doddy Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 ROZLICZENIE: Wpłaty: Brak wpłat Koszty: 450zł - hotel RAZEM: - 450zł ----------------------------------------------------------------- W dniu dzisiejszym pod Warszawą policjanci znaleźli błąkającą się sunię amstaffkę. Czarna sunia z niewielką ilością białych znaczeń, uszy nie cięte. Była bez obroży. Zadbana. Brak chipu i tatuażu. Wiek ok. 2 lat. Sunia jest typowo domowa, uwielbia jazdę autem, w domu od razu wyciąga się na łóżku. Do zwierząt raczej nastawiona agresywnie. Szukamy dla suni DT, ponieważ na razie ulokujemy ją w boksie zewnętrznym z budą. Sunia jest typowo domowa co widać od razu. Teraz na chwilę jest u mnie w domu, bo dopiero wieczorem uda mi się odwieźć do Beaty. Szukamy najlepiej poprzedniego właściciela. Ewentualnie po sterylce będziemy szukać nowego. Tel do mnie: 0501 797 018 Quote
Sylwia K Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 porozwieszamy plakaty w Otwocku -może ktoś ją rozpozna Quote
andzia69 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 mam nadzieję, że jej ktoś jednak szuka:-( Quote
doddy Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Szkoda, że nikt nie może dać jej DT. :-( Łóżkowa niunia, a będzie musiała siedzieć w kojcu. Quote
andzia69 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 szkoda suni:-( Kasia - a schrony powiadomione? a chip ? widać, że ona domowa....:placz: u nas -6 na 9 piętrze...przy ziemi pewnie z -10:-( Quote
doddy Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Schroniska obdzwonię jutro, bo dziś nie miałam netu w dzień. Chipu nie ma, jak pisałam w pierwszym poście. Tatuażu także niet. Sunia dzisiaj na noc pojechała do Maćka, a jutro Maciek z Kasią zawiozą ją do Radomia do Magdy, bo nie mieliśmy sumienia wsadzić jej do budy z łóżka. Więc niestety apel - potrzebna zbiórka na hotel. :placz: Quote
doddy Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Zapomniałam napisać, że sunia zna komendy. Dodatkowo ma szramę na brzuchu jakby po sterylizacji. Quote
fioneczka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 qrcze ... widać że zadbana niuńka jest ... moze jednak ktoś będzie jej szukał Quote
andzia69 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 zapraszam na bazarek: [url=http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13437043#post13437043]Programy/gry edukacyjne dla dzieci - dla bullowatych w potrzebie - Dogomania Forum[/url] Quote
doddy Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 To ja zamiast bazarku, apeluje niestety o pomoc dla kolejnej astki mieszkającej na ulicy. Zbieramy deklaracje choćby po 1zł. [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/ulica-jej-domem-blakajaca-sie-astka-zbieramy-deklaracje-na-hotel-chocby-po-1zl-172949/[/url] Quote
andzia69 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 mała jest na płatnym dt u hodowczyni astów:p to relacje z dt: "Suńka dziś przyjechała do mnie - została przez Nas nazwana Dziunią Miała zostać umieszczona w budynku - przeznaczonego - dla psiaków - nie mniej ulokowaliśmy ją w domciu Jak dla mnie suka przypomina "wyrośniętego" stafika - jest bardzo kontaktowa jeśli chodzi o ludzi - byłam mile zaskoczona jak weszła do domu - jak by nie było - pełnego psiaków i obcych zapachów - z Ginem przywitała się bardzo ładnie - była tylko mała pręga na grzbiecie - nie mniej cieszyła się niesamowicie - za to mój wariat zakochał się na zabój i śpiewał jej serenady hihihihihi. Na podwórku przejawia chęć do zabawy - dziś bawiła się w przeciąganie. W domu niestety śpi w klatce ze względu na obecność moich psiaków - nie mniej zachowuje się spokojnie - nie piszczy ani nie chce na siłę wychodzić z niej. Pozdrawiam." Quote
Alicja Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [FONT=Arial]:multi:dzięki ogromne dla DT mała ma faktycznie staffikowy mordulec [/FONT] Quote
doddy Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Sunia jest na płatnym DT. Zbieramy na jej pobyt 450zł/miesięcznie. Quote
doddy Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Nieśmiało przypomnę, że zbieramy na hotelik dla suni. Zbieramy 450zł. Na chwilę obecną brak jest jakiejkolwiek wpłaty na niunię. :-( Quote
andzia69 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 doddy napisał(a): Na chwilę obecną brak jest jakiejkolwiek wpłaty na niunię. :-( i nie tylko na niunię:-(:-(:-( Quote
mariamc Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Doddy, czy pisałaś o kasę do nadleśnictwa? Zbieramy psy z lasów i co roku prosimy o wsparcie nadleśnictwa i dyrekcję lasów. Rocznie mamy od nich ok 2000.:multi: Quote
doddy Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Nie, nie pisaliśmy. Z lasu nie mieliśmy jeszcze psów. A jak mieliśmy to dosłownie 1, 2szt. Z reguły mamy psy ze schronisk (za które musimy dodatkowo wpłacać za wykup). Quote
Kana Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Ehh Doddy niestety z miesiąca na miesiąc jest gorzej ze wszystkim... Brakuje pieniędzy, DT, DS, wszystkiego :-( Dalej trzymam kciuki że sunia się komuś zgubila! A jak się miewa niunia w hotelu? Quote
doddy Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Poza próbą zabicia piesków jest super. Dobrze dogadała się z 14 latką. ;) Quote
doddy Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 Wczoraj Herę odebrał właściciel :) Znalazł anons w necie. Zgłaszaj uprzednio zaginięcie do schroniska na paluchu, ja znalezienie, ale jak zwykle paluch nie pomógł :( Ważne że Hercia wróciła do domu. Quote
agnieszka32 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 doddy napisał(a):Wczoraj Herę odebrał właściciel :) Znalazł anons w necie. Zgłaszaj uprzednio zaginięcie do schroniska na paluchu, ja znalezienie, ale jak zwykle paluch nie pomógł :( Ważne że Hercia wróciła do domu. Wspaniała wiadomość :multi: Quote
Recommended Posts