Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lidan - dzięki za Allegro!!!

Dostałam dzisiaj taki - wydaje mi się - całkiem fajnie brzmiący mail, poprosiłam o telefon

[FONT=Courier New]Dzień dobry[/FONT]
[FONT=Courier New]Piszę w sprawie ogłoszenia na gumtree;moja ciocia bardzo chce adopotować pieska , który nie urośnie do dużych rozmiarów.Znalazłam ogłoszenie o Lulu.Lulu byłaby pod dobrą opieką;opieka nad psami nie jest cioci obca,piesek mieszkałby w dobrych warunkach a co najważniejsze dostałby duuużo miłośći.Moja ciocia bardzo potrzebuje takiego kochanego stworzenia,Lulu miałaby zagwarantowany domek już na stałe z ogródkiem.Jestem z Warszawy, ciocia mieszka na tej samej ulicy co ja, z odbiorem pieska nie byłoby kłopotu,zgadzamy się również na wizyty sprawdzające.[/FONT]
[FONT=Courier New]Bardzo proszę o odpowiedź.[/FONT]
[FONT=Courier New]Pozdrawiam[/FONT]
[FONT=Courier New]Patrycja[/FONT]

Posted

Biedny Borys... jak on poradzi sobie z rozłąką ze swoją ulubioną Lilu?
Wczoraj pokazał, jak zachowuje się prawdziwy gentleman, kiedy coś zagraża jego kobiecie.
Luna próbowała ugryźć Lilu, co tak rozsierdziło Borysa, że mało nie wyładował złości na panu, który przyszedł oglądać Lunę.

Posted

[quote name='fizia']Lidan - dzięki za Allegro!!!

Dostałam dzisiaj taki - wydaje mi się - całkiem fajnie brzmiący mail, poprosiłam o telefon

[FONT=Courier New]Dzień dobry[/FONT]
[FONT=Courier New]Piszę w sprawie ogłoszenia na gumtree;moja ciocia bardzo chce adopotować pieska , który nie urośnie do dużych rozmiarów.Znalazłam ogłoszenie o Lulu.Lulu byłaby pod dobrą opieką;opieka nad psami nie jest cioci obca,piesek mieszkałby w dobrych warunkach a co najważniejsze dostałby duuużo miłośći.Moja ciocia bardzo potrzebuje takiego kochanego stworzenia,Lulu miałaby zagwarantowany domek już na stałe z ogródkiem.Jestem z Warszawy, ciocia mieszka na tej samej ulicy co ja, z odbiorem pieska nie byłoby kłopotu,zgadzamy się również na wizyty sprawdzające.[/FONT]
[FONT=Courier New]Bardzo proszę o odpowiedź.[/FONT]
[FONT=Courier New]Pozdrawiam[/FONT]
[FONT=Courier New]Patrycja[/FONT]

Świetnie! To czekamy na rozwoj wydarzen.

Posted

Szkoda kurcze...

NapisAłam do tej pani jeszcze raz, ale pewnie się rozmyśliła

Megi - a jakby ktoś pytał, to jak myślisz - jak by było z nauką czystości? jak odwiedzała Was w domu to zdarzało się Jej załatwić w środku?
no chociaż to pewnie i tak ciężko przewidzieć

Posted

Chętnych na suńkę brak :???:
Allegro Lilu ważne jeszcze 5 dni. 271 wyświetleń :cool3: obserwatorów niestety brak :niewiem:

[quote name='megii1']A allegro musi odnowić jej Mysza bo było robione z jej konta - ja mogę je opłacić[/quote]
[quote name='clo']meggi cudnie ,ze chcesz oplacic allegro lilu dziekuje ci ogromnie!ale naszym psiakom robi allegro Lidan kochana wiec ja bym ja poprosila i jej przeslalabys kase ok?ona tez robila juz allegro dla lilu[/quote]

To komu mam podać nr konta za to allegro :???:

Posted

[quote name='Lidan']Chętnych na suńkę brak :???:
Allegro Lilu ważne jeszcze 5 dni. 271 wyświetleń :cool3: obserwatorów niestety brak :niewie

To komu mam podać nr konta za to allegro :???:[/QUOTE]

Proszę do mnie:)

Posted

Nikt nie dzwonił, a komórkę zawsze mam przy sobie; jak nie zdążę odebrać - oddzwaniam także napewno nikt nie dzwonił:( Lidan, na początku tygodnia zrobie przelew - pamiętam:)