megii1 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 clo napisał(a):ja ostatnio pracuje wciaz od 9 do 22 :( i na cito szukam transportu do gorzowa z wawy..:( mialam 1 tel o lilu..beznadziejny skzoda nawet gadac:( przydaloby sie cafeanimal zeby do metra trafila.. megii jak mala sie miewa? Szaleja, łobuzuje i ma się super dobrze:) Wiecie u mnie kojce są oddzielone od domu i ogrodu dwoma furtkami tyle że Lilu jest taka mała, że przeciska się pod furtkami i biega sobie razem z moimi psiakami - żadnego się nie boi - nawet mojej Kory:) A tak w ogóle Clo, to jestes z Wawy - namów Mysze która drogę do mnie zna i przyjedzcie odwiedzić Małą:) Najlepiej na żywo zobaczyć ją w akcji:) Quote
clo Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 o to super ,ze malenstwo ma sie dobrze:))chetnie wpadne jak znajde choc minute czasu wolnego:(megii daj znac na pw jak juz bedzie termin platnosci bo ja zawsze zapominam o takich rzeczach ;/ Quote
fizia Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 To super, że u Lilu wszystko fajnie Zaraz zrobię ogłoszenie na cafenimal Quote
mysza 1 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Widziałam wczoraj tą małą łobuzicę. Ale niedobry pies:evil_lol: Biega wszędzie, podryza psy, warczy na nie, okropna. :evil_lol: Ma charakterek zołza jedna. Quote
megii1 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 I jeszcze troszkę naszej Gwiazdy:) A teraz moje dwa ulubione: Quote
mysza 1 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Śmieszna jest, szkoda, że zerowe zainteresowanie sunią. Quote
Goś Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Ja też się dziwię, że małe, bo sunia i śliczna i miła i bardzo wesoła. A fotki w podskokach są świetne ;-) Quote
clo Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 trzeba lili zrobic nowe powyrozniane ogloszenia z tymi cudnymi fotkami:) namiary do ogloszen to 509 173 446 mail [email protected] Quote
mysza 1 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Trzeba, no właśnie. Ja moim psom sama robię, bo inaczej by zgniły w hotelach chyba... Quote
niteczka Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Zasponsorować Lilu wyróżnioną alegratkę? Quote
clo Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 niteczko bedziemy bardzo wdzieczne:)))tylko musimy poczekac na fizie bo to ona robi naszym psom ogloszenia ja nie umiem niestety:(do tego wciaz w pracy siedze do 22 nie mam nawet kiedy sie poduczyc;/ ale fizia zrobi a za pomoc serdeczni ci dziekuje:)) Quote
megii1 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Lilu mówi dobry wieczór i prosi o odnowienie allegro bo się skończyło:) Quote
mysza 1 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Moje? Wiem, ale nie mam teraz kasy, ogłaszam 6 psów po 20 zł każde allegro, Bruno i leczenie; Za Lilu zapłaciłam już 350 zł ( 200 lecznica i 150 transport) plus allegro wyróżnione. Nie mam z czego :( Quote
clo Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 prosimy o pomoc i wsparcie na allegro lilu..my tez narazie nei mamy ale moze z bazarku sie uskrobie..poprosze lidan i na dniach nam zrobi robi fantastyczne i przynoszace szczescie zawsze naszym psiakom:) Quote
fizia Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 A ja zapraszam na bazarek, min. dla Lilu - piękne, świateczne obróżki http://www.dogomania.pl/threads/175676-A-WIAE-TECZNE-OBRA-A-KI-dla-psA-w-RAE-CZNIE-MALOWANE-przez-Taks-w-A-wiAE-teczne-motywy-31-12 Quote
megii1 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Dziewczyny, do mnie napisał dzisiaj Pan w sprawie mojej innej hotelowiczki Lenki. Pan szuka małej , rudej Suni. Ma 5- letnią córeczkę a Lenka nie specjalnie będzie się bawić z dzieckiem. Co innego Lilu. Proszę napiszcie do Pana jak najszybciej (mi wysiadła poczta na wp): [email protected] i dodajcie zdjęcia Lilu. Może będzie miała prezent na gwiazdkę jak się postaracie. telefon do Pana: 606 630 894. Quote
fizia Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 o to juz pisze do Pana - dzięki za wiadomosc!! Quote
fizia Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 Niestety Pan się nie odezwał Zauważyłam, że jak daję jako zdjęcie główne to, na którym Lilu daje buziaka - to jest bardzo dużo wejśc - szkoda tylko, że nikt nie dzwoni... Quote
megii1 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Dziewczyny, esemesowałam trochę z Clo i mam dla was propozycję. Każdy psiak u mnie w hoteliku, jeżeli chce , ma ode mnie gratisowo allegro z wyróżnieniem. Napiszcie tylko fajny tekst. Sunia nie ma teraz praktycznie żadnych ogłoszeń, siedzi w w kojcu, w ciepłej budzie ale mogłaby już grzać tyłeczek w swoim domku. Proszę napiszcie coś, a jak ogarnę allegro. Quote
fizia Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Ja ostatnio odnawiałam kupiepsa i gumtree z tekstem Myszy Lilu to młodziutka, ok roczna sunia. Jest malutka, sięga głową przed kolano. Jest bardzo przyjacielskim i grzecznym psem, wszystkich ma ochotę zalizać na śmierć :) Zachowuje się grzecznie nawet u weterynarza. Uwielbia przebywać z ludźmi, kocha spacery, grzecznie chodzi na smyczy i pilnuje się człowieka. Bardzo potrzebuje kontaktu z człowiekiem i swojego jedynego domu. Lilu lubi inne psy, zarówno suczki jak i samce, jest łagodna w stosunku do ludzi. Jest zaszczepiona i odrobaczona. Z racji swoich niedużych gabarytów, sunia moze mieszkac nawet w niedużym mieszkaniu, nie zajmie wiele miejsca. Lilu przebywa w hotelu dla zwierząt pod Warszawą. Pomożemy w transporcie Lilu do nowego domu! Dokładnych informacji o sposobie adopcji pieska można zasięgnąć dzwoniąc: 509173446 lub pisząc:[email protected] "Oddam Ci całą moją miłość, Oddam Ci całe moje serce, Oddam Ci nawet moją dusze, Tylko mnie przytul, weź na ręce. Spojrzę Ci wtedy ufnie w oczy, Wtulę swój nosek w Twoje ramię, Przyrzeknę wierność już na zawsze ... A tej przysięgi nic nie złamie. Więc daj mi tę ostatnią szansę, Pomóż w bolesnej mej udręce, Stanę sie całym Twoim życiem, Tylko mnie przytul, weź na ręce. " Quote
mysza 1 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 O moj tekst z allegro ;) Pisałam go dawno, jeśli coś więcej o Lilu wiadomo to Magda dopisz może. Ty znasz ją najlepiej, ja ściemniałam, bo pisałam to jak tylko przyjechała. Quote
clo Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 mysle,ze tekst jest dobry namiary tez fizia podala wiec megii jesli mozna takie wyroznione allegro dla lilu prosic byloby super bo u nas juz nawet na wyroznienia kasy brak:(adopcje stoja..ehh..przeslalam ci pieniazki jak prosilas doszly? Quote
megii1 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Zaraz pisze do Piromanki, która zna moje hasła i robi fajne allegro. Clo, Fizia - Lilu to rewelacyjna Sunia - jak będziecie miały jeszcze potrzebowały miejsca dla psiaków zapraszam:) I nie ma problemu - jak będziecie miały kryzys poczekamy z płatnościami - najważniejsze są psiaki. Dziś Lilu siedziała trochę z nami w domu. Do tej pory dzieliła kojec z Tiną , która po sterylce jest u nas w domu i chcieliśmy żeby zobaczyła się z koleżanką. Żeby nie było jej smutno i zimno - noce spędza z przystojnym, wykastrowanym Borysem (miksem kaukaza) , którego uwielbia. Jutro wstawię jeszcze fotki z dzisiejszego spaceru - może przydadzą się do allegro. Quote
Recommended Posts