Jump to content
Dogomania

Pół roku trzymali go w piwnicy!!!A teraz śpi na kanapie:) Marlej ma dom! :):)

Recommended Posts

Posted

[quote name='gusia0106']Żeby była jasność - ja nie chce się go pozbyć.
Nie oddam go byle komu i to będzie musiała być wyjątkowa adopcja.
Z jednej strony - oczywiście, jest za wcześnie, ale z drugiej - a na co mamy jeszcze czekać?
W nim nie zajdą żadne spektakularne zmiany już.[/QUOTE]

Trzeba też wziąć poprawkę na to, że ten wyjątkowy dom nie trafi się pewnie tak szybko....może upłynąć jeszcze sporo czasu zanim dojdzie do adopcji...

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a moze akurat znajdzie sie ktoś kto zechce Marleja takiego jakim jest i z pełną swiadomością
a poza tym bedziemy widzieli jaki jest teoretycznie odzew na pozniejsze ogłoszenia :)
Tora&Faro - dobra robota z tymi ogłoszeniami :)

btw robić mu w końcu to obiecane allegro czy nie?

Posted

[quote name='mysza 1']Kurde, chyba za wcześnie na adopcję, naprawdę musiałby to byc ktoś wyjątkowy, żeby tak z nim pracować.
Co mu się stało kurde...[/QUOTE]

Witajcie, powiem tylko tyle mam nadzieje ,ze nikomu nie stanie sie krzywda......Bardzo, bardzo mi przykro.

Posted

[quote name='gusia0106']Żeby była jasność - ja nie chce się go pozbyć.
Nie oddam go byle komu i to będzie musiała być wyjątkowa adopcja.
Z jednej strony - oczywiście, jest za wcześnie, ale z drugiej - a na co mamy jeszcze czekać?
W nim nie zajdą żadne spektakularne zmiany już.[/QUOTE]

Oj wiem, że nie chcesz się pozbyć ale naiwnie myślałam, że jednak zajdą te zmiany, że jest jakby w połowie drogi.
A jak nie zajdą no to trzeba mu takiej drugiej Gusi tylko na DS. Gdzies musi być przecież;)

Posted

Jest tu ktoś z Saskiej Kępy, Pragi Południe? Jest dom do sprawdzenia na Międzynarodowej, prośba z Wrocławia; sprawa pilna, bo w sobotę ta Pani ma być we Wrocku i chce zabrać psa.
Ja wczoraj jeździłam z Bianką, wróciłam do domu ok 21, dzisiaj chciałabym po pracy do niej jechać, jutro mam najprawdopodobniej adopcję Paxa w Konstancinie po pracy.
Może przypadkiem ktoś pomoże?

Posted

[quote name='mysza 1']Jest tu ktoś z Saskiej Kępy, Pragi Południe? Jest dom do sprawdzenia na Międzynarodowej, prośba z Wrocławia; sprawa pilna, bo w sobotę ta Pani ma być we Wrocku i chce zabrać psa.
Ja wczoraj jeździłam z Bianką, wróciłam do domu ok 21, dzisiaj chciałabym po pracy do niej jechać, jutro mam najprawdopodobniej adopcję Paxa w Konstancinie po pracy.
Może przypadkiem ktoś pomoże?[/QUOTE]

Rufusowa jest :eviltong:

Posted

[quote name='gusia0106']Rufusowa jest :eviltong:[/QUOTE]

[quote name='Kostek']ania_sami blisko mieszka
502 385 252

jak bedzie chciala kogos opier... kto ja zglosil to przyjme to na glowe ;)[/QUOTE]

O proszę, wspaniale, zaraz piszę. Dzięki

Posted

[quote name='mysza 1']Jest tu ktoś z Saskiej Kępy, Pragi Południe? Jest dom do sprawdzenia na Międzynarodowej, prośba z Wrocławia; sprawa pilna, bo w sobotę ta Pani ma być we Wrocku i chce zabrać psa.
Może przypadkiem ktoś pomoże?[/QUOTE]

SDB ma rzut beretem do miedzynarodowej

Posted

obiecane allegro adopcyjne dla Malej
troszkę zmodyfikowałam ogólna treść ;) mam nadzieję, ze zostanie mi wybaczone ;)

[URL="http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1046546759"]ALLEGRO MARLEJ[/URL]

Posted

[quote name='3 x']obiecane allegro adopcyjne dla Malej
troszkę zmodyfikowałam ogólna treść ;) mam nadzieję, ze zostanie mi wybaczone ;)

[URL="http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1046546759"]ALLEGRO MARLEJ[/URL][/QUOTE]

Dziękujemy Ciociu :) Nieźle jest :)

Posted

[quote name='mysza 1']Miałam ogłaszać ale nie zdążyłam jeszcze. Sorry :oops:

Gusiu, jak on się zachowuje?[/QUOTE]

Mhm....oględnie mówiąc poprawnie, choć z wyskokami.
Do mnie, zołz okropny ;)

Posted

[quote name='gusia0106']Dziękujemy Ciociu :) Nieźle jest :)[/QUOTE]

nieźle to będzie jak znajdzie kanapę :)

btw nie wiem czy zauwazyliście ale w aukcji jest inf o zaczipowaniu Marleja ;)

Posted

[quote name='3 x']nieźle to będzie jak znajdzie kanapę :)

btw nie wiem czy zauwazyliście ale w aukcji jest inf o zaczipowaniu Marleja ;)[/QUOTE]

Zauważyłam :)

Posted

[quote name='gusia0106']Zauważyłam :)[/QUOTE]

a czy zostaną wobec tego wyciągnięte jakieś konsekwencje?
wobec Marleja
albo wobec mnie :evil_lol:

Posted

[quote name='3 x']a czy zostaną wobec tego wyciągnięte jakieś konsekwencje?
wobec Marleja
albo wobec mnie :evil_lol:[/QUOTE]

No zostaną - w zasadzie i wobec Ciebie i wobec Glizdy. W końcu jak już będzie zaczipowany to na Ciebie ;)

Posted

to ja pochwalę się jeszcze jednym allegro
chociaż wolałabym go nigdy nie musieć robić
pewnei wiecie ze u Biafry jest powódz i jest zupełnie nieciekawie

mam nadzieje, ze choć trochę przyczynimy się do pokrycia szkód wyrządzonych przez wodę
oby tylko juz przestało lac
bo nie chcę myślec co może się stac jak cała góra zacznie schodzić w dół :(

[B][COLOR="#ff0000"]prosze o reklamę allegro[/COLOR][/B], zeby trafić do jak największej liczy osób:
allegra dwa identyczne wystawione sa w dwóch działach - Psy i konie

zapraszam:

[URL="http://www.allegro.pl/item1046548037_pomocy_powodz_zalewa_zwierzeta_pomoz.html"]allegro - Powódz u Biafry- pomóz! - 1[/URL]

[URL="http://www.allegro.pl/item1046548040_pomocy_powodz_zalewa_zwierzeta_pomoz.html"]allegro - Powódz u Biafry- pomóz! - 2[/URL]

i przepraszam za spam

Posted

[quote name='Tora&Faro']Byłam....kupiłam cegiełki...to straszne co się tam dzieje:([/QUOTE]

jest fatalnie
Iza potrzebuje pomocy fizycznej
musi przeniesc budy
a o dom to chyba trzeba sie tylko modlić zeby nie zjechał z górą błota :(