marysia55 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='sylwiairys']jak to się mówi co się odwlecze to nie uciecze :) Amorku już czekam tu na ciebie muszę tylko po koleżance z cieczką wszystko wyszorować bo będzie chłopak niuchał i niuchał aż mu nos odpadnie :)[/QUOTE] Amorek jak wpadniesz w "łapki" Sylwi :evil_lol: ... to dowiesz się co to dyscyplina i "mądra miłość" ... Patosek już tego zasmakował ... i od razu ( no prawie) domek się znalazł :lol::lol: Czego i tobie życzę słodziaku :loveu: Sylwia :lol:, ale Amorek nie ma nadwagi :diabloti: Quote
irenaka Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 [quote name='marysia55']Amorek jak wpadniesz w "łapki" Sylwi :evil_lol: ... to dowiesz się co to dyscyplina i "mądra miłość" ... Patosek już tego zasmakował ... i od razu ( no prawie) domek się znalazł :lol::lol: Czego i tobie życzę słodziaku :loveu: Sylwia :lol:, ale Amorek nie ma nadwagi :diabloti:[/QUOTE] No proszę, jest niewdzięcznica nr1:mad:;) Quote
irenaka Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 [quote name='sylwiairys']jak to się mówi co się odwlecze to nie uciecze :) Amorku już czekam tu na ciebie muszę tylko po koleżance z cieczką wszystko wyszorować bo będzie chłopak niuchał i niuchał aż mu nos odpadnie :)[/QUOTE] A już myślałam, że napiszesz, że nie możesz się doczekać, kiedy ja przyjadę;). Kolejna niewdzięcznica:evil_lol: Ja mam tylko jedno życzenie, takie spóźnione gwiazdkowe;). Żebyś Ty za miesiąc miała takie same uśmieszki w postach, jak dzisiaj. Żadnych wybryków, Amor to przecież anioł:loveu: Quote
marysia55 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='irenaka']No proszę, jest niewdzięcznica nr1:mad:;)[/QUOTE] ooo matko od razu [B]nr 1[/B] :crazyeye::crazyeye: znam gorsze :diabloti: ... a ta Twoja 'kanapa' to 8 cud świata XXI wieku :lol::lol::lol: Quote
irenaka Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 [quote name='marysia55']ooo matko od razu [B]nr 1[/B] :crazyeye::crazyeye: znam gorsze :diabloti: ... a ta Twoja 'kanapa' to 8 cud świata XXI wieku:lol::lol::lol:[/QUOTE] Zdecydowanie nr 1, już dawno nikt sobie tak nie nagrabił jak TY;) A ja po gadce z Tobą:loveu: popełniłam tekst dla szczeniaków;) Masakryczny wysiłek:diabloti:, z dwóch zrobiłam jeden:evil_lol: Quote
sylwiairys Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='irenaka']A już myślałam, że napiszesz, że nie możesz się doczekać, kiedy ja przyjadę;). Kolejna niewdzięcznica:evil_lol: Ja mam tylko jedno życzenie, takie spóźnione gwiazdkowe;). Żebyś Ty za miesiąc miała takie same uśmieszki w postach, jak dzisiaj. Żadnych wybryków, Amor to przecież anioł:loveu:[/QUOTE] o Tobie też myślę ale ty u mnie nie zostajesz na wychowanie :) i zawsze możesz do mnie przyjechać nie tylko przy przywożeniu pupili :) kawę w domu jeszcze mam woda z kranu leci i cukier też się znajdzie a przysmaki też są niedaleko w sklepie :) no i najważniejsze jest to że to forum o psach i dlatego nie wspomniałam o tobie tylko o Amorku:oops: bo Ty koleżanko jesteś znana wszędzie a o Amorku jeszcze nie słyszała najważniejsza osoba czyli jego przyszły kochający właściciel co by tu jeszcze dodać aaaa tak Amorek nie ma nadwagi ale może ma inne braki zawsze jest coś do zrobienia :) Quote
marysia55 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='sylwiairys']o Tobie też myślę ale ty u mnie nie zostajesz na wychowanie :) i zawsze możesz do mnie przyjechać nie tylko przy przywożeniu pupili :) kawę w domu jeszcze mam woda z kranu leci i cukier też się znajdzie a przysmaki też są niedaleko w sklepie :) no i najważniejsze jest to że to forum o psach i dlatego nie wspomniałam o tobie tylko o Amorku:oops: bo Ty koleżanko jesteś znana wszędzie a o Amorku jeszcze nie słyszała najważniejsza osoba czyli jego przyszły kochający właściciel co by tu jeszcze dodać aaaa tak [B]Amorek nie ma nadwagi ale może ma inne braki zawsze jest coś do zrobienia :)[/QUOTE][/B] Sylwia .. jak znam zycie to na pewno mu coś znajdziesz :evil_lol: tzn. jakąś [B]zaletę[/B] nad którą trzeba będzie popracować :diabloti: Quote
marysia55 Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 [quote name='irenaka']Zdecydowanie nr 1, [B]już dawno nikt sobie tak nie nagrabił jak TY[/B];) A ja po gadce z Tobą:loveu: popełniłam tekst dla szczeniaków;) Masakryczny wysiłek:diabloti:, z dwóch zrobiłam jeden:evil_lol:[/QUOTE] od razu nagrabił :evil_lol: ja tylko taka z natury jestem nieśmiała :roflt: , że zawsze mam dylemat "dzwonić - nie dzwonić" ... a nóż-widelec mnie opierdzieli :diabloti: Quote
irenaka Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 [quote name='sylwiairys'][B]o Tobie też myślę ale ty u mnie nie zostajesz na wychowanie[/B] :) i zawsze możesz do mnie przyjechać nie tylko przy przywożeniu pupili :) kawę w domu jeszcze mam woda z kranu leci i cukier też się znajdzie a przysmaki też są niedaleko w sklepie :) no i najważniejsze jest to że to forum o psach i dlatego nie wspomniałam o tobie tylko o Amorku:oops: bo Ty koleżanko jesteś znana wszędzie a o Amorku jeszcze nie słyszała najważniejsza osoba czyli jego przyszły kochający właściciel co by tu jeszcze dodać aaaa tak Amorek nie ma nadwagi ale może ma inne braki zawsze jest coś do zrobienia :)[/QUOTE] Nie chcesz mnie wychować?:razz: Artur by Cię błogosławił:lol:, rady SE chłopina dać nie może ostatnio;) A tak poważnie, to mnie znasz, więc wiesz, że o Amora zamartwiam się wyjątkowo:shake: Quote
irenaka Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 [quote name='marysia55']od razu nagrabił :evil_lol: ja tylko taka z natury jestem nieśmiała :roflt: , że zawsze mam dylemat "dzwonić - nie dzwonić" ... a nóż-widelec mnie opierdzieli :diabloti:[/QUOTE] O ile pamiętam, to robię dokładnie odwrotnie niż Ty myślisz, że zrobię:evil_lol::evil_lol:. Może na wszelki wypadek, dzwoń codziennie:happy1: Quote
marysia55 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 [B]Moje nowe adoptowane schroniskowe szczęście, tyle ‘złego’ za nim … i mam nadzieje, że wiele ‘dobrego’ przed nim :loveu: wdrodze do nowego domu .. do 'mojego' domu :) [/B] [IMG]http://img833.imageshack.us/img833/7738/zdjcie0218o.jpg[/IMG] Quote
ela020 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 [quote name='marysia55'][B]Moje nowe adoptowane schroniskowe szczęście, tyle ‘złego’ za nim … i mam nadzieje, że wiele ‘dobrego’ przed nim :loveu: wdrodze do nowego domu .. do 'mojego' domu :) [/B] [IMG]http://img833.imageshack.us/img833/7738/zdjcie0218o.jpg[/IMG][/QUOTE].......sliczne szczescie.....jestem pewna,ze wszystko co najlepsze to przed nim......... Quote
ela020 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Ty napewno dasz mu wszystko co najlepsze:loveu::loveu::loveu: Quote
irenaka Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 [quote name='ela020']Ty napewno dasz mu wszystko co najlepsze:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Zdecydowanie tak, Marysia to jedna z najwrażliwszych osób jakie znam, maleństwo;) miało szczęście, że pod takie skrzydła:loveu: trafiło, choć jeszcze nie ma świadomości tego faktu. Jak mi Marysia wczoraj opowiadała o zachowaniach Borysa, to zmartwiłam się:shake:. Ale miłość i praca dadzą efekty, tego jestem pewna:-). Quote
Asior Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 a dlaczego ja nic nie wiem :( zapomniała o mnie mamuśka :placz: Quote
irenaka Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 [quote name='Asior']a dlaczego ja nic nie wiem :( zapomniała o mnie mamuśka :placz:[/QUOTE] Nie zapomniała, tylko cały dzień wczoraj w trasie była:evil_lol:. Pojęcia nie masz, jak jest przejęta. Wątpię, aby wiedziała jak się nazywa;). To ja musiałam dzwonić, bo inaczej też bym pewnie nic nie wiedziała:evil_lol: Quote
Asior Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 ale ja nawet nie miałam pojęcia, że psa jakiegoś bierze :( Quote
irenaka Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 [quote name='Asior']ale ja nawet nie miałam pojęcia, że psa jakiegoś bierze :([/QUOTE] Ja też, do piątkowego wieczoru, bo się w końcu odważyła;) zadzwonić:evil_lol::evil_lol: Quote
irenaka Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Zapraszam na bazarek. Obecność ( prawie) obowiązkowa;): [URL]http://www.dogomania.pl/threads/201770-Wisiorki-dla-Bojki-w-cenie-10-00-golfy-i-buty-Bazarek-do-dnia-14.02.2011-godz.-20[/URL] Quote
Asior Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 no dobra to i ja się chwale :) moje nowe dziecko :) [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/_hZN3Y9LCibM/TVA8dSWHDQI/AAAAAAAAGc0/U-i3OAcRzTM/DSC00802.JPG[/IMG] [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/_hZN3Y9LCibM/TVA9FZ5kuDI/AAAAAAAAGdI/rAlk-S3Osv8/DSC00810.JPG[/IMG] [url]http://www.dogomania.pl/threads/201578-mały-lisek-u-mnie-na-BDT-)?p=16273092&viewfull=1#post16273092[/url] Quote
irenaka Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Dobrze, że nie widzisz mojej miny Asieńko:evil_lol: Imię może mieć tylko jedno: Nietoperz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Skąd masz takie CUDO?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
magda222 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Marysia i Asior napiszcie coś więcej o Waszych nowych nabytkach :) Quote
irenaka Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 [quote name='Asior']od mshume :) Na razie myśle nad imieniem :) nazwali go Pepe, ale jakoś tak mi nie pasuje.. wybieram między Niko, albo Gizmo :)[/QUOTE] Facet jest zabójczy!!!:evil_lol::evil_lol: Znajdzie dom w pięć minut. Oba imiona są dobre, może z lekką przewagą Gizmo;) Poczytam wątek w wolnej chwili, choć nie wiem, kiedy będę na prostej:shake: A co z Twoją wizytą ?:mad: Quote
Asior Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 od mshume :) Na razie myśle nad imieniem :) nazwali go Pepe, ale jakoś tak mi nie pasuje.. wybieram między Niko, albo Gizmo :) Quote
Asior Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 [quote name='irenaka']Facet jest zabójczy!!!:evil_lol::evil_lol: Znajdzie dom w pięć minut. [/QUOTE] a kto powiedział, ze szuka domu?? :diabloti::evil_lol: Quote
Recommended Posts