Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 649
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[SIZE=3]Co u Ciebie, nasz Tobisiu?[/SIZE]
[SIZE=3]Gdzie Twój domek, czarny misiu?[/SIZE]
[SIZE=3]Wiem: nie jesteś w zwierząt raju...[/SIZE]
[SIZE=3] Czy Cię wciąż tam podgryzają?[/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[IMG]http://i641.photobucket.com/albums/uu138/Pineska_92/afrryt7.jpg[/IMG]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]

Posted

Malwi dzięki za banerek :)

Staruszek z niego nie jest ale ile ma dokładnie to muszę sprawdzic, daję mu góra 5-6 lat.

Karolina pojechała do schroniska, ja niestety nie mogłam, foteczki moze będą dzisiaj wieczorem jak Karolinie uda sie coś zrobic ;)

Posted

Pinesk@ napisał(a):
Malwi dzięki za banerek :)

Staruszek z niego nie jest ale ile ma dokładnie to muszę sprawdzic, daję mu góra 5-6 lat.

Karolina pojechała do schroniska, ja niestety nie mogłam, foteczki moze będą dzisiaj wieczorem jak Karolinie uda sie coś zrobic ;)

Heheh a ja wolę abys dała Mu lata w dole, może 4?? :D

Posted

No i masz cholerka. Przed chwilą rozmawiałam z Karoliną. Pojechała Tobisiowi robić zdjęcia, wzięła aparat i co? Nie włożyła baterii! :mad: :lol: No i nici z dzisiejszych zdjec.
Za to Karolina przekazuje, ze Tobiś jet taaaaki fajny :loveu: Na wybiegu bez kojcowych kolegów chce się bawić zabawkami, biega, ma cały czas uśmiechnięty pyszczek :loveu: Zabijcie, zapomniałam powiedziec zeby zapytała się o wiek i kastrację ale już do niej piszę smsa to będziemy wiedziec za moment ;)

Posted

no szkoda tych fotek:(...cóż poczekamy do następnego razu...Dlaczego taki wesoły psiak nie ma domku to nie wiem:shake:..ale wiem,że mu go musimy znaleść:lol: i to jak najszybciej

Posted

Nikus napisał(a):
no szkoda tych fotek:(...cóż poczekamy do następnego razu...Dlaczego taki wesoły psiak nie ma domku to nie wiem:shake:..ale wiem,że mu go musimy znaleść:lol: i to jak najszybciej

i znajdziemy :) każdy TOBI MUSI mieć wspaniały domek ;)

Posted

[FONT=MS Shell Dlg 2]Tobi jest w schronisku od 2008 roku, w rejestrze psów przyjetych było zapisane, że miał wtedy 8 lat, czyli teraz ma 10. Co do kastracji to pracownik nie wiedział, trzeba bedzie zapytać kierowniczki. Karolina kazała przekazac że to wspaniały pies, nie wiedziała, że drzemie w nim taki potencjał. Wzięła na wybieg całą trójkę, ale to on był najbardziej nią zaabsorbowany, widać, że brakuje mu kontaktów z człowiekiem, które po prostu uwielbia! Po tym, jak hasał, biegał i chciał się bawić nigdy by nie powiedziała, że ma już 10 lat! Był taki szczęśliwy, od razu odżył:)[/FONT]