Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny, ogromna prośba:multi:. Jutro od 15 dziewczyna z Wrocławia będzie rozdawać plakaty Potoska, Amorka i Sonieczki. Trzymać kciuki, może Wrocław będzie szczęśliwy?:multi:

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='magda222']Nnno :mad:

Ale se pozwoliłam :evil_lol: :megagrin:[/QUOTE]

A kto by mnie mógł dzisiaj zmobilizować jak nie Ty:evil_lol:.
Lepiej by jeszcze brzmiało, gdybyś napisała, że paskiem pogonisz:evil_lol:

Posted

[quote name='irenaka']A kto by mnie mógł dzisiaj zmobilizować jak nie Ty:evil_lol:.
Lepiej by jeszcze brzmiało, gdybyś napisała, że paskiem pogonisz:evil_lol:[/QUOTE]

Nie widzisz, że maczugę wyciągnęłam? :evil_lol:

Posted

[quote name='majqa']Weekend w toku, pogoda jak drut. :-) Pewno psiaki buszują na dworze. :-)[/QUOTE]

U nas buszują na polu a widzę, że Łodzi, tak jak w Warszawie buszują na dworze:evil_lol:.
Oby tak było, bo pogoda miodzio:eviltong:

Posted

za każdym razem - cala drży
[IMG]http://www.youtube.com/watch?v=oOl4N0YyzNg[/IMG][video=youtube;oOl4N0YyzNg]http://www.youtube.com/watch?v=oOl4N0YyzNg[/video]

Posted

Strach Soni przed smycza jest ogromny, ma jakies bardzo zle doswiadczenia, bidulka.:shake:
Podziwiam to jak z Sonia pracujecie i ,ze macie tyle serca i cierpliwosci.

Posted

Jedna, wielka katastrofa. Dziękuję Ronju, że nam to pokazałaś. Przypomnij mi proszę, czy to, co widzę teraz wyglądało tak samo na początku, czy też ten filmik oznacza i tak jakiś postęp Soni? Jest lepiej w Twoim odczuciu, czy jest tak samo i cały czas tak było?

Posted

jest lepiej o tyle, że z luźną smyczą, dyndającą Sonia przemieszcza się już normalnie. początkowo siedziala cały czas skulona w jednym miejscu. z przypiętą smyczą nie wychodziła na dwór, nie podchodziła do miski. wystarczyło tylko odpiąć smycz, a wracała normalna Sonia. od dłuższego czas probujemy łapać za tę smycz, ale efekty są właśnie takie jak na filmach - paniczna ucieczka lub przywieranie ze strachu do ziemi.

Posted

Złapanie za smycz daje napięcie w obróżce/ poczucie ciągnięcia za szyję, a czy próbowaliście z puszorkiem? Ciekawa jestem, czy było lub czy byłoby tak samo.