Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mega łagodna w stosunku do psów, dorosłych, mojego synka. Ciągle by się chciała przytulać. I ciągle się cieszy. Nie ma w niej strachu przed człowiekiem i innymi psami - nawet naszego Miszy się nie boi:) Jutro przyjeżdza do mnie Gos do swojego psiaka u mnie czyli Borysa i obiecała że porobimy trochę zdjęć psiakom. Clo zaraz wysyłam pw:)

Posted

[quote name='fizia']

Cudna!!!

Nie wiem czemu, ale wydawało mi się, że jest większa

A

Ona jest malutka - tylko mój Darek jest wielki - 192 wzrostu:)
A oto zdjęcia przy osobie - tak jak prosiła Mysza - średnio ładnie ale Lilu nielubi tak stać w miejscu.

Posted

Jejku nie wiem co mi się dzieje z dogo...

Mam nadzieję, że juz będę mogła normalnie w najbliższym czasie się poruszać...i że odzyskam subskrypcję wątków, bo bez niej jest fatalnie

Nie robiłam jeszcze ogłoszeń Lilu, ale postaram się jak najszybciej zrobić

Posted

Fizia tylko nie można jej wydac bez sterylki. Ja już robię allegro.
Aha, klinknij sobie w prywatne wiadomości wtedy po lewej stronie widać panel użytkownika z subskrypcją.

Posted

Tak, mam takie okno z subskrybcją, tylko, że pokazują się w nim przeróżne wątki, nawet te, na które nigdy nie wchodziłam
Dawniej w subskrybcji miałam tylko te "swoje" wątki

Super, że jest już allegro!!!

Posted

Przecudne zdjęcia!!

Z przerażonej kupki nieszczęcia wreszcie zmiana w uśmiechniętego lobuza!! Super!

Zrobię więcej, tylko wczoraj robiłam jeszcze4 innym psiakom i nie starczyło mi czasu...

Posted

piekne zdjecia megii dziekujemy:)Fiziu spokojnie zrobisz jak bedziesz miec czas:)a dom znajdziemy malej najlepszy:)tylko zastoj w adopcjach straszny ostatnio:(

Posted

podnosze lilu!jezeli ktos chcialby wspomoc nas w utrzymaniu lilu bedziemy bardzo wdzieczne za kazda deklaracje lub wsparcie na wyroznione allegro dla niej to wtedy poprosze lidan zeby zrobila:)ma szczesliwa reke do naszych psow:)

Posted

ja ostatnio pracuje wciaz od 9 do 22 :( i na cito szukam transportu do gorzowa z wawy..:(
mialam 1 tel o lilu..beznadziejny skzoda nawet gadac:(

przydaloby sie cafeanimal zeby do metra trafila..
megii jak mala sie miewa?