Becia66 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 To kolejna nasza ukochana sunia. Urodzona w schronisku 2 lata temu, nie miała szczęścia do tej pory poznać co to prawdziwy dom i swój człowiek do kochania. Jeszcze rok temu nieśmiala i przestraszona wejściem człowieka do boksu - zaczęła powoli otwierać się, ufać. Sama domaga się spacerków stojąc na tylnych łapkach na budzie, patrząc intensywnie w oczy by o niej nie zapomnieć. Bardzo ładnie chodzi na smyczy, a puszczona z niej nie odbiega tylko kroczy dumnie przy człowieku. Może myśli że to ten na zawsze ? Łagodna dla ludzi i innych zwierząt, byłaby dobrym towarzyszem i oddanym przyjacielem dla każdego.Uwielbia być głaskana, pieszczona i prosi o więcej - wkładając swoją kochana łepetynkę pod pachę. Jest pogodną, radosną sunią przy osobach które zna. Przy obcej zaś może być nieufna przy pierwszym kontakcie ale to pojętna i mądra sunia która szybko sie uczy i w mig łapie to, czego sie od niej oczekuje. Jest śliczna... wygląda jak czarny wilk z lśniącą i jedwabiście miękką sierścią. Jest wysterylizowana. To sunia rekomendowana przez rzeszowskie wolontariuszki. Kto ją weżmie zyska wiernego przyjaciela na dłuuuuugie lata. kontakt mail [email protected] tel.606262450 Quote
Becia66 Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 Może ktoś chce śliczną czarnulkę ? :razz: Quote
majuska Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Piękna czarnulka. Do ogłoszonek przystapić nam trzeba... Beciu ja wklejam na zmianę albo z fotosika, albo z imageshacka, one działaja jak chcą, ale zwykle jeden z dwóch działa. Quote
karolciasz28 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Wątków mamy.. Ja już nie wyrabiam z ogłoszeniami, bo szkoła tam to siamto,ale porobimy kochanej czarnulce.:loveu: Quote
majuska Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Wiele wątków zamarło, niektórym psiakom sie udało znaleźć domki, więc musimy wciąż dalej działać, kto ma czas, umie i da radę niech pomaga, bo adopcje stoją, ogłaszajmy psiaczki , pokazujmy, bo bez tego cieniutko...:shake: Quote
Becia66 Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 Mordko cudna, całujemy cie w ten wielki mokry nochal......:loveu: Quote
Becia66 Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='SZPiLKA23']jezzzzdem.... ja tez jezzzdem ale co z tego jak więcej nikogo nie ma....:shake: No to jeszcze jedno zdjątko.... Quote
halcia Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Jestem ,jestem,przeciez to kolejna pupilka,młoda,sliczna i zywiołowa.Całe dziecinstwo upłynęło jej w schronisku:-(schroniskowe imie z galerii to Tonia.My nie wiedzac tego wczesniej ,wołałysmy Mela i dla nas tak juz zostało. Wyprowadzana była czesto z Nela i tak fajnie było wołac:Nela,Mela:eviltong: Quote
karolciasz28 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Ja też jestem:eviltong::eviltong: I ogłoszonka się robią;) Quote
halcia Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Drobna,młoda,sliczna sunia czeka na dom! Quote
Becia66 Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='halcia']Drobna,młoda,sliczna sunia czeka na dom![/QUOTE] najważniejsze że wypłynęła z anonimowości czyli pierwszy ku lepszemu krok zrobiony... Quote
Becia66 Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Na wątku Neli znalazłam pare fajnych fotek naszej Meluni....:loveu: Dokleiłam na pierwszej stronie......Jaka ona śliczna.....:loveu: Uwielbiam czarnulki..... Quote
halcia Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Być moze ,bo i Mele starałam sie pokazac...a nie było gdzie...no i ze Szpilką wciskałysmy tam gdzie sie dało,był czas,ze razem były oswajane,ale Meli to zajęło 3 wyjscia i pokochała spacerki...a Nelutkiem bywało róznie.Jak to warto czasem pogrzebac na watkach czy w "archiwum";)Mela ja wierze,ze domek znajdziesz,gorzej z Nelą....:shake: Quote
karolciasz28 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Kupię psa, psiamania,e-ogłoszenia24,pineska,przygarnij zwierzaka,adopcje psów,petworld,ojej. Na razie tyle dorobię jeszcze gumtrre i parę innych. Quote
Becia66 Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='karolciasz28']Kupię psa, psiamania,e-ogłoszenia24,pineska,przygarnij zwierzaka,adopcje psów,petworld,ojej. Na razie tyle dorobię jeszcze gumtrre i parę innych. karolciu szatan z ciebie nie dziewczyna....:diabloti: Wielkie dzięki !!! :calus: Quote
halcia Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Tez sie przyłaczam do podziekowan dla Karolci.Sunia piekna,młodzutka,niepotrzebnie" nabija"latek w schronisku.Jest przyjazna i żywiołowa,ale sama radosć. Quote
karolciasz28 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='becia66']karolciu szatan z ciebie nie dziewczyna....:diabloti: Wielkie dzięki !!! :calus:[/QUOTE] Szatan:diabloti::evil_lol: Może coś w tym jest..:eviltong::eviltong::evil_lol: Quote
halcia Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Meluniu!Masz tak piekne zdjecia,musisz wpasć komus w oko! Quote
Becia66 Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='halcia']Meluniu!Masz tak piekne zdjecia,musisz wpasć komus w oko! mogę jeszcze dołożyć parę.... Nie znasz halciu tych zdjęc bo je wklejam po raz pierwszy robione jeszcze w lutym ale ponieważ Mela wątku nie miala to nie było gdzie wkleić... Quote
halcia Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 No ale siebie rozpoznaje:diabloti:a te co Ci ze dwa m-ce temu wysłałam ,masz? Quote
halcia Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Oj,Melus,błoto pewnie z ciebie kapie równo:shake::shake::shake: Quote
Becia66 Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 halcia napisał(a):Oj,Melus,błoto pewnie z ciebie kapie równo:shake::shake::shake: pewnie kapie....:shake: Quote
Recommended Posts