jola_li Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 [SIZE=6]2[/SIZE]... [COLOR=white]mmmmmm[/COLOR] Quote
3 x Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 [quote name='jola_li'][SIZE=6]2[/SIZE]... [COLOR=white]mmmmmm[/COLOR][/QUOTE] i będzie bum ;) Quote
jola_li Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 [SIZE=7]1...[COLOR=white]mmmmmmm[/COLOR][/SIZE] Quote
3 x Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 [quote name='jola_li'][SIZE=7]1...[COLOR=white]mmmmmmm[/COLOR][/SIZE][/QUOTE] i bum bum bum ;) Quote
Nutusia Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Jutro bumnie :) Byle nie za głośno, żeby się Marlej nie przestraszył :) Jutro jadę do Łodzi. Rok temu, gdy dowiedziałam się, że Marlej poszedł do domu też jechałam do Łodzi - czy to dobra wróżba?... :) Quote
jola_li Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 [CENTER]:tort: :cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao:[/CENTER] Quote
3 x Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 [quote name='jola_li'][CENTER]:tort: :cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao:[/CENTER][/QUOTE] bum bum bum ;) Quote
Ewanka Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 [CENTER][B][COLOR=red][FONT=Georgia][SIZE=3][I][SIZE=4][U]:loveu:[/U][/SIZE][/I][/SIZE][/FONT][/COLOR][/B] :loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu:[/CENTER] [CENTER][B][COLOR=red][FONT=Georgia][SIZE=3][I][SIZE=4][U]Marlej ... [/U][/SIZE][/I][/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][B][COLOR=red][FONT=Georgia][SIZE=3][I][SIZE=4][U]mega-farciarz !!!!!![/U][/SIZE] [/I][/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/CENTER] [CENTER]:sweetCyb: :bigcool: :sweetCyb: :bigcool: :sweetCyb: [/CENTER] [CENTER]:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu: :loveu:[/CENTER] Quote
gusia0106 Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 Zaproszę i poproszę o pomoc [url]http://www.dogomania.pl/threads/210968-Zabierzmy-go-zanim-wpadnie-pod-ko%C5%82a-jakiego%C5%9B-TIRA.-Mamy-czas-do-%C5%9Brody[/url] Quote
gusia0106 Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 Dzień dobry ;) Zaprosić chciałam [url]http://www.dogomania.pl/threads/211936-Taki-mini-mini-ale-warto-zajrze%C4%87-%29-Do-31-lipca-do-22-00[/url] Quote
jola_li Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 [CENTER][COLOR=blue][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Z okazji [SIZE=5]DNIA KUNDELKA [/SIZE]serdecznie zapraszam Wszystkich na premierę [/SIZE][/FONT][/B][/COLOR] [COLOR=blue][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][SIZE=5] KABARETU STARSZYCH KUNDELKÓW[/SIZE] :smile:!!! MARLEJ bardzo mi pomógł w przygotowaniach i ciągle trwa na posterunku ;-)! [/SIZE][/FONT][/B][/COLOR][/CENTER] Quote
gusia0106 Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 No ale gdzie? No ale gdzie? :) Quote
jola_li Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Wejście przez banerek, a potem w lewo ;-)! Quote
gusia0106 Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 Rozmawiałam kilka dni temu z Piotrkiem Marlejowym. Wszystko u nich w porządku, Marlejucha ma miano normalnego psa. No bo tak jest - chodzi na smyczy i bez smyczy, wywala brzuch do głaskania, jeździ samochodem na spotkania rodzinne, śpi w łóżku :) Mój osobisty pies tak nie ma :) Piotrek zadzwonił bo chce mu zmniejszyć dawkę leku psychotropowego, który Marlej cały czas bierze. W końcu jak ma być normalny to do końca :) Piotrek Marlejowy ma rozmawiać z Piotrkiem Behawioralnym i ustalić co i jak. Zapewniłam, że jestem grzeczna i w związku z tym może dostanę zdjęcia ;) Quote
Nutusia Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 To się nazywa prezent świąteczny z prawdziwego zdarzenia! Super! :) Quote
gusia0106 Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 [quote name='Nutusia']To się nazywa prezent świąteczny z prawdziwego zdarzenia! Super! :)[/QUOTE] Mam jeszcze takie dwa w zanadrzu ;) Ale ciiii, wszystko w swoim czasie :) Quote
jola_li Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 [quote name='gusia0106']Mam jeszcze takie dwa w zanadrzu ;) Ale ciiii, wszystko w swoim czasie :)[/QUOTE] Wspaniałe wieści o Marleju nie są dla mnie zaskoczeniem, bo przecież widziałam jak sobie świetnie radził W kasie ;-). SWÓJ CZASIE - NADCHODŹ :-)!!!!! Quote
gusia0106 Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 [quote name='jola_li']Wspaniałe wieści o Marleju nie są dla mnie zaskoczeniem, bo przecież widziałam jak sobie świetnie radził W kasie ;-). SWÓJ CZASIE - NADCHODŹ :-)!!!!![/QUOTE] Nadchodzi, nadchodzi - jeszcze chwilka ;) Quote
Ewanka Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 sir Marlej Wspaniały !!! ... przestępujemy z nogi na nogę ;) Quote
magda222 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 [quote name='gusia0106']Mam jeszcze takie dwa w zanadrzu ;) Ale ciiii, wszystko w swoim czasie :)[/QUOTE] [quote name='jola_li'] SWÓJ CZASIE - NADCHODŹ :-)!!!!![/QUOTE] [quote name='gusia0106']Nadchodzi, nadchodzi - jeszcze chwilka ;)[/QUOTE] [quote name='Ewanka'] ... przestępujemy z nogi na nogę ;)[/QUOTE] Pół dogo przestępuje i czeka ;) Quote
jola_li Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 No i co z TYM czasem? Nadszedł ;-)??? Wspaniałego roku Wszystkim życzę i ---- mam pytanie ;-) - czy możecie polecić jakiegoś warszawskiego weterynarza od zwyrodnienia kręgosłupa? Pilne... Quote
Ewanka Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Odwiedzam, wspominam ... psa wspaniałego. Quote
gusia0106 Posted March 25, 2014 Author Posted March 25, 2014 Mam bardzo złe wieści. Bardzo bardzo złe. Matko...:( Wysłałam do Piotrka maila z pytaniem jak Marlej i taką dostałam odpowiedź: [FONT=Arial][SIZE=2]Cześć Agnieszko, Marleya nie ma, [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]zaginął rok temu w kwietniu i do tej pory się nie odnalazł. Rok temu musieliśmy wyjechać na tydzień za granicę. Zostawiłem Marleya u rodziny, w domu pod Łodzią (wielokrotnie tam z nim byliśmy). Po kilku dniach uciekł, pewnie, żeby mnie szukać (a mówiłem mu, żeby na mnie czekał). Gdy wróciliśmy, to po całej okolicy (bliższej i dalszej) rozwiesiliśmy ogłoszenia+zdjęcie. Przez tydzień, żadnego odzewu, aż tu nagle pojawił się sygnał, że Marley był widziany. Zdjęcia MMS-em, czy to właśnie on. A jak dojechaliśmy na miejsce, to już go nie było. Jak były jakieś wieści, to od razu ktoś z rodziny jechał sprawdzić. Był widziany w kilku miejscach, jedank nigdy nie wracał w to samo miejsce drugi raz. Przeszukiwaliśmy las, jeździliśmy po okolicznych schroniskach i szukaliśmy w środku. [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Rozesłaliśmy mailem zdjęcia, ogłoszenia w necie +nagroda. Bez rezultatu, od końca lata żadnych sygnałów. [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Może ktoś go przygarnął i nie chce oddać... Cały czas za nim bardzo, bardzo tęsknimy... Wysłałam milion pytań, jak będę znała szczegóły zaczynam poszukiwania. Minęło mnóstwo czasu ale...no kurde, musi się udać! [/SIZE][/FONT] [IMG]https://mail.google.com/mail/u/0/images/cleardot.gif[/IMG] Quote
3 x Posted March 25, 2014 Posted March 25, 2014 ku*wa! jesu czemu nie dali znać od razu ? nie Marlej ;( Quote
Recommended Posts