Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jakie śliczne te domowe zdjęcia!

Allegro super!!

Odnawiam właśnie kupiepsa i gumtree

Sterylka to dobry pomysł, tylko u nas bardzo kiepsko finansowo...

Posted

Byłam dziś z Lilu i Borysem na dwugodzinnym spacerze. Mała jest nieprzeciętna. Wesoła, grzeczna, pilnująca się i odważna. To ostatnie wykazała w obliczu lokalnych burków - Borys szedł jak ciapa (w sumie to dobrze, bo miałam smycz przepiętą w pasie i gdyby go sprowokowały, to nauczyłabym się prawdopodobnie latać), a Lilu bardzo walecznie obszczekała towarzystwo.

Poza tym, słodko skakała przez zaspy (miejscami sięgające mi do kolan). Normalnie zając śnieżny:-)
No i cały czas zaczepiała Borsuka, który za nią przepada.

Lilu jest rewelacyjna:] Od teraz już zawsze będę brała ich razem na spacer. A jakoś tak wyszło, że jestem u Borysa co tydzień...

Mam też kilka fajnych fotek - za chwilę wrzucę.

Posted

A tu Lilu konsumuje uszko zajęcze od Cioci Gusi:) Robi to w budzie Borysa:)

A tu Z Borysem i Tiną na wybiegu a właściwie przy furtce:) Przed tym jak każde z nich dostało uszko:)

Posted

Wczoraj z ogłoszenia na allegro odezwała się do Clo Pani Olga z okolic Krakowa.

Rozmawiałam z Nią dzisiaj, ale powiedziała, że się rozchorowała i nie może teraz nikogo przyjąć na wizytę, ma dać znać, jak wyzdrowieje.

Zapytałam czy chce, żeby posłać więcej zdjęc, powiedziała, że tak i podala swój adres mailowy

No zobaczymy