Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ROZLICZENIE:

Wpłaty:
Brak wpłat

Koszty:
450zł - hotel

RAZEM: - 450zł
-----------------------------------------------------------------

W dniu dzisiejszym pod Warszawą policjanci znaleźli błąkającą się sunię amstaffkę.
Czarna sunia z niewielką ilością białych znaczeń, uszy nie cięte. Była bez obroży. Zadbana.
Brak chipu i tatuażu.
Wiek ok. 2 lat.

Sunia jest typowo domowa, uwielbia jazdę autem, w domu od razu wyciąga się na łóżku.
Do zwierząt raczej nastawiona agresywnie.

Szukamy dla suni DT, ponieważ na razie ulokujemy ją w boksie zewnętrznym z budą. Sunia jest typowo domowa co widać od razu. Teraz na chwilę jest u mnie w domu, bo dopiero wieczorem uda mi się odwieźć do Beaty.

Szukamy najlepiej poprzedniego właściciela.
Ewentualnie po sterylce będziemy szukać nowego.

Tel do mnie: 0501 797 018

Posted

Schroniska obdzwonię jutro, bo dziś nie miałam netu w dzień.

Chipu nie ma, jak pisałam w pierwszym poście. Tatuażu także niet.

Sunia dzisiaj na noc pojechała do Maćka, a jutro Maciek z Kasią zawiozą ją do Radomia do Magdy, bo nie mieliśmy sumienia wsadzić jej do budy z łóżka.

Więc niestety apel - potrzebna zbiórka na hotel. :placz:

Posted

zapraszam na bazarek:

[url=http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13437043#post13437043]Programy/gry edukacyjne dla dzieci - dla bullowatych w potrzebie - Dogomania Forum[/url]

Posted

To ja zamiast bazarku, apeluje niestety o pomoc dla kolejnej astki mieszkającej na ulicy. Zbieramy deklaracje choćby po 1zł.

[url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/ulica-jej-domem-blakajaca-sie-astka-zbieramy-deklaracje-na-hotel-chocby-po-1zl-172949/[/url]

Posted

mała jest na płatnym dt u hodowczyni astów:p

to relacje z dt:

"Suńka dziś przyjechała do mnie - została przez Nas nazwana Dziunią Miała zostać umieszczona w budynku - przeznaczonego - dla psiaków - nie mniej ulokowaliśmy ją w domciu
Jak dla mnie suka przypomina "wyrośniętego" stafika - jest bardzo kontaktowa jeśli chodzi o ludzi - byłam mile zaskoczona jak weszła do domu - jak by nie było - pełnego psiaków i obcych zapachów - z Ginem przywitała się bardzo ładnie - była tylko mała pręga na grzbiecie - nie mniej cieszyła się niesamowicie - za to mój wariat zakochał się na zabój i śpiewał jej serenady hihihihihi.
Na podwórku przejawia chęć do zabawy - dziś bawiła się w przeciąganie.
W domu niestety śpi w klatce ze względu na obecność moich psiaków - nie mniej zachowuje się spokojnie - nie piszczy ani nie chce na siłę wychodzić z niej.

Pozdrawiam."

Posted

Nie, nie pisaliśmy. Z lasu nie mieliśmy jeszcze psów. A jak mieliśmy to dosłownie 1, 2szt.

Z reguły mamy psy ze schronisk (za które musimy dodatkowo wpłacać za wykup).

Posted

Ehh Doddy niestety z miesiąca na miesiąc jest gorzej ze wszystkim...
Brakuje pieniędzy, DT, DS, wszystkiego :-(

Dalej trzymam kciuki że sunia się komuś zgubila!

A jak się miewa niunia w hotelu?

• 2 weeks later...
Posted

Wczoraj Herę odebrał właściciel :)
Znalazł anons w necie.

Zgłaszaj uprzednio zaginięcie do schroniska na paluchu, ja znalezienie, ale jak zwykle paluch nie pomógł :(

Ważne że Hercia wróciła do domu.

Posted

doddy napisał(a):
Wczoraj Herę odebrał właściciel :)
Znalazł anons w necie.

Zgłaszaj uprzednio zaginięcie do schroniska na paluchu, ja znalezienie, ale jak zwykle paluch nie pomógł :(

Ważne że Hercia wróciła do domu.

Wspaniała wiadomość :multi: