Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To kolejna nasza ukochana sunia. Urodzona w schronisku 2 lata temu, nie miała szczęścia do tej pory poznać co to prawdziwy dom i swój człowiek do kochania.
Jeszcze rok temu nieśmiala i przestraszona wejściem człowieka do boksu - zaczęła powoli otwierać się, ufać. Sama domaga się spacerków stojąc na tylnych łapkach na budzie, patrząc intensywnie w oczy by o niej nie zapomnieć. Bardzo ładnie chodzi na smyczy, a puszczona z niej nie odbiega tylko kroczy dumnie przy człowieku. Może myśli że to ten na zawsze ?
Łagodna dla ludzi i innych zwierząt, byłaby dobrym towarzyszem i oddanym przyjacielem dla każdego.Uwielbia być głaskana, pieszczona i prosi o więcej - wkładając swoją kochana łepetynkę pod pachę.
Jest pogodną, radosną sunią przy osobach które zna. Przy obcej zaś może być nieufna przy pierwszym kontakcie ale to pojętna i mądra sunia która szybko sie uczy i w mig łapie to, czego sie od niej oczekuje.
Jest śliczna... wygląda jak czarny wilk z lśniącą i jedwabiście miękką sierścią.
Jest wysterylizowana.
To sunia rekomendowana przez rzeszowskie wolontariuszki. Kto ją weżmie zyska wiernego przyjaciela na dłuuuuugie lata.
kontakt mail [email protected] tel.606262450

• Replies 221
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piękna czarnulka.
Do ogłoszonek przystapić nam trzeba...

Beciu ja wklejam na zmianę albo z fotosika, albo z imageshacka, one działaja jak chcą, ale zwykle jeden z dwóch działa.

Posted

Wiele wątków zamarło, niektórym psiakom sie udało znaleźć domki, więc musimy wciąż dalej działać, kto ma czas, umie i da radę niech pomaga, bo adopcje stoją, ogłaszajmy psiaczki , pokazujmy, bo bez tego cieniutko...:shake:

Posted

Jestem ,jestem,przeciez to kolejna pupilka,młoda,sliczna i zywiołowa.Całe dziecinstwo upłynęło jej w schronisku:-(schroniskowe imie z galerii to Tonia.My nie wiedzac tego wczesniej ,wołałysmy Mela i dla nas tak juz zostało. Wyprowadzana była czesto z Nela i tak fajnie było wołac:Nela,Mela:eviltong:

Posted

Być moze ,bo i Mele starałam sie pokazac...a nie było gdzie...no i ze Szpilką wciskałysmy tam gdzie sie dało,był czas,ze razem były oswajane,ale Meli to zajęło 3 wyjscia i pokochała spacerki...a Nelutkiem bywało róznie.Jak to warto czasem pogrzebac na watkach czy w "archiwum";)Mela ja wierze,ze domek znajdziesz,gorzej z Nelą....:shake:

Posted

[quote name='karolciasz28']Kupię psa, psiamania,e-ogłoszenia24,pineska,przygarnij zwierzaka,adopcje psów,petworld,ojej.
Na razie tyle dorobię jeszcze gumtrre i parę innych.

karolciu szatan z ciebie nie dziewczyna....:diabloti:
Wielkie dzięki !!! :calus:

Posted

[quote name='halcia']Meluniu!Masz tak piekne zdjecia,musisz wpasć komus w oko!

mogę jeszcze dołożyć parę....
Nie znasz halciu tych zdjęc bo je wklejam po raz pierwszy robione jeszcze w lutym ale ponieważ Mela wątku nie miala to nie było gdzie wkleić...