marysia55 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 :Cool!:[B] W związku z kolejną deklaracją mam przyjemność znowu edytować ten post[/B]:Cool!: Na ten moment za faktury od weta ( [B]317,58[/B]) mamy uciułane :lol: : [B][COLOR="#000080"]10,- Irenaka :loveu: 10,- Dzidzia56 :loveu: 10,- marysia55:loveu:(sama sobie wyznam miłość:evil_lol:) 20,- sylwiaso :loveu: 30,- Lucia :loveu: 70,- łagierek :loveu: 50,- Magda222 :loveu: ----------- 200,- [/COLOR][/B] [B][COLOR="#556b2f"]Mam taką cichą nadzieję, że dzięki Wam nie raz mi przyjdzie edytować ten post :roll::roll:[/COLOR][/B] Dziękuje wszystkim :Rose::Rose::Rose: którzy już się wpisali na tę listę i serdecznie zapraszam tych nieśmiałych co się jeszcze zastanawiają :cool1::cool1::cool1: [B]Do pełni szczęścia brakuje nam [COLOR="#800080"]117,58[/COLOR] :roll:[/B] Liczymy na każdego[B] 'piątaka'[/B] od cioteczek :calus:i wujków :calus: Prosimy pięknie podarujcie Sonii troszkę złotówek :modla::modla::modla: Quote
irenaka Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Jeszcze troszeczkę Kochani:loveu: takich monetek i będzie OK:multi: [IMG]http://img412.imageshack.us/img412/1098/powiekszenie5zl.jpg[/IMG] Martusiu, a jak Sonieczka? Quote
majqa Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 [quote name='marysia55'](...) [B]Do pełni szczęścia brakuje nam [SIZE=4][COLOR=Red]117,58[/COLOR][/SIZE] :roll:[/B] (...) Prosimy pięknie podarujcie Sonii troszkę złotówek :modla::modla::modla:[/QUOTE] Godne przypomnienia. Sonia prosi o pomoc! Quote
feliksik Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Onet na Światowy Dzień Zwierząt (4.10) przygotował galerię zwierzaków z dogo do adopcji - Spójrzcie jest tam wśród nich nasz pupil Sonia: [URL="http://pies.onet.pl/1209,1,1,dom_potrzebny_od_zaraz,galeria.html"][FONT=Tahoma][SIZE=2][COLOR=#800080]http://pies.onet.pl/1209,1,1,dom_potrzebny_od_zaraz,galeria.html[/COLOR][/SIZE][/FONT][/URL][FONT=Tahoma][SIZE=2] [/SIZE][/FONT] Quote
irenaka Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Haneczko:loveu:, ogromnie dziękuję za szansę na dom dla Sonieczki, Amorka i Patoska:Cool!::Cool!: Dziękuję Ci za WIELKIE SERDUSZKO:klacz: i OGROM PRACY:mdleje:!!!!!:calus: Quote
marysia55 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Wpadłam na wątek żeby sobie po-edytować, a tu 'd***a blada' :placz: . Ja już dzięki Wam ludziska kochane zrobiłam się nałogowcem, a teraz jak widać skazujecie mnie na "odwykówkę":cool3:. Eeehhhh, idę w takim razie dalej sprzątać chałupę [IMG]http://emoty.blox.pl/resource/cray.gif[/IMG][IMG]http://emoty.blox.pl/resource/cray.gif[/IMG][IMG]http://emoty.blox.pl/resource/cray.gif[/IMG] Quote
ronja Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Sonia wylizuje się, zdarza jej się popuścić na poslanie. od 2 dni jest wycofana - nie wiemy z jakiego powodu, bo nic się nie zmieniło. problemem jest nawet podejście do miski. niechętnie podchodzi. gdzieś ta jej radość uciekła. Bartek wyczytał, że odstawienie hormonów u kobiet może spowodować nawet depresję. byłam dziś u weta po antybiotyk dla Soni, zapytałam czy to możliwe, ale wetka się uśmiała z Bartkowych teorii. kazała nam obserwować Sonię. Quote
majqa Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 [quote name='ronja']Sonia (...) od 2 dni jest wycofana - nie wiemy z jakiego powodu, bo nic się nie zmieniło. problemem jest nawet podejście do miski. niechętnie podchodzi. gdzieś ta jej radość uciekła. (...).[/QUOTE] Oj bido, chandra jesienna, czy coś poważnego? :-( Quote
marysia55 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 [quote name='marysia55']:Cool!:[B] W związku z kolejną deklaracją mam przyjemność znowu edytować ten post[/B]:Cool!: Na ten moment za faktury od weta ( [B]317,58[/B]) mamy uciułane :lol: : [B][COLOR="#000080"]10,- Irenaka :loveu: 10,- Dzidzia56 :loveu: 10,- marysia55:loveu:(sama sobie wyznam miłość:evil_lol:) 20,- sylwiaso :loveu: 30,- Lucia :loveu: 70,- łagierek :loveu: 50,- Magda222 :loveu: ----------- 200,- [/COLOR][/B] [B][COLOR="#556b2f"]Mam taką cichą nadzieję, że dzięki Wam nie raz mi przyjdzie edytować ten post :roll::roll:[/COLOR][/B] Dziękuje wszystkim :Rose::Rose::Rose: którzy już się wpisali na tę listę i serdecznie zapraszam tych nieśmiałych co się jeszcze zastanawiają :cool1::cool1::cool1: [B]Do pełni szczęścia brakuje nam [COLOR="#800080"]117,58[/COLOR] :roll:[/B] Liczymy na każdego[B] 'piątaka'[/B] od cioteczek :calus:i wujków :calus: Prosimy pięknie podarujcie Sonii troszkę złotówek :modla::modla::modla:[/QUOTE] [B]cicho wszędzie, pusto wszędzie ... co to będzie ... co to będzie :cool3:[/B] nie tak miało być :shake: w ten piątkowy wieczór :oops: [B]ciotki i wujki ... plisss , kto wrzuci "piątaka" do skarpetki Sonii :loveu:[/B] Quote
Asior Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 [quote name='ronja']Sonia wylizuje się, zdarza jej się popuścić na poslanie. od 2 dni jest wycofana - nie wiemy z jakiego powodu, bo nic się nie zmieniło. problemem jest nawet podejście do miski. niechętnie podchodzi. gdzieś ta jej radość uciekła. Bartek wyczytał, że odstawienie hormonów u kobiet może spowodować nawet depresję. byłam dziś u weta po antybiotyk dla Soni, zapytałam czy to możliwe, ale wetka się uśmiała z Bartkowych teorii. kazała nam obserwować Sonię.[/QUOTE] hmm a może to konsekwencje tego wyciskania moczu, może jakiś stan zapalny się jej zrobił??? Quote
majqa Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Asiu, nawet jeśli to przecież Sonia wciąż, o ile pamiętam, bierze antybiotyk. Quote
ronja Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Sonia "się naprawiła". dziś normalnie buzi dała i się cieszyła. nie wiem czemu 2 dni była taka wycofana. Quote
majqa Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Ronju, a może po prostu...[I] Nie miała dnia[/I] przez dwa dni. Pogoda była parszywa, wahania ciśnienia jak diabli, a zmierzam do tego, że choć o swoim psiakach i kociakach nie powiedziałabym, że były przez właśnie ostatnie dwa dni wycofane to... przy tym tąpnięciu pogodowym zachowywały się inaczej, aż się niepokoiłam, czy nie są chore - były ospałe, nie dojadały, mimo smakowitości itd. I psiak ma prawo do złego samopoczucia. Tak czy owak bardzo się cieszę, że Sonia weszła na właściwe obroty. Quote
irenaka Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 [quote name='majqa']Ronju, a może po prostu...[I] Nie miała dnia[/I] przez dwa dni. Pogoda była parszywa, wahania ciśnienia jak diabli, a zmierzam do tego, że choć o swoim psiakach i kociakach nie powiedziałabym, że były przez właśnie ostatnie dwa dni wycofane to... przy tym tąpnięciu pogodowym zachowywały się inaczej, aż się niepokoiłam, czy nie są chore - były ospałe, nie dojadały, mimo smakowitości itd. I psiak ma prawo do złego samopoczucia. Tak czy owak bardzo się cieszę, że Sonia weszła na właściwe obroty.[/QUOTE] Rozum mówi mi to samo, ale niepokój o Sonię jest u mnie wielki. Pozbyć się go nie mogę:shake:. Quote
marysia55 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 [B][COLOR="#000080"]ciotki i wujki ... plisss , kto wrzuci "piątaka" do skarpetki Sonii:loveu:[/COLOR][/B] Quote
magda222 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 [quote name='ronja']Sonia wylizuje się, zdarza jej się popuścić na poslanie. od 2 dni jest wycofana - nie wiemy z jakiego powodu, bo nic się nie zmieniło. problemem jest nawet podejście do miski. niechętnie podchodzi. gdzieś ta jej radość uciekła. Bartek wyczytał, że odstawienie hormonów u kobiet może spowodować nawet depresję. byłam dziś u weta po antybiotyk dla Soni, zapytałam czy to możliwe, ale wetka się uśmiała z Bartkowych teorii. kazała nam obserwować Sonię.[/QUOTE] No przecież Sonia ma "te dni" i to wszystko tłumaczy ;) Quote
marysia55 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 [quote name='marysia55'][B][COLOR="#000080"]ciotki i wujki ... plisss , kto wrzuci "piątaka" do skarpetki Sonii:loveu:[/COLOR][/B][/QUOTE] a ja dalej "po prośbie" chodzę i się przypominam. Może zaglądnie tutaj ktoś z "niepotrzebnym mu piątakiem" :) Quote
marysia55 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 [quote name='marysia55']:Cool!:[B] W związku z kolejną deklaracją mam przyjemność znowu edytować ten post[/B]:Cool!: Na ten moment za faktury od weta ( [B]317,58[/B]) mamy uciułane :lol: : [B][COLOR="#000080"]10,- Irenaka :loveu: 10,- Dzidzia56 :loveu: 10,- marysia55:loveu:(sama sobie wyznam miłość:evil_lol:) 20,- sylwiaso :loveu: 30,- Lucia :loveu: 70,- łagierek :loveu: 50,- Magda222 :loveu: ----------- 200,- [/COLOR][/B] [B][COLOR="#556b2f"]Mam taką cichą nadzieję, że dzięki Wam nie raz mi przyjdzie edytować ten post :roll::roll:[/COLOR][/B] Dziękuje wszystkim :Rose::Rose::Rose: którzy już się wpisali na tę listę i serdecznie zapraszam tych nieśmiałych co się jeszcze zastanawiają :cool1::cool1::cool1: [B]Do pełni szczęścia brakuje nam [COLOR="#800080"]117,58[/COLOR] :roll:[/B] Liczymy na każdego[B] 'piątaka'[/B] od cioteczek :calus:i wujków :calus: Prosimy pięknie podarujcie Sonii troszkę złotówek :modla::modla::modla:[/QUOTE][COLOR="#0000ff"] już 1,5 dnia nie edytowałam tego postu:shake:. Wiecie jakie to przykre :placz:. Normalnie czuję się jak narkoman 'na głodzie':cool3:[/COLOR] Quote
irenaka Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 [quote name='marysia55'] Normalnie czuję się jak narkoman 'na głodzie':cool3:[/COLOR][/QUOTE] Po takim hasełku, to z całą pewnością ktoś się pojawi i pomoże:evil_lol:. Sonia na długach, Marysia na głodzie, dogomaniacy nie będą mieć wyjścia:modla::modla:. Zrobiłam aktualizację pierwszej stronki, proszę o uwagi. Quote
majqa Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 [quote name='irenaka']Rozum mówi mi to samo, ale niepokój o Sonię jest u mnie wielki. Pozbyć się go nie mogę:shake:.[/QUOTE] Wiem i rozumiem. Quote
marysia55 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 [quote name='marysia55']a ja dalej "po prośbie" chodzę i się przypominam. Może zaglądnie tutaj ktoś z "niepotrzebnym mu piątakiem" :)[/QUOTE] a ja dalej czekam na chociażby jedną duszyczkę , która dorzuci coś do leczenia Sonii:modla::modla::modla: Quote
marysia55 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 [quote name='marysia55']a ja dalej czekam na chociażby jedną duszyczkę , która dorzuci coś do leczenia Sonii:modla::modla::modla:[/QUOTE] i dalej czekam ......... :placz: Quote
irenaka Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 A ja całuję kochaną mordeczkę Sonieczki w niedzielny wieczór i pytam o zdrówko:-) Mam nadzieję, że jest OK? Marysiu:loveu:, chyba musimy poczekać na wypłaty. Teraz u wszystkich w kieszeni pustki:shake: Quote
Recommended Posts