Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 221
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Strasznie ubłocona,bo to jeszcze stary boks.A radosci było tak wile z odwiedzin,ze zderzyłysmy sie głowami.Ale co tam,grunt,ze psisko tak cieszyło sie z odwiedzin.Ona pieknie chodzi na smyczy i obok bez smyczy,ale radosć wyraza podskokami:evil_lol:Kochana malutka.

Posted

Taka młoda,śliczna i bez domku:shake::shake::shake: Ale patrzcie ile ślicznych czarnulek czeka w Orzechowcach: Mela,Nela,Brita i pewnie wiele innych.
Ludzie się boją czarnych psów,czy co:shake::shake::placz:

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Ale patrzcie ile ślicznych czarnulek czeka w Orzechowcach: Mela,Nela,Brita i pewnie wiele innych.
Ludzie się boją czarnych psów,czy co:shake::shake::placz:

powoli i może damy rade choc kilka wyciągnąć....

Posted

Wiesz,ja luster unikam:evil_lol::diabloti:teraz poszłam zobaczyc jak zapytałas:eviltong:taka mała kreseczka tuz nad brwia,nie pierwsza nie ostatnia:cool3:Mela,ja tam wierze,ze jak becia zakłada watek to dopniemy swego,z Nelusią natomiast trudno....:-(

Posted

figa33 napisał(a):
Mela ma ponad 500 wejść , obserwatora i to wszystko do doooo....:shake:
a przecież się podoba.........
trzeba cierpliwie czekać:razz:

niestety czasami długo się czeka na domek i to paradoksalnie dla psiaków ładnych i młodych, podczas gdy te biedne, starsze i schorowane szybciej domek znajdują....

Posted

Ma temperament,podskakuje,umie sie cieszyc jak wariat.Ale tez słucha,nie oddala sie ładnie chodzi na smyczy nawet za blisko człowieka,ze czasem mozna sie wywrócic na niej:evil_lol:Ostatnio z radosci rozwaliła mi łuk brwiowy,ale ja tez energiczna i...zderzyłysmy sie głowami:evil_lol::diabloti:Ruchliwa radosna,ale patrzy w człowieka i klei sie do niego.

Posted

halcia napisał(a):
Melus kochana,leje i leje...nawet nie chce myslec jak wygladasz....:shake::shake:

Teraz to nawet nie ma szans na adopcje,nikt nie zechce psa wyglądającego jak przemoknięta kura...:shake::shake:

Posted

[quote name='figa33']no , kurna , ja nie wiem co ci ludzie....

czekamy, czekamy......i jeszcze raz prosze osoby pomagające w ogłoszeniach o robienie kontaktów na majuskę !!!! Dzięki.