fizia Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Przedstawiamy Wam cudną sunieczkę LILU JEST JUŻ W HOTELIKU U MEGII1 Lilu to niewielkich rozmiarów beżowa suczka, która jest tak grzeczna i tak łagodna,że trudno wyobrazić sobie powód oddania jej do schroniska. Lilu jest młodziutka, nie skończyła jeszcze roku. Została już odrobaczona i zaszczepiona. Uwielbia spacery, ładnie chodzi na smyczy i jest bardzo grzeczna nawet u weterynarza. Suczka jest bardzo przyjacielska i spragniona kontaktu z człowiekiem. Uwielbia być głaskana, sama się przytula i z nadzieją patrzy w oczy każdemu kto okaże jej odrobinę zainteresowania. Lilu jest łagodna w stosunku do dzieci, lubi inne pieski i suczki. Jest naprawdę wspaniałym i niekłopotliwym psiakiem. Szukamy dla Lilu najlepszego domku, z odpowiedzialnym i łagodnym człowiekiem,który zapewni jej dobrą opiekę, pełną miskę i ciepły kąt na resztę życia. *************************************** A BYŁO TAK: Lilu przebywa w miejscu, gdzie los psów jest bardzo niepewny...:shake: wątek ogólny psiaków http://www.dogomania.pl/forum/f28/nie-pseudo-hodowla-pseudo-schron-pomoc-dla-nich-na-cito-potrzebna-172309/ Ta śliczna, szorstkowlosa sunieczka jest przerażona :-( Błaga o pomoc, o dotyk, jest bardzo spragniona kontaktu z człowiekiem. To jeszcze psie dziecko...ma zaledwie ok. 8 miesięcy. Całe życie przed Nią - nie możemy dopuścić do tego, żeby spędziła je w tym miejscu. Dlatego najprawdopodobniej jutro Lilu pojedzie do hoteliku u Astaroth, pod Warszawą [SIZE=3][SIZE=5]Z całego serca prosimy o pomoc w szukaniu Domku dla LILU, [SIZE=3][SIZE=5]pomoc w utrzymaniu Jej w hoteliku [SIZE=3][SIZE=5](10 zł doba) [SIZE=3][SIZE=5]oraz pomoc w ogłaszaniu [SIZE=5] Quote
clo Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 lilu!!!nasza nowa mam nadzieje od jutra podopieczna!prosimy o pomoc dla sunieczki! Quote
niteczka Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Zaglądam do wszystkich ślicznych suczek:lol: Quote
fizia Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Potrzebujemy pomocy w przewiezieniu Lilu z Warszawy do Brzezin - ok. 30 km - jutro!! Do hoteliku u Astaroth Dobrze by też było wcześniej odwiedzić z Nią weterynarza, odrobaczć, oglądnąć... Prosimy bardzo o pomoc!!! Zwrócimy koszty! Quote
mala_czarna Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Ona na tej drugiej i trzeciej fotce wygląda jak moja schroniskowa Frotka. No wypisz wymaluj :-(:-( Nie mam auta, nic nie mogę chyba zrobić dot. transportu. Quote
koosiek Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Niestety nie pomogę, do przyszłej niedzieli na pewno jestem zajęta i nie wiem nawet, czy potem będę wolna :roll: Quote
fizia Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 Lilu nie przyjechała do Warszawy :-( Okazało się, że miejsce w hotelu będzie dopiero za tydzień Ale Giselle zgodziła się Ją przetrzymać do tego czasu - tylko znowu nie mamy transportu do Warszawy.... Quote
clo Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 lilu blaga o dt ..chociaz na te 2 tyg zeby mogla potem isc do astaroth...prosimy niech ktos da lilu schronienie... Quote
fizia Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Musimy wyciągnąć Lilu.... Chyba najlepszym rozwiązaniem byłoby - jak proponowała Mysza - dać Ją najpierw do kliniki, gdzie lekarz mógłby Ją oglądnąć, stwierdzić czy nic Jej nie jest, podać może surowicę To jest koszt 30 zł za dobę Potem mogłaby jechać do hoteliku Ale potrzebujemy niestety pomocy finansowej... Quote
Recommended Posts