Naklejka Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Te foty Ani są tak jaskrawe, że nie umiem na nie patrzeć... :roll: Lux z pluszakiem wygląda przesłodko :loveu: Quote
Mysia_ Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 własnie ta ostrość w tych fotkach jest tak specjalnie? Zastanawiam się jakby wyglądały bez tego, bo mi sie wyaje, że one wtedy tak wygladają mało naturalnie :oops: są super, ale strasznie jaskrawe :eviltong: Taro Quote
ania > Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 ojj Lux z maskotą w pysku jest przeuroczy! :loveu::loveu::loveu: Bjuta napisał(a):Z Luxa, to to mi się podoba strasznie https://lh3.googleusercontent.com/-pelhcgtP8Fo/Thnbu6WCTHI/AAAAAAAALfc/_1QQnY_byTc/annacsernak_groomers2011-218.jpg Wygląda jakby udawał, że jest nieśmiały! :) z serii jestem nieśmiałym misiem :evil_lol: znalazłam na dysku takie: zaginione zdjecia Strelki i Jupiego Quote
Mysia_ Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 cuuudne :loveu: a u mnie.... Tekila i jej adorator Ludwiś :loveu::loveu: mój skarb najdroższy, aniołek najukochańszy zwany cieniem - Niunia :loveu: Quote
Naklejka Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Niunia :loveu: ona tak się pod tą bramą za Tobą przeciska.... niesamowite! (mój Jetsanek jak już to taranuje przeszkodę(drzwi, furtkę itp.):lol:) Quote
Mysia_ Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 oczka najwspanialsze i najwierniejsze na całym świecie :loveu::loveu::loveu: Sabcia zwana krówką Quote
ania > Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 https://lh4.googleusercontent.com/-XhlxN2ME8Eg/Thtc4JLImxI/AAAAAAAALsk/Y41O3ADREWM/s512/DSC_0036.jpg:loveu: Niunia jest cudna Quote
Mysia_ Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 Naklejka napisał(a):Niunia :loveu: ona tak się pod tą bramą za Tobą przeciska.... niesamowite! (mój Jetsanek jak już to taranuje przeszkodę(drzwi, furtkę itp.):lol:) Niunia to taranuje inne psy jak się do mnie zbliżają :evil_lol: Jest taka malutka, że próbuje nadrabiać całym ciałkiem... W ogóle nie boi się psów wielkości Luxa :diabloti: i jest jedną z nielicznych, które dają sobie radę z Hienusiem! Moja mała bohaterka :evil_lol::loveu: Quote
Mysia_ Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 dziewczynki - Majusia i Niuniusia :loveu: Quote
Naklejka Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Gosia, Ty w ogóle wydasz Niunię do adopcji? Czy zgarniesz ja do domu? :lol: haha, majka na mnie dzisiaj marszczyła mordkę, wystarczyło, że wyciągnęłam żarełko i się uspokoiła :) Quote
Bjuta Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Bardzo fajne te fotki, super!!! Lux w wersji nieśmiałej jest EKSTRA!!! Rozmawiałyśmy dziś z Anią o fotkach i powiedziała, że celowo je tak przejaskrawia (sama tak nie lubi), bo zgodnie z prawem reklamy jest odbicie się od standardu, choćby irytujące byleby intrygujące... Wystawię jakieś allegro wyłącznie z jej fotami. Jestem bardzo ciekawa ile będzie wejść! :) A dzisiaj byłyśmy razem w Przebieczanach! :) (widziałam jak Kaja goni inne psy)... Quote
Mysia_ Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 Naklejka napisał(a):Gosia, Ty w ogóle wydasz Niunię do adopcji? Czy zgarniesz ja do domu? :lol: haha, majka na mnie dzisiaj marszczyła mordkę, wystarczyło, że wyciągnęłam żarełko i się uspokoiła :) jeśli to byłby domek idealny dla niej to tak :D ale jak tylko będę miała kiedyś możliwość to Niunia i Łapcia są pierwsze w kolejce.... Quote
Mysia_ Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 Adi jak zwykle nie miał czasu na pozowanie do zdjęć :evil_lol: Quote
ania > Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Pikselek wyszedł na zdjęciu bardzo korzystnie, lepiej niż w rzeczywistości :lol: Quote
Mysia_ Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 cudowne rodzeństwo - Ares i Funia :loveu: zdjęcia wrzuciłam do albumiku Funi, bo w sumie ona to jest bardziej widocznie, ale nie wiem czy do Ares też dać? Quote
Mysia_ Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 ania >;17243998 napisał(a):Pikselek wyszedł na zdjęciu bardzo korzystnie, lepiej niż w rzeczywistości :lol: :crazyeye::mad: wszystko mu powiem :evil_lol::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 Jeszcze za nim pójdę spać jeszcze kilka fotek naszego Hienusia Quote
ania > Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 jakie słodkie te zdjęcia Heniusia z piłką :loveu: :) Quote
Recommended Posts