Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bazarki dla Alutki zakończone. Nazbierało się w sumie(z bazarków, nie licząc wcześniejszych wpłat) 284 zł: MagdaNS -50zł, malawaszka-44zł, bila-20zł, Frogg-50zł, atomoowka_ak -20zł, niufa-100zł !!!!!
Wcześniejsze wpłaty to 260 zł: matrioszka2 - 130zł (z czego 50 na sterylkę wzięłam), Ra_dunia - 30 zł, basseci mieszek - 100 zł (na sterylkę całość).
Podsumowując:284+260=544 -150=394zł pozostało. Jeżeli czegoś nie ujęłam, proszę mnie poprawić.
Gdybyi okazało się,że w sobotę Alutka rozpocznie nowe życie w nowym domu, to pieniądze przeznaczymy na kogoś innego, czy tak?

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przypominam darczyńców;)
---------------------------------------

wpłata od Ra duni -30zł

AGNIESZKA EWA J.-100zł

JOANNA IZABELA W.-130zł MAGDALENA SZ.-20 zł deklaracja za pazdziernik i listopad

Dzieki
------------------------------
razem 280 zeta

Posted

150zl sterylka
50 zl przeleje na konto lucysxy na karme ,DT jest bezplaty dziekujemy Lucysxy:loveu:
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
zostaje 80zl;)

Posted

Dzięki Funia za korektę: dziewczyny wpłaciły 280 a nie 260 zł jak wyliczyłam wcześniej.
Przepraszam. To bardzo dobrze, bo o 20 zl jest więcej niż mi wychodziło!

Posted

Dzwonią telefony w sprawie Alutki - owszem - ale chyba po usłyszeniu o wizycie przedadopcyjnej panowie tłumaczą ,że jeszcze z żoną naradzą się i oddzwonią... Dziękują za rozmowę i na tym koniec. Na razie nikt drugi raz nie odezwał się.