacie porządków to Cheap wyjątkowo spędza wolny czas ... mianowicie sprawdza nam sposób ułożenia rzeczy w szafie, czyli po każdym naszym wyjściu zbieramy nasze rzeczy z posłania psa i drogi do tego posłania z szafy. Uspokajająca obroża daje różne rezultaty , ostatnie 3 nasze wyjścia skończyły się zerowymi problemami. Quote
malibo57 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Ale fajnie:) Wyobrażam sobie tę mega frajdę. Piwo bezalkoholowe może być - samo zdrowie;-) A, jak sprawdzają się szelki? Quote
skandal Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Szelki są dobrym narzędziem do utrzymania psa -ciężko mu się wyplątać nawet jak się czegoś wystraszy ... ma on niestety duże tendencje do Ciągnięcia właściciela i tego go powoli oduczamy !!! na razie musimy z niego wykasować dwa zachowania : - rzucanie się na smyczy na inne psy na smyczy - szczególnie większe lub równe sobie:crazyeye: - wyciąganie smyczy do oporu i holowanie właściciela na tejże smyczy (moja Ania ma czasem problem żeby go utrzymać) :diabloti: ale stosując metodę Pani Małgorzaty jest coraz lepiej... Quote
malibo57 Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Od soboty ćwiczę tę metodę na 3 smyczach automatycznych, a ręce mam dwie - zapewniam;-) Działa! Tylko trochę cierpliwości, konsekwencji i ...pełnej smaczków kieszeni:) Prowadzam 47kg, ca18kg i 12 kg (turbodoładowanie), hehe. Aha i napęd 4x4. Quote
łolkiee Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Otrzymaliśmy wieści o piesku :loveu: Przesyłam kilka zdjęć Cheapa z wakacji nad morzem. W kilku słowach napiszę, że Cheap chowa się bardzo dobrze, jest wesoły, aktywny, zdrowy. Uwielbia długie spacery i rzucanie piłki. A plaża i morze okazały się jego najlepszym przyjacielem :) Pozdrawiamy serdecznie Ania K******* i Cheap Quote
malibo57 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Info od Cheapa: "Tak , u Cheapa wszystko super. Dogadują się świetnie z naszym 13 misięcznym synkiem i czasem razem bawią się jakąś piłką. Ogólnie Psioch jest zadbany. Jako że właśnie dostaliśmy kredyt na budowę domu , za rok wyprowadzamy się wszyscy na wieś, Gdzie Cheap będzie miał do dyspozycji 3800m2 :) :) :)" Quote
skandal Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Witajcie, troszkę mnie nie było , ale budowałem Synów , sadziłem Dom i zrobiłem Drzewo :) czy jakoś tak ... Teraz Maks (niecały roczek), Miko (4lata) Ania i Ja mieszkamy na Wsi :) Cheap oczywiście razem z nami - a od ponad roku mieszka z nami jeszcze Kicia "Tania" ... która pojawiła się w naszym Wiejskim domu by tempić Myszy :) a no i dotrzymywać Cheapowi Towarzystwa jak nas nie ma. Cały czas Cheap'as jest zdrowy , nic mu nie dolega i raczej tryska jeszcze młodzieńczą energią :) w wolnych chwilach razem biegamy więc oprócz sporego terenu ma jeszcze możliwość polatać po okolicach :) poniżej fotka Chepa z ostatniego Lata ze swoją ulubioną zabawką ( Starą Oponą z Wózka Mikołaja , od kiedy była wymieniana ponad 2 lata temu , ta stara opona wszędzie z nami jeździ :) :) :) ) Quote
Recommended Posts